استاندار فارس:
لزوم استقرار صندوق احیا وبهره برداری از اماکن تاریخی در فارس
شعبه صندوق احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی در استان فارس راهاندازی شود.
به گزارش خ
برگزاری صدا وسیما ،مرکز فارس،استاندار فارس گفت :صندوق احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی به جای اینکه همه امکانتش را در تهران متمرکز کند باید در استانهای دارای ظرفیت مثل استان فارس مستقر شود.
وی با بیان اینکه با این همه راهکارهای قانونی و ساختاری که ایجاد شده، با آن پتانسیلی که به دلیل وجود بیش از ۳ هزار اثر ثبت شده ملی و تعداد قابل توجه آثار ثبت جهانی، صنایع دستی و سنتی که در استان فارس است رونقی را در این ابعاد نمیبینیم گفت: صندوق باید یک اولویتبندی داشته باشد و استانهایی مانند فارس، اصفهان، تبریز و قزوین را در اولویتهایش قرار دهد.
استاندار فارس افزود"نخستین راهکار این است که یک شعبه صندوق احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی با اختیارات کامل در استان فارس ایجاد شود که بتواند کار هدایت، احیا و بهرهبرداری را انجام دهد.
وی عنوان کرد: انتظار ما این است که صندوق احیا و بهرهبرداری اماکن تاریخ و فرهنگی اول یک شعبه در فارس بزند بعد در دیگر شهرستانهای فارس نیز شعبه راهاندازی کند.
رحیمی با بیان اینکه قلعه ایزدخواست، قلعه دختر فیروزآباد، محور ساسانی، محور اشکانی و محور هخامنشی از آثار خوب کشور هستند که انتظار داریم که صندوق به این زمینهها ورود کند و ما هم حمایت میکنیم.
رحیمی با بیان اینکه آثار خوبی در آباده، ایزدخواست، فیروزآباد، سروستان، داراب و کازرون وجود دارد که باید مد نظر صندوق قرار بگیرد، گفت: ایجاد فعالیت جنبی در کنار این آثار سبب رونق اقتصادی منطقه میشود.
وی با بیان اینکه بخش دولتی باید برای ورود بخش خصوصی در زمینه احیا و حفظ آثار تاریخی و فرهنگی ریلگذاری کند، گفت: در محورهایی مانند محور عرفان، زندیه و سنگ سیاه علاوه بر حفظ آثار میراثی به دنبال سرزندگی و احیا خود بافت تاریخی هم هستیم.