• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۷۵۹۳
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۵
علمی و فرهنگی » معارف
مسئول ستاد عملیات رمضان در سازمان تبلیغات اسلامی:

مساجد با دستور وزیر بهداشت در ماه مبارک رمضان باز است

امسال با دستوری که وزیر بهداشت داده است و براساس دستورالعملی که چند روز پیش ابلاغ شد در ماه مبارک رمضان، مساجد باز خواهد بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین مهدی اخوان صباغ در برنامه گفتگوی شبکه قرآن به شکل گیری ستاد عملیات رمضان اشاره کرد و افزود: از ابتدای رمضان این ستاد در سازمان تبلیغات اسلامی به ریاست آقای قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تشکیل شد و سازمان دارالقرآن نیز به عنوان بخش قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان هماهنگ کننده و مجری آن انتخاب شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: هدف از تشکیل آن نیز ایجاد گفتمان قرآنی در کشور است، ضمن این که این ستاد در استان‌ها نیز تشکیل شده است و پیش از این نیز سابقه تشکیل چنین ستادی با این سبک نداشتیم.
آقای اخوان افزود: تقریبا ۱۷ کارگروه را در این خصوص تعریف کردیم و قبل از عید نوروز با ۵۴ دستگاه توافق و جلسات مستمری داشتیم، تا دستگاه‌ها برنامه‌های قرآنی را در ماه مبارک رمضان در دستور کار قرار دهند که همکاری خوبی کردند.
مسئول ستاد عملیات رمضان درباره اینکه با شروع موج چهارم کرونا خلائی در برنامه‌های ستاد بوجود نیامده است، گفت: ما رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را در دستور کار قرار دادیم ضمن اینکه متدینان و مذهبی‌ها بیشتر از اقشار دیگر دستورالعمل‌ها را رعایت می‌کنند ضمن این که از سال گذشته با این ویروس مواجه بودیم که هم در ماه مبارک رمضان و هم در ماه محرم با آن مواجه شدیم؛ بنابراین تمام کسانی که در برنامه‌های ما شرکت می‌کنند نشان دادند که دارای یک عقبه عقلانی هستند.
وی افزود: ما در تمام برنامه‌های نیایشی، دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنیم و از ستاد درخواست کردیم که دستورالعمل‌های سخت گیرانه‌ای اعمال کند بنابراین نه در سال گذشته و نه امسال در این خصوص مشکلی نداریم.
آقای اخوان صباغ با بیان اینکه "برنامه‌های ما تعطیل بردار نیست" شعار ستاد عملیات رمضان است، گفت: امسال با دستوری که وزیر بهداشت داد و دستورالعمل‌هایی که چند روز پیش ابلاغ کرد، بنا بر این شد که در ماه مبارک رمضان مساجد حتی در شهر‌های قرمز باز باشد، اما رعایت دستورالعمل‌ها باید اتفاق بیفتد و مردم فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند و از ماسک و مواد ضدعفونی کننده حتما استفاده کنند و خود افرادی که مشکوک هستند وارد مساجد نشوند.
مسئول ستاد عملیات رمضان در سازمان تبلیغات اسلامی افزود: ضمن اینکه جمعیت را در داخل مساجد نیز کنترل کردیم و قرار شد نماز‌ها در یک مدت زمان کوتاه برقرار باشد، بنابراین برنامه‌های امسال در شب‌های قدر برقرار است.
وی داد: دو تا سه هفته پیش دستورالعملی خیلی عجولانه برای ماه مبارک رمضان اعلام شد در حالی که سازمان تبلیغات اسلامی عضو کمیته‌های تخصصی ستاد ملی کروناست و در آن جا تصمیماتی برای ماه مبارک رمضان و برنامه‌های این ماه گرفته و مقرر شد که این تصمیمات ارائه شود.
اخوان تصریح کرد:، اما قبل از اینکه این تصمیمات ابلاغ شود، اعلام شد که تمام برنامه‌ها و مراسم‌های ماه مبارک رمضان تعطیل شود و این اتفاق باعث شد که مطالبه‌ای مردمی بوجود بیاید.
مسئول ستاد عملیات رمضان در سازمان تبلیغات اسلامی گفت: با دستوری که وزیر بهداشت هفته گذشته صادر و دستورالعمل‌ها را ابلاغ کرد، آرامشی در بین مردم ایجاد شد، اما قطعا باید دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت شود.
آقای اخوان صباغ افزود: این دوگانگی‌ها که عید نوروز همه جا باز باشد و ماه مبارک رمضان همه جا بسته و قرنطینه شود یا سفر به برخی از کشور‌ها مثل ترکیه باز باشد، اما سفر به عتبات عالیات و کربلا و نجف بسته باشد؛ تناقضی است که ستاد ملی باید این تناقض‌ها را برطرف کند.
وی گفت: اکنون نیز تمام دستورالعمل‌های بهداشتی اعلامی ستاد ملی در همه برنامه‌ها رعایت می‌شود و از این بابت خیالمان راحت است و ضمن این که هیات‌ها تمام این برنامه‌ها را رعایت می‌کنند همه آن‌ها اعلام آمادگی کردند که به کادر درمان کمک کنند.
مسئول ستاد عملیات رمضان در ادامه به بهره برداری از ظرفیت ۱۰ هزار مسجد آماده در کشور اشاره کرد و افزود: کارکرد مساجد بیشتر شده و اکنون نه تنها محل عبادت است بلکه به محل تجمع مردم تبدیل شده با محوریت امام جماعت تا ​مشکلات محله را در مساجد حل کنند.
وی همچنین به اعزام مبلغ اشاره کرد و گفت: اعزام مبلغ امسال به صورت منطقه‌ای اتفاق می‌افتد یعنی بومی سازی شده و هر مبلغی در محله خودشان تبلیغ می‌کند که در این خصوص حدود ۱۰ هزار مبلغ اعلام آمادگی کردند.
اخوان صباغ افزود: امسال ظرفیت خوبی در بحث خیران قرآن شکل گرفته است که می‌توان از ظرفیت آن‌ها برای کمک به نیازمندان استفاده کرد.
رئیس سازمان دارالقرآن کریم همچنین به برنامه‌های تخصصی و آموزشی دارالقرآن اشاره کرد و گفت: امسال آزمون تخصصی حفظ قرآن را داریم که اتفاق بسیار بزرگی است و باید در رسانه ملی تبلیغ بیشتری شود ضمن اینکه امسال آزمون عمومی حفظ قرآن را نیز داریم و همچنین فعالیت‌های مجازی خوبی در بحث آموزش در سامانه‌های دارالقرآن رقم می‌خورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)