• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۷۰
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۰
صفحه نخست » عمومی

گزارش های آژانس،اثبات کننده دانش صلح آمیز هسته ای ایران

رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان گفت : گزارش های فصلی آژانس بین المللی انرژی اتمی پیشرفت های ایران را در توسعه دانش صلح آمیز هسته ای اثبات می کند.

دکتر فریدون عباسی در حاشیه نشست  بین المللی برق هسته ای در قرن بیست و یکم در جمع خبرنگاران افزود :  جمهوری اسلامی ایران با پیام صلح و دوستی دستاوردهای هسته ای قابل عرضه به بازارهای جهانی را در نمایشگاه بین المللی اتم اکسپو 2013 ارائه کرده است.
وی تصریح کرد: کشورهای جهان باید از این حرکت ایران این گونه برداشت کنند که فناوری هسته ای ایران صلح آمیز و در جهت رفاه انسان ها و پیشرفت علمی است.
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: با گذشت زمان دروغ بودن تبلیغات برخی کشورها درباره فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران مشخص می شود و اکنون کشورها باید به دنبال تعامل با  یکدیگر باشند.
دکتر عباسی ادامه داد: بحث رقابت های مخرب جنگ جهانی دوم  در قرن بیستم ، جای خود را به تعامل سازنده در قرن بیست و یکم  داده است و نشست آژانس با عنوان برق هسته ای در قرن بیست و یکم شروعی است که کشورها با اندیشه با هم ارتباط داشته باشند.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران هم با همین رویکرد علم و دانش خود را برای بهره برداری همه کشورها در رویدادهای هسته ای روسیه معرفی کرده است.
رئیس سازمان انرژی اتمی درباره محصولات قابل ارائه ایران در بازارهای جهانی گفت : همسو با توسعه علمی کشور و پس از خودکفایی در بسیاری زمینه ها در فناوری صلح آمیز هسته ای ، این دستاوردهای را قابل عرضه می دانیم.
عباسی گفت: با شرکت در نمایشگاه تخصصی اتم اکسپو که  نخستین حضور ایران در یک رویداد تخصصی صنعتی اتمی است می خواهیم توانایی ایران را نشان بدهیم و سهم خود را در ارتقای علمی در جهان ایفاء کنیم.
وی افزود: در اراک آب سنگین برای نیاز خود تولید می کنیم ولی آب سنگین محصولات جانبی دیگری از جمله محصولات دوتریومی دارد که متنوع هستند و کاربردهای خاص دارند و ما  امروز جزو معدود کشورهای صادرکننده محصولات دوتریومی در جهان هستیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه  تولید ایزوتوپ های پایدار هم حاصل اقدامات انجام شده  در حوزه فرآیند تولید آب سنگین است  افزود : جمهوری اسلامی ایران امروز قابلیت انتقال و صادرات  کل فرآیند چرخه سوخت را به سایر کشورها دارد.
وی  همکاری های  آموزشی ، کارهای تحقیقاتی مشترک،انتقال دانش و بروز رسانی مسایل علمی و فنی را از دیگر توانایی های صادراتی صنعت اتمی کشور برشمرد و گفت: این ارمغان را برای سایر کشورها داریم که با شکستن انحصار چند کشور به کشورهای دارای منابع اورانیوم این امکان را بدهیم از خام فروشی خودداری کنند و در فرآوری اورانیوم  از تولید  کیک زرد تا  یو اف 6  و سایر محصولات واسطه ای با آنها مشارکت کنیم.
عباسی ادامه داد: در تولید زیرکونیوم و تیتانیوم ، انواع سوخت های میله ای و صفحه ای با غنای مختلف از سوخت طبیعی تا غنای 3 و نیم تا 20 درصد نیز توان خود را نمایشگاه اتم اکسپو به نمایش گذاشتیم که  قابل عرضه به سایر کشورهاست.
رئیس سازمان انرژی  اتمی گفت: با تامین سوخت راکتور تهران و به کارگیری روش های مرسوم می توانیم جزو صادرکننده مواد پرتوزا و رادیو داروها در جهان باشیم که هم در تشخیص و هم در درمان بیماری ها کاربرد دارند .
وی افزود : در الکترونیک هسته ای و سیستم اندازه گیری ، نرم افزار نویسی و ساخت شبیه ساز رآکتورها  نیز توان ایران قابل رقابت با کشورهای صاحب فناوری هسته است که برای متخصصان ارائه شده است.
عباسی درباره صادرات رادیو داروها نیز گفت : اگر پزشکان داخلی با تعامل مستمر با این سازمان محصولات رادیو دارو را برای تشخیص و درمان مطالبه کنند این زمنیه فراهم است که  تولیدات خود را به کشورهای منطقه و سپس به سایر کشورها ارائه دهیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی افزود : همچنین این توانایی وجود دارد که با ساخت رآکتور تحقیقاتی مشابه رآکتور تهران اما از نوع پیشرفته تر در کشورهای هدف رادیو داروها را در همان کشورها تولید و عرضه کنیم .
رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان برای شرکت در رویدادهای مهم هسته ای از جمله نشست و نمایشگاه بین المللی اتم اکسپو 2013 و همچنین نشست بین المللی برق هسته ای در قرن بیست و یکم که با همکاری آژانس بین المللی انرژی اتمی برگزار می شود در صدر هیاتی در سن پترزبورگ روسیه به سر می برد.
حضور جمهوری اسلامی ایران در کنار 5 کشور مهم دارای صنعت اتمی جهان بازتاب های گسترده ای داشته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تاکید ایران بر پایان دائمی تجاوز به غزه شد
­ساپینتو: پادیاب برای غافلگیری استقلال به زمین می‌آید
دیدار و گفت‌وگوی هیئت پارلمانی کشورمان با شیعیان تایلند
پشتوانه اصلی نظام مردم هستند 
روح قانون مناطق آزاد با بخشنامه‌ها از بین رفته است
هشدار معاون وزیر درباره کمبود زمین در لنجان
قطعنامه جدید شورای حکام، تلاش آمریکا و تروئیکا برای جبران شکست اسنپ‌بک است
اعلام اسامی آثار راه‌یافته به بخش‌های مختلف جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان
سوگواره فاطمی ام‌ابیها در بیدخون
معرفی الگو‌های برتر مدیریتی در نهادینه سازی فرهنگ قرآن، عترت و نماز در مدارس آذربایجان غربی
تفاهم نامه همکاری سازمان منطقه آزاد انزلی، اتاق بازرگانی گیلان و میربیزینس بانک روسیه
۲۹ آبان روزی ماندگار در تاریخ ساری
سازمان ثبت استاد پاسخگو و متولی