• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۳۹۴۷
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴
اجتماعی » جامعه و شهری

رونمایی از ۲ طرح «سحاب» و «کاروان نیکوکاری» هلال احمر

آیین رونمایی از طرح کاروان نیکوکاری با رویکرد اجتماع محور جهت احیای منابع طبیعی، اختتامیه مسابقه نهال کاری جوانان، و رونمایی از طرح «سحاب»، همزمان با هفته هلال احمر برگزار شد.

رونمایی از ۲ طرح «سحاب» و «کاروان نیکوکاری» سازمان هلال احمربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، آیین رونمایی از طرح کاروان نیکوکاری با رویکرد اجتماع محور جهت احیای منابع طبیعی، اختتامیه مسابقه نهال کاری جوانان، و رونمایی از طرح «سحاب»، همزمان با هفته هلال احمر، با حضور دبیرکل جمعیت، رئیس سازمان جوانان هلال احمر و رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور برگزار شد.
محمدحسن قوسیان مقدم در این آیین با بیان اینکه یکی از اهداف جمعیت هلال احمر حمایت از زندگی و سلامت انسان هاست، اظهار کرد: در هلال احمر فعالیت‌های داوطلبانه منطبق با اهداف بشر دوستانه است و اگر بخواهیم این اهداف را در جایی ارائه کنیم در واقع به دنبال رسیدن به هدف بزرگتری هستیم.
دبیرکل جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه موضوع منابع طبیعی از دیرباز در هلال احمر مورد توجه بوده است، افزود: آمار‌های واقعی و بالایی از فعالیت اعضا در استان‌ها وجود دارد که به احیای جنگل‌ها و مراتع ختم می‌شود و این کاری است که به لحاظ جهانی هم مورد توجه فدراسیون بین المللی قرار گرفته است و در داخل نیز مسئولان نظام به آن توجه زیادی دارند.
قوسیان مقدم بیان کرد: باید در سازمان جوانان به گونه‌ای برنامه ریزی شود که از پتانسیل و ظرفیت جوانان در کنار فعالیت‌های فرهنگی و بشر دوستانه در برنامه‌های اقتصادی نیز استفاده شود تا مقداری از مشکلات اقتصادی کشور کمتر شود؛ جوانان توانمند هلال احمر جهت زندگی بهتر و سلامت انسان‌ها نقش آفرینی می‌کنند.
وی در ادامه با اشاره به تولید گیاهان دارویی در هلال احمر افزود: در بحث تولید گیاهان دارویی باید ظرفیت جدیدی در حوزه جوانان ایجاد کرد، و از انرژی و توان جوانی اعضا در بحث مراتع و جنگل‌ها و گیاهان دارویی به عنوان یک کار خیر استفاده کنیم.
دبیرکل جمعیت هلال احمر با بیان اینکه اگر در بحث آبخیز داری نیازی به نیروی انسانی وجود دارد، باید سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری مزایایی برای نیرو‌های داوطلبی که در این طرح شرکت می‌کنند در نظر بگیرد. گفت: مدیریت و اجرای این طرح باید به نفع کشور و جوانان باشد.
قوسیان مقدم با بیان اینکه اگر پوشش گیاهی خوب و مناسبی داشته باشیم حادثه سیل نخواهیم نداشت، افزود: با وقوع سیل صد‌ها میلیارد خسارت به زیر ساخت‌های کشور وارد می‌شود و اگر در زمینه احیای جنگل، مراتع و آبخیزداری فعالیت داشته باشیم می‌توانیم با پیشگیری از وقوع سیل به سود کشور گام‌های موثری برداریم.
وی با اشاره به اینکه استفاده از ذخایر کشور می‌تواند به ارتقای توان اقتصادی کشورکمک کند، عنوان کرد: ما آمادگی داریم در اجرای طرح کاروان نیکوکاری، با تکیه به اعضای داوطلب و جوانان هلال احمر در حوزه حفظ منابع و آبخیز داری همکاری و مشارکت داشته باشیم.
قوسیان مقدم در پایان تاکید کرد: جوانان در دوره عضویت در هلال احمر باید به درجه‌ای از توانمندی برسند تا در آینده اداره امور کشور را در دست بگیرند.

