• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۲۹۹۶
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۹
ورزشی

آغاز پوست اندازی تنیس ایران

براساس سیاست گذاری جدید فدراسیون تنیس این احتمال زیاد است که تیم ملی کشورمان در رقابت‌های بین المللی از جمله دیویس کاپ با چهره‌ای جدید و جوان ظاهر شود.

آغاز پوست اندازی تنیس ایرانسرمربی تیم ملی تنیس در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار اخبار ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، گفت: برای تشکیل تیم ملی و حضور در رقابت‌های بین المللی به نیرو‌های جوان و آینده دار بهای بیشتری دادیم.
اکبر طاهری افزود: سعی کردیم به تنیسور‌های جوان میدان دهیم تا آن‌ها بتوانند استعدادشان را نشان دهند، علت این که مسابقات انتخابی برگزار شد و از میان شرکت کنندگان برای نخستین بار ۲۰ نفر به اردوی تدارکاتی تیم ملی راه پیدا کردند، دادن فرصت مناسب به آینده سازان تنیس ایران است.
وی گفت: برای شروع تمرینات تیم ملی بلافاصله بعد از پایان رقابت‌های انتخابی برنامه ریزی کرده بودیم که با پیک چهارم کرونا مواجه شدیم و همین مسئله باعث شد تا تمرینات تدارکاتی را به تعویق بیندازیم چرا که در جریان مسابقات انتخابی هم خانواده‌ها از وضعیت فرزندانشان نگران بودند.

 به همه شانس پوشیدن پیراهن تیم ملی را دادیم 

طاهری گفت: با وجود این که سال گذشته ورزشکاران ایران تنها در مسابقات جام حذفی حاضر شدند، اما در رقابت‌های انتخابی که تنها سه هفته قبل از برگزاری فراخوان حضور در آن را زده بودیم، عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشتند، این امر حاکی از داشتن تمرینات مستمر است.
وی افزود: برخی‌ها با این نوع برگزاری رقابت‌های انتخابی تیم ملی مخالف بودند، اما چون نیم نگاهی به بازیکنان جوان داشتیم بهتر بود اینگونه بازی‌ها را برگزار می‌کردیم چرا که بسیاری از آن‌ها با وجود شرایط مطلوب هنوز جایگاه خوبی را به دست نیاورده اند، بازیکنان شهرستانی هم شانس حضور و خودنمایی پیدا کردند، معتقدم این نوع مسابقات انتخابی انگیزه خوبی برای خانواده تنیس ایران بود.
سرمربی تیم ملی تنیس کشورمان گفت: از میان بیش از ۷۰ بازیکن شرکت کننده در مسابقات گزینشی تیم ملی برای نخستین بار ۲۰ نفر را برای حضور در اردوی تمرینی اول انتخاب کردیم اکثریت آن‌ها بازیکنان جوان رده‌های سنی ۱۶، ۱۷ و ۱۸ سال هستند، اما ملی پوشان باتجربه سال‌های اخیر ایران مثل انوشا شاهقلی و معین محمدی هم در این فهرست هستند.
طاهری افزود: اردو‌های تیم ملی هم تمرینی است و هم انتخابی یعنی در جریان برنامه‌های آماده سازی برای شناسایی بهترین‌ها مسابقاتی را برگزار خواهیم کرد تا پتانسیل نیرو‌های جوان شناسایی شود و در طول اردو‌ها بازیکنان به خوبی دیده می‌شوند.

 جوانتر‌ها هم مثل باتجربه‌ها شانس بالایی دارند 

وی با تایید این مطلب که طبیعی است در برخی موارد بازیکنان جوان در برابر باتجربه‌ها شکست بخورند، در پاسخ به این سوال که بهتر نیست مسابقات درون اردویی را ملاک انتخاب نفرات اصلی قرار ندهید؟ گفت: در جریان تمرینات عملکرد بازیکنان حاضر در اردو‌های تدارکاتی بطور کامل زیر نظر کادرفنی خواهد بود، تجربه، مهارت و نتایج کسب شده در بازی‌های درون اردویی ملاک انتخاب ترکیب تیم ملی است، در این شرایط شانس جوان‌ها برای قرار گرفتن در ترکیب نهایی تیم ملی بالاست.

