• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۹۰۵۰۵
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۶
ورزشی

اعلام برنامه‌های ورزشکاران ایران در پارالمپیک توکیو

برنامه رقابت‌های نمایندگان کشورمان در بازی‌های پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ اعلام شد.

اعلام برنامه‌های ورزشکاران ایران در پارالمپیک توکیوبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، برنامه رقابت‌های نمایندگان کشورمان در بازی‌های پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ اعلام شد که بر این اساس، افتتاحیه رسمی بازی‌های پارالمپیک توکیو سه شنبه (دوم شهریور) برگزار خواهد شد و رقابت ملی پوشان ایران در این بازی‌ها از پنج شنبه ۴ شهریور ماه آغاز و تا ۱۳ شهریور ماه ادامه خواهد داشت.
کاروان ورزشی جانبازان و معلولین کشورمان با ۶۲ ورزشکار از ۱۰ رشته ورزشی در رقابت‌های پارالمپیک توکیو حضور خواهند داشت که در اولین روز رقابت‌های ورزشکاران کشورمان، پنجشنبه (چهارم شهریور ماه) تیم ملی بسکتبال با ویلچر ایران به مصاف استرالیا می‌رود.
جمعه (پنجم شهریور) ورزشکاران کشورمان در رشته‌های تیر و کمان، دوچرخه‌سواری و وزنه‌برداری به میدان می‌روند که بر این اساس زهرا نعمتی در ریکرو انفرادی، محمدرضا زندی در w۱ انفرادی، فرزانه عسگری در کامپوند انفرادی، غلامرضا رحیمی در ریکرو انفرادی، رمضان بیابانی و سینا علی منشازاده در کامپوند انفرادی به مصاف حریفان خود می‌روند و در رشته دوچرخه سواری مهدی محمدی در بخش پیست تعقیبی انفرادی رقابت خواهد کرد، همچنین در این روز و در رشته وزنه برداری امیر جعفری در دسته ۶۵ کیلوگرم وزنه خواهد زد.
شنبه (ششم شهریور ماه) نیز ورزشکاران کشورمان در رشته‌های تیر و کمان، دو و میدانی، وزنه‌برداری و والیبال رقابت خواهند کرد که بر این اساس، رمضان بیابانی و علی سینا منشازاده در کامپوند انفرادی رقابت خواهند کرد، در دو میدانی نیز سامان پاکباز در پرتاب وزنه و امان الله پاپی در پرتاب نیزه رقابت خواهند داشت، در وزنه برداری روح الله رستمی در دسته ۸۰ کیلوگرم وزنه خواهد زد. همچنین تیم والیبال نشسته کشورمان در اولین بازی خود با آلمان روبرو خواهد شد.
یکشنبه (هفتم شهریور ماه) در ۴ رشته دومیدانی، جودو، تیر و کمان و وزنه‌برداری ورزشکاران ایران به رقابت با حریفان خود می‌پردازند که بر این اساس، علیرضا مختاری همامی در پرتاب وزنه، امان‌الله پاپی در پرتاب نیزه، وحید علی نجیمی در دومیدانی ۱۰۰ متر رقابت خواهند کرد، در رشته جودو محمدرضا خیرالله زاده در دسته به اضافه ۱۰۰ کیلوگرم و وحید نوری در دسته منهای ۹۰ کیلوگرم مسابقه خواهند داد، در رشته تیروکمان رضا بیابانی، علی سینا منشازاده و فرزانه عسکری در میکس کامپوند رقابت خواهند کرد. در وزنه‌برداری نیز سید حامدصالحی پور در دسته ۹۷ کیلوگرم به رقابت با حریفان خود می‌پردازد. همچنین تیم بسکتبال با ویلچر ایران با بریتانیا رقابت خواهد کرد.
دوشنبه (هشتم شهریور ماه) ورزشکاران کشورمان در رشته‌های تیراندازی، دومیدانی، وزنه برداری، تیر و کمان و والیبال به رقابت با حریفان خود خواهند کرد. در رشته تیراندازی رقیه شجاعی رقابت خواهد کرد و در رشته دو میدانی امیر خسروانی در پرش طول، الناز دارابیان در پرتاب دیسک، مهدی اولاد و محمد آرخی در پرتاب وزنه به رقابت خواهند پرداخت، همچنین تیم والیبال نشسته کشورمان در دومین بازی خود برابر برزیل قرار خواهد گرفت.
در روز سه شنبه (نهم شهریور ماه) نمایندگان کشورمان در رشته‌های تیراندازی، دومیدانی، تیر و کمان، دوچرخه‌سواری و والیبال و رقابت خواهند کرد. ساره جوانمردی و سمیرا ارم در تیراندازی با حریفان خود رقابت می‌کنند، در رشته دومیدانی هاشمیه متقیان معاوی در پرتاب نیزه و الناز دارابیان در پرتاب دیسک مسابقه خواهند داد، در رشته تیر و کمان نیز رمضان بیابانی و علی سینا منشازاده در کامپوند انفرادی به مصاف رقبای خود می‌روند، در دوچرخه سواری مهدی محمدی در تایم تریل جاده رقابت می‌کند و همچنین تیم والیبال نشسته کشورمان در سومین دیدار خود برابر چین قرار خواهد گرفت.