 بارزترین کار نوع‌دوستی در هلال احمر محقق می‌شود 

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری نیز در این آئین با بیان اینکه مهمترین حق بشر حق حیات است که با تلاش اعضای هلال احمر در حوادث محقق می‌شود، تصریح کرد: وقتی سیل و زلزله‌ای اتفاق می‌افتد هدف نجات جان انسان‌های گرفتار است که اعضای داوطلب هلال احمر با کار‌های نوعدوستانه و داوطلبانه و مسئولیت پذیری اجتماعی آن را رقم می‌زنند.
اقای مسعود منصور با اشاره به اینکه مهمترین فصل مشترک ما و هلال احمر حفظ حیات مردم است، افزود: بارزترین کار در نوعدوستی در هلال احمر محقق می‌شود و ما می‌توانیم با فعالیت‌های بشردوستانه و مسئولیت پذیری اجتماعی اعضای داوطلب هلال احمر در حفظ خاک، آب و پوشش گیاهی کشور کار‌های موثری انجام دهیم.
وی با اشاره به امضای تفاهم همکاری با هلال احمر در سال گذشته گفت: ما در این زمینه از همکاری‌های خوب و موثر هلال احمر تشکر و سپاسگزاری می‌کنیم و امیدواریم در بحران‌ها و شرایطی که زندگی مردم به خطر می‌افتد با همکاری هلال احمر خدمتی ماندگار به مردم ارائه دهیم.
قوسیان مقدم با بیان اینکه کشور با خطر فرونشست زمین مواجه است و خیلی از حوادث از بی توجهی به طبیعت ناشی می‌شود افزود: هلال احمر می‌تواند در راستای پیشگیری از بروز حوادث و حفظ و مراقبت از مراتع و پوشش گیاهی به ما کمک کند.