 تیم‌های چند ملیتی کار را سخت می‌کنند 

سرمربی تیم ملی تنیس کشورمان افزود: رقابت‌های دیویس کاپ قرار بود با حضور ۱۶ تیم برگزار شود که پس از انصراف ۲ کشور بالاخره ۱۴ تیمی شد تیم‌های امارات، بحرین، عمان، سنگاپور، ترکمنستان و چند کشور دیگر برگزار می‌شود، در رده بندی اولیه امارات، ترکمنستان و سنگاپور سرگروه هستند ما هم در یکی از این گروه‌ها قرار خواهیم گرفت.
طاهری گفت: از آن جا که سال گذشته بعلت شیوع کرونا مسابقات چندانی برگزار نشد از وضعیت تیم‌ها اطلاعات جدیدی نداریم و با همان شناخت قبلی برای رویارویی با آن‌ها برنامه ریزی خواهیم کرد.
وی افزود: از آن جا که تنیس رشته‌ای انفرادی است تیم‌ها می‌توانند از تنیسور‌های دیگر کشور‌ها به شرط آن که سه سال با همان تابعیت بازی کند جذب بازیکن داشته باشند، این چند ملیتی بودن برخی تیم‌ها تا حد زیادی کار را سخت می‌کند.
سرمربی تیم ملی تنیس کشورمان اظهار داشت: اگر شرایط آماده سازی ملی پوشان خوب باشد و با بهترین‌های ایران وارد زمین شویم صعودمان به سید سه دور از دسترس نیست، البته ناگفته نماند برخی رشته‌ها رکوردی است پیش بینی آن راحت‌تر است، اما در تنیس کار سخت‌تر خواهد بود.

 پیشنهاد واکسینه کردن ملی پوشان را داده ام 

طاهری گفت: با هماهنگی انجام شده قرار است؛ پس از کسب مجوز از ستاد ملی مبارزه با کرونا در ورزش و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و نتیجه منفی تست PCR بازیکنان و اعضای کادر فنی و عوامل اجرایی اردو‌های تدارکاتی تیم ملی از ۱۱ اردیبهشت آغاز خواهد شد.
وی افزود: از آن جا که بازیکنان تا زمان شروع رقابت‌های دیویس کاپ باید در اردو‌های تدارکاتی متوالی حاضر و تنیسور‌های شهرستانی در خوابگاه مستقر شوند پیشنهاد واکسینه کردن آن‌ها را به مسئولان فدراسیون دادم امیدوارم این امکان برای این ملی پوشان فراهم شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سردار مارانی: حاج قاسم شجاعانه به دل دشمن می‌زد
دشمن برای جبران شکست‌ها روی ناامنی ایران تمرکز کرده است
تکذیب شایعه لغو پروازهای امارات به ایران
برگزاری نشست هیئت اتاق بازرگانی ایران با اعضای اتاق اصفهان
بررسی مشکلات ۲۲ پروژه عمرانی در شبستر
کتاب بر شانه‌های کارون، روایت کننده تشییع تاریخی سردار دل‌ها در اهواز
اجرای پویش نه به پلاستیک در بیارجمند
حضور نیم میلیون زائر در آیین سالگرد سپهبد شهید سلیمانی در کرمان
مطالبه گری حق هر ایرانیست، اما درچارچوب قانون
احزاب، موتور محرکه انتخابات
اجتماع مردم بروجرد در محکومیت آشوبگران
۵ مرزنشین مفقودی اشنویه نجات پیدا کردند
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد
سوادآموزی ۲۱۹مددجو در زندان‌های استان کرمان
مادر شهید حسینعلی اصغری آسمانی شد
اتاق بازرگانی روح اقتصاد استان است
یخبندان شبانه در کرمان تا پایان هفته
جدایی فرشاد احمدزاده از پرسپولیس
بیانیه اصناف، کسبه و بازاریان استان چهارمحال و بختیاری
گزینش، نقطه آغاز سلامت نظام تعلیم و تربیت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۴ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)