پخش زنده
امروز: -
۱۹ درصد افراد ۱۵ تا ۶۰ ساله در خراسان رضوی به بیماری فشار خون مبتلا هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر بهبود و اصلاح تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این پیامد استفاده از مصرف نمک، شکر و روغن در این استان به میزان بالاتر از میانگین جهانی است.
دکتر زهرا اباصلتی افزود: این در حالی است که تغذیه نامناسب به ویژه مصرف بالای نمک، شکر و روغن خطر ابتلا به بیماریهای مختلف از جمله کرونا را افزایش میدهد.
او گفت: مصرف نمک بر اساس استانداردها برای هر نفر ۵ گرم در روز است که این میزان در ایران ۱۲ گرم برآورد شده، مصرف قند و شکر به طور استاندارد ۵۰ گرم برای هر فرد تعیین شده که در ایران حدود ۶۶ گرم است و مصرف استاندارد روغن هم ۳۵ گرم معادل ۲ قاشق غذاخوری برای هر نفر در روز تعیین شده، ولی این میزان در ایران ۴۶ گرم است.
طرح ملی بسیج تغذیه سالم از ۱۵ تا ۳۰ دی ماه در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد همزمان با سراسر کشور در حال برگزاری است.