 فعالیت کاروان‌های نیکوکاری در حفاظت از منابع طبیعی 

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر نیز در این آئین با بیان اینکه ما با سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری برای توسعه فعالیت‌های بشردوستانه اهداف مشترکی را دنبال می‌کنیم. خاطر نشان کرد: در راستای اجرای طرح نهال کاری در سال گذشته، ۳۰ هزار اصله نهال توسط ۱۰ هزار عضو داوطلب کاشته شد و ۲۰ هزار نهال نیز در سراسر استان‌ها توزیع شده است.
دکتر محمد گل فشان با اشاره به اینکه طرح نهال کاری در استان چهار محال و بختیاری با ایجاد «بوستان جاودانگی» یادمان ایثارگر فداکار هلال احمر سید محمد مهدی حسینی اردلی آغاز شد، افزود: در سال گذشته کاشت نهال در ۲۲ استان انجام شده است و در بقیه استان‌ها به خاطر شرایط کرونا و وضعیت قرمز استان‌ها در زمان مناسب صورت خواهد گرفت.
وی با اشاره به اعزام کاروان‌های نیکوکاری برای ارائه فعالیت‌های بشردوستانه در حوزه منابع طبیعی مثل بیابان زدایی و فرهنگ سازی بین جوانان گفت: دبیرخانه برنامه‌های سازمان جوانان به استان‌ها واگذار شده و هم اکنون نیز دبیرخانه کاروان‌های نیکوکاری به استان چهارمحال و بختیاری واگذار شده است.
گل فشان با اشاره به رونمایی از طرح «سحاب» سفیران حمایت‌های امدادی و بشردوستانه ادامه داد: در اجرای این طرح، ۸۰۰ اکیپ شرکت دارند که ۴۰۰ نفر از آن‌ها با دوچرخه و ۴۰۰ نفر پیاده با شعار «جوان سالم، جهان سالم» و «همه جا برای همه» فعالیت‌های بشردوستانه امدادی و فرهنگی انجام می‌دهند.
رئیس سازمان جوانان، همچنین به فعال شدن المپیاد ورزشی جوانان بعد از ماه مبارک رمضان اشاره کرد و اظهار کرد: جنگل نوردی، کوهنوردی و کویر نوردی از برنامه‌های ما برای بهره مندی اعضای جوان از آموزش‌های سازمان است.
در پایان این مراسم رئیس سازمان جنگل ها، مراتع وآبخیز داری با اهدای سپاس و تندیس به دبیرکل جمعیت هلال احمر از فعالیت‌ها و همکاری بشردوستانه سازمان جوانان در این حوزه تقدیر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف ۵۰۰ کيلوگرم داروي گیاهی غير مجاز در خمینی شهر
گل‌مالی و ساز عزای مردم لرستان در سوگ امام شهید
عزاداری جاماندگان مراسم قائد شهید امت در بوشهر
عرضه رایگان CNG در ۱۱ جایگاه قم برای مراسم تشییع رهبر شهید
میزبانیِ عاشقانه در جاده‌های قزوین؛ موکب‌های استان میزبان زائران آقای شهید ایران
حرکت جهادی مردم مشهد در میزبانی از زائران تشییع رهبر شهید
تشییع میلیونی رهبر شهید، سه پیام راهبردی برای جهان داشت
دختران دهگلانی قهرمان فوتبال زیر ۱۷ سال کردستان
بدرقه‌ای از جنس ادای دین به رهبرشهید ایران
دعوت به آیین تشییع و بدرقه پیکر مطهر قائد شهید امت اسلام در شهر مقدس قم
اجتماع امشب مردم بندرعباس؛ ۱۵ تیر ۱۴۰۵
حماسه ۷۷ هزار نفری جانفدایان استان مرکزی با حضور در مراسم بدرقه رهبر شهید در تهران
خروش جاماندگان از قافله تشییع رهبر شهید در جای‌جای ایران
از جاده تا مصلی ؛ آغاز آخرین وداع
پیوند ناگسستنی عشایر و اقوام خوزستان با رهبر شهید ایران+فیلم
گام‌های وفاداری مردم قزوین در سوگ رهبر مجاهد شهید
روایت جاماندگان مراسم وداع با رهبر شهید
حادثه آتش سوزی در خیابان سعدی تهران ؛ آتش مهار شد
پذیرایی از زائران وداع با رهبر شهید در مسیر‌های ارتباطی شهرستان زرندیه استان مرکزی
برداشت خوشه‌های طلایی گندم در زرقان در ایستگاه پایانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مسیر تشییع رهبر شهید از خیابان دماوند تا بزرگراه لشکری
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران
ایران برای پدر به قامت ایستاد
اشک و دلدادگی در آیین اقامه نماز بر پیکر امام مجاهد شهید
انتصاب مجدد حجت‌الاسلام اژه‌ای به ریاست قوه‌ قضائیه
جاده بالادست آمل در آستانه افتتاح
اعلام مسیرها؛ محدودیت‌های ترافیکی و تمهیدات حمل‌ونقل عمومی مراسم تشییع امام شهید
اعلام سامانه‌های بانکی فعال در روز دوشنبه
تمهیدات حداکثری حمل و نقل عمومی برای تشییع پیکر امام مجاهد
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران
قالیباف: شرط مذاکره قوی، آمادگی کامل برای جنگ است
مراسم اقامه نماز بر پیکر «آقای شهید ایران» - ۲
تعطیلی روز سه شنبه ١۶ تیر در خوزستان
توضیح باشگاه پرسپولیس درباره انتخاب سرمربی جدید
۹ استان عراق برای مراسم تشییع رهبر شهید تعطیل شدند
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن  (۱۶ نظر)
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید  (۲ نظر)
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)  (۲ نظر)
توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب  (۲ نظر)
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد  (۱ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
زمان اقامه نماز بر پیکر مطهر آقای شهید ایران مشخص شد  (۱ نظر)
شعار‌های انقلابی و دلنوشته‌های عاشقانه عزاداران بر دیوار‌های مصلی  (۱ نظر)
وداع فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح با فرمانده شهید کل قوا  (۱ نظر)
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلای تهران _ ۳  (۱ نظر)
پویش «باید برخاست»، با موضوع بدرقه آقای شهید ایران  (۱ نظر)
توزیع بیش از یک تن حلیم نذری در وزوان اصفهان  (۱ نظر)
ثبت‌نام برای اسکان زائران تا یکشنبه ادامه دارد  (۱ نظر)