• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۷۳۶۰
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۳
اجتماعی » جامعه و شهری

برگزاری اختتامیه کنگره شعر مقاومت با حضور دختر َشهید سلیمانی

­ اختتامیه کنگره بین المللی شعر مقاومت با حضور دختر ارشد شهید حاج قاسم سلیمانی و شعرای مقاومت از ایران و کشور‌های منطقه در فرهنگسرای حاج قاسم سلیمانی میدان بهاران تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سبما به نقل از روابط عمومی مجمع شاعران مقاومت، حجت الاسلام امرودی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این کنگره با بیان اینکه هیچکس تصور نمی‌کرد این‌هایی که گنبد آهنین و پاتریوت و سامانه تاد دارند امروز را شاهد باشند، تصریح کرد: طراحی شان این بود که یک صهیونیسم جهانی راه بیاندازند و شرکت‌های متعدد و استعمار رسانه‌ای ایجاد کنند تا دنیا را تسخیر کنند.
وی با تاکید بر اینکه هلوکاست واقعی را در ۱۲ روز حمله صهیونیست‌ها به غزه شاهد بودیم، اظهار داشت: تخریب مدارس و بیمارستان‌ها یک روی سکه بود رو روی دیگر سکه پیروزی و قوت و افتخار است و در حالی که پایگاهشان نیل تا فرات بود، امروز پایگاهشان این ور دیوار و آن ور دیوار است و در درب خانواده خود هم امنیت ندارند و از زمان حملات فلسطینی‌ها به سرزمین‌های اشغالی میزان مراجعه آن‌ها به روانشناس افزایش یافته است، هرچند راه آن‌ها خرج از سرزمینی است که متعلق به آن‌ها نیست.
امرودی با تاکید بر اینکه امروز در ذهن دنیا شکست اسرائیل و پیروزی ملت فلسطین نقش بسته است، تصریح کرد: امروز ۷۳ سال َاست که ملت فلسطین مقاومت می‌کند و در ۱۲ روز پوزه صهیونیست‌ها را در خاک مالید و کسانی که حرف از سازش زدند باید توبه کنند.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ضمن تاکید بر اینکه پیروزی در جبهه صهیونیسم هنر باقی است و شعر مقاومت یعنی پیروزی انتفاصه هنر در برابر هنر صهیونیسم، گفت: باید در برابر اقتصاد صهیونیسم یک کلونی بزرگ شکل بگیرد و این به معنای انتفاضه اقتصادی است.
در کنگره بین المللی شعر مقاومت درنهایت حدود ۹۱۰اثر از ۲۰کشور جهان به دبیرخانه کنگره رسید.
اشعار دریافتی در سه مرحله مورد ارزیابی قرار گرفت. در مرحله اول اشعار غیرمرتبط با موضوع فراخوان و نیز آثاری که از ملزومات مقدماتی شعر خالی بود از گردونه رقابت کنارگذاشته شد.
اشعار در محله دوم پس از کدگذاری و دسته بندی تخصصی در شاخه‌های شعر سنتی، شعر نو، شعر کودک و نوجوان و ترانه و سرود در اختیار داوران این مرحله قرار گرفت تا آثاری که غنای محتوایی و ارزش ادبی بیشتری دارند راهی مرحله نهایی داوری شوند.
در مرحله نهایی نیز پس از درج نمرات اساتید ارجمند برای هر اثر، جلسه جمعبندی تعیین آثار برگزیده در دو رده سنی زیر بیست سال و بالای بیست سال تشکیل شد و قرار است امروز در این مراسم از برگزیدگان هر بخش تقدیر به عمل آید.
دبیرخانه بخش فارسی کنگره بین‌المللی شعر قدس پس از انتشار فراخوان، پذیرای آثار شاعران فارسی زبان در شاخه‌های مختلف ادبی بود.