روز چهارشنبه (دهم شهریور ماه) رقیه شجاعی در رشته تیراندازی، سعید افروز در پرتاب نیزه و وحید علی نجیمی در دوی ۴۰۰ متر به رقابت با حریفان خود می‌پردازند. همچنین در این روز رقابت یک چهارم نهایی بسکتبال با ویلچر برگزار خواهد شد.
روز پنجشنبه (یازدهم شهریور ماه) در دو میدانی وحید علی نجیمی در ۴۰۰ متر، مهدی اولاد و نورمحمد آرخی در پرتاب دیسک، علی پیروج پرتاب نیزه و علی اصغر جوانمردی در پرتاب وزنه، زهرا نعمتی در رشته ریکرو و اسلام جاهدی و شهلا بهروزی راد در رشته پاراکانو انفرادی رقابت خواهد کرد. همچنین در این روز رقابت نیمه نهایی والیبال نشسته برگزار خواهد شد.
جمعه (دوازدهم شهریور ماه) نیز ورزشکاران جانبازان و معلولین کشورمان در چهار رشته دومیدانی، دوچرخه‌سواری، تکواندو و تیر و کمان رقابت خواهند کرد که علی اصغر جوانمردی در پرتاب وزنه و حمید امیری در پرتاب نیزه، محمد محمدی در دوچرخه سواری جاده استقامت، مهدی پور رهنما در وزن منهای ۷۵ کیلوگرم در رشته تکواندو و غلامرضا رحیمی در ریکرو انفرادی به مصاف حریفان خود می‌روند. همچنین در این روز رقابت نیمه نهایی بسکتبال با ویلچر برگزار خواهد شد.
شنبه (سیزدهم شهریور ماه) ساره جوانمردی و سمیرا ارم در رشته تیراندازی، سیامک صالح فرج زاده در پرتاب وزنه، صادق بیت سیاح در پرتاب نیزه، سجاد محمدیان در پرتاب وزنه، اصغر عزیزی اقدم در دسته به اضافه ۷۵ کیلو گرم تکواندو و همچنین رایحه شهاب در دسته به اضافه ۵۸ کیلوگرم تکواندو به مصاف حریفان خود می‌روند. در رشته تیر و کمان نیز زهرا نعمتی و غلامرضا رحیمی در میکس ریکرو و در پاراکانو شهلا بهروزی راد و اسلام جاهدی رقابت خواهند کرد. در این روز فینال مسابقات والیبال نشسته این رقابت‌ها نیز برگزار خواهد شد.
یکشنبه (۱۴ شهریورماه) نیز اختتامیه بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ کیو برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دربهای مصلی سه ساعت زودتر باز شد
زخمی شدن نظامی صهیونیست در درگیری جنوب لبنان
یورش اشغالگران صهیونیست به کرانه باختری و قدس اشغالی
تداوم حملات صهیونیست ها به غزه
پیشروی نیروهای روسی در منطقه دونتسک
ترامپ، همچنان در فکر تصاحب گرینلند
سرمربی مصر پیروزی مقابل استرالیا را به فلسطین تقدیم کرد
زلزله ۵.۵ ریشتری در شیلی
یمن: نقش ایران در شکستن محاصره فرودگاه صنعا مایه افتخار است
اعلام تعطیلی در چهارمین استان عراق
تکرار لفاظی های انگلیس و فرانسه درباره تنگه هرمز
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن
تولید موسیقی وداع و بدرقه رهبر شهید در صداوسیمای لرستان
آیین رسمی و عمومی بدرقه «آقای شهید ایران» 6 صبح آغاز می‌شود
استقرار موکب فرهنگی، هنری گیلان برای بزرگداشت عروج امام شهید در تهران
تعطیلی سه استان عراق به مناسبت تشییع پیکر رهبر شهید امت
فنلاند در پی خرید سامانه دفاع هوایی پیشرفته از سوئد
روسیه برای افزایش صادرات غلات به ایران اعلام آمادگی کرد
اعزام بیش از ۶۱ هزار خوزستانی به تهران برای بدرقه پیکر مطهر رهبر شهید ایران
اوقات شرعی اهواز، ۱۳ تیرماه ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید
ورود پیکر آقای شهید ایران به مصلی
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم
ورود پیکر رهبر شهید انقلاب به آیین وداع
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود
سرویس دهی قطار شهری خط ۲ در کرج از ساعت ۶ صبح انجام می شود
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)
مراسم ادای احترام شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی کشور‌های جهان بر پیکر رهبر مجاهد شهید انقلاب
خودسوزی مقابل مقر سازمان ملل در نیویورک
وداع فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح با فرمانده شهید کل قوا
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۱)
ورود پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی به مصلی تهران
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۱۰ نظر)
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد  (۴ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب  (۲ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)  (۱ نظر)
تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)  (۱ نظر)