• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۳۳۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

قرارگاه خاتم الانبیاء در پیشانی جنگ اقتصادی با دشمن

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء: این قرارگاه با رصد گلوگاه‌های کشور و بن بست شکنی در زمان تحریم‌ها نقش بسزایی در خنثی کردن توطئه‌های دشمن دارد.

قرارگاه خاتم الانبیاء در پیشانی جنگ اقتصادی با دشمنبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سعید محمد گفت: یکی از دغدغه‌های جدی مقام معظم رهبری بحث قوی شدن کشور در مقابل تکانه‌های تحریم و نامهربانی‌های غربی هاست.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) گفت: اگر عزم همه برای پیاده سازی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در کشور جزم می‌شد به یقین امروز وضعیت کشور بدین صورت نبود و خیلی راحت‌تر امکان دور زدن تحریم‌ها وجود داشت و در ضمن فشار کمتری روی مردم بود.
وی در ادامه افزود: شرایط تحریم یک شرایط نامتعارف و سختی است و گرفتاری‌های زیادی برای مردم فراهم کرده است.
سردار محمد اظهارداشت: وقتی عزم و اراده برای مقابله با این شرایط جزم و از همه ظرفیت‌ها استفاده شود، بی تردید می‌توان از سد تمامی مشکلات عبور کرد.
وی تصریح کرد: قرارگاه خاتم الانبیا (ص) در همین چارچوب و تفکر به دنبال الگوسازی در حوزه اقتصاد مقاومتی است تا بتواند فرامین مقام معظم رهبری را در عمل به منصه ظهور برساند.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم (ص) گفت: برای مقابله با تحریم‌ها بر اساس چارچوب‌های اقتصاد مقاومتی دو سال و نیم پیش ساختار و سازمان قرارگاه مورد بازنگری قرار گرفت به عبارتی ماموریت‌ها مجدد بررسی و شناسایی شد.
وی افزود: گلوگاه‌های کشور که قرارگاه باید در آن‌ها نقش آفرین باشد همه و همه مورد شناسایی قرار گرفت و با برنامه مدون به سمت رفع مسائل و مشکلات حرکت‌ها آغاز شد و توفیق زیادی به دست آمد.
سردار محمد اظهارداشت: خوشبختانه همه پروژه‌های قرارگاه خاتم با این تفکر و جهت گیری در دوران تحریم فعال و بسیاری از پروژه‌های بزرگ در اوج فشار‌های حداکثری تکمیل و بهره برداری شده است.
وی همچنین با تاکید بر اینکه از تمامی ظرفیت‌های کشور باید استفاده کرد، گفت: با اتکا به توان داخلی و بهره گیری از ظرفیت جوانان این مرز و بوم می‌توان از سد مشکلات گذشت و قله‌های موفقیت را یکی پس از دیگر فتح کرد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم (ص) با اشاره به اینکه قرارگاه خاتم یک مجموعه رسالت محور است، گفت: هرچند قرارگاه در حال انجام کار‌های اقتصادی است، ولی به هیچ وجه مدنظر این مجموعه بحث سود نیست.
وی افزود: این قرارگاه همواره به عنوان پاسدار انقلاب رصد می‌کند در جا‌هایی که خلاء وجود دارد ورود کند تا مشکلات مردم و کشور برطرف شود.
سردار محمد افزود: اینکه نوع و حجم کار چه باشد خیلی برای مجموعه قرارگاه خاتم مهم نیست از کوچکترین کار‌ها در پروژه‌های محرومیت زدایی تا ابر پروژه‌ها مثل پالایشگاه ستاره خلیج فارس، فاز‌های پارس جنوبی، پروژه‌های صنعت فولاد، مس و بخش‌های مختلف از سوی قرارگاه در حال انجام است.
وی ادامه داد: قرارگاه در همه عرصه‌های فنی و مهندسی توانسته این خودباوری را ایجاد و فعل ما می‌توانیم را صرف کند.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم (ص) همچنین جلوگیری از خام فروشی و حذف وابستگی به نفت، نگاه به درون و ظرفیت‌های بومی، توسعه صنایع، معاون و کشاورزی را از توصیه‌های مورد تاکید مقام معظم رهبری به مسئولان عنوان کرد و گفت: تحول در حوزه اقتصادی و مقابله با تحریم‌های دشمن نیازمند برخورداری از روحیه جهادی و انقلابی است و سپاه با رسالت پاسداری از انقلاب اسلامی و صیانت از امنیت و آرامش ملت ایران در این عرصه مورد تهدید دشمن به ایفای نقش موثر می‌پردازد.
وی با تاکید بر اینکه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) در پیشانی جنگ اقتصادی با دشمن قرار دارد، افزود: این قرارگاه با روحیه جهادی، انقلابی و رصد گلوگاه‌های کشور و بن بست شکنی در زمان تحریم‌ها نقش بسزایی در خنثی کردن توطئه‌های دشمن دارد.
سردار محمد یادآورشد: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا ء (ص) با ۳۱ سال سابقه فعالیت در دوران بازسازی پس از جنگ تحمیلی و سپس در سازندگی، توسعه زیرساخت‌ها، انحصارشکنی و رقابت با شرکت‌های بزرگ بین المللی محکم و استوار گام برداشته و امروز هم الگو آفرینی در عرصه اقتصاد مقاومتی را در دستور کار خود قرار داده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام
خداقوت سردار عزیز
شما نمونه بارز یک جوان حزب اللهی و ولایتمدار هستید.
توفیق روز افزون شما را از درگاه احدیت خواستارم.
نظر شما
آخرین اخبار
حمله به ایران حین مراسم تشییع؛ اوج سقوط اخلاقی ترامپ بود
بولتون: ترامپ از دست انداختن دیگران لذت می‌برد!
قیمت نفت به قبل از جنگ علیه ایران باز نمی‌گردد
بیروت ادامه مذاکرات را به عقب‌نشینی اسرائیل از جنوب لبنان گره زده است
سناتور آمریکایی خواستار قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران شد
تعبیر دیلی تلگراف از تشییع پیکر رهبر شهید به دریایی از رنگ سیاه و سرخ
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب در قم برگزار می‌شود
پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت
اوکراین موشک آمریکایی پاتریوت دریافت می‌کند
پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع) آرام گرفت
مشهد میزبان دلدادگان رهبر شهید
انتقاد نماینده مجلس لبنان از امتیازات داده شده در مذاکرات با رژیم اسرائیل
کشف ۲۰ تن برنج خارجی قاچاق در البرز
اوقات شرعی ۱۹ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
دستگیری سارق اماکن خصوصی در البرز
هشدار مدیریت بحران درباره گرمازدگی گروه های حساس
پسر بزرگ نتانیاهو نام خانوادگی‌اش را تغییر داد
اعزام اتوبوس‌ به مشهد مقدس برای انتقال زائران البرزی
اجرای پویش مصرف بهینه آب در البرز
ادعا‌های جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از هموطنان به علت تغییر ساعت مراسم تشییع در مشهد
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان
پاسخ خرد کننده به تجاوز اخیر آمریکا خواهیم داد
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی
بقائی: اروپا باید پاسخگو باشد
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی
محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب نزدیکی روضه منوره است
پایگاه‌های آمریکا در کویت، بحرین، قطر و اردن زیر آتش موشک‌های ایران
تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در مشهد ساعت ۱۴ آغاز می‌شود
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۳ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)
شهادت هشت نفر از دلاورمردان ارتش در حملات آمریکا  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
پایش شبانه مصرف واحدهای تجاری در اهواز در طرح ۱۰۰ شب، ۱۰۰ بازدید  (۱ نظر)