اشعار دریافتی در سه مرحله مورد ارزیابی واقع شد. در مرحله اول اشعار غیرمرتبط با موضوع فراخوان و نیز آثاری که از باید‌های مقدماتی شعر خالی بود از گردونه رقابت کنارگذاشته شد.
اشعار در مرحله دوم پس از کدگذاری و دسته بندی تخصصی در شاخه‌های شعر سنتی، شعر نو، شعر کودک و نوجوان و ترانه و سرود در اختیار داوران این مرحله قرار گرفت تا آثاری که غنای محتوایی و ارزش ادبی بیشتری دارند راهی مرحله نهایی داوری شوند.
در مرحله نهایی نیز پس از درج نمرات اساتید ارجمند برای هر اثر، جلسه جمعبندی تعیین آثار برگزیده در دو رده سنی زیر بیست سال و بالای بیست سال تشکیل شد و نهایتا نتایج با احترام به تمامی آثار دریافتی و آرزوی موفقیت روزافزون شاعران جبهه مقاومت، به شرح ذیل اعلام گردید:
بر اساس این خبر نتایج داوری کنگره بین‌المللی شعر قدس در بخش زبان فارسی و سطح اول بخش کلاسیک محمدمهدی خانمحمدی، حسن خسروی وقار، طیبه عباسی، علی اصغر شیری، آرش پورعلیزاده، علی حسنی و در سطح دو نیز زهرا آراسته نیا، عباس احمدی، علی سلیمان، مرضیه فرمانی، فرزانه قربانی، عاطفه جوشقانیان، حسن پاکزاد، مینا بشیری گودرزی، رضا نیکوکار، نرگس سادات میرمحمدی برگزیده این کنگره شعر هستند.
همچنین برگزیدگان سطح دوم بخش شعر نو حمیدرضا فاضلی، مجتبی صفدری، هاشم کرونی، سید ابراهیم موسوی در سطح اول شعر کودک و نوجوان هم مسعود طاهری عضد و سطح اول رده زیر بیست سال هم محمدمتین کریمی (شعر سنتی)، محمد علی غروی (شعر نو) هستند و برگزیده سطح دو نیز امیرحسین مهدی‌زاده (شعر سنتی)، ریحانه پاک نیا (یازده ساله، شعر نوجوان) هستند.
برپایه این خبر منتخبین بخش انگلیسی این کنگره به ترتیب ماریا ویکتوریا از کشور اسپانیا، محمد امین کرخی از کشور عراق، احمدان یوسی از اندونزی، لائورا اُلایا از اسپانیا و نعیمه الرضوان از آمریکا هستند.
در بخش اردو نیز به ترتیب آقایان فراست رضوی از کراچی پاکستان، عمر فرحت از کشمیر هند وعامر نوگانوی از امروهه هند نیز توانسته اند حائز بالاترین رتبه‌ها باشند.
همچنین منتخبین بخش ترکی نیز ابراهیم شاشما، ینب آلتن داق و مقید دمیر از کشور ترکیه هستند.
در بخش آذری هم زامیق کوثری، امیر رسولی از زنجان و اروجعلی شهودی حائز برترین رتبه‌های این کنگره شدند.
آقایان اصغرعظیمی مهر، رسول عظیمی مهر و کامران امیری هم توانستند بهترین رتبه‌ها را در بخش کردی به خود اختصاص دهند.
برگزیدگان شعرفارسی کنگره نیز به ترتیب حسن خسروی وقار، محمد مهدی خانمحمدی، علی حسنی، طیبه عباسی، علی اصغر شیری و آرش پور علیزاده هستنند و در رده زیر بیست سال هم محمدمتین کریمی و. محمد علی غروی حائز برترین رتبه‌ها شدند.
همچنین مسعود طاهری عضد تنها منتخب شعر کودک و نوجوان این کنگره است و منتخبین بخش عربی هم به ترتیب مهدی صالح از فلسطین، صادق الشرفی از یمن و نزار عوده الکنانی از عراق هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
خام فروشی در زنجیره فولاد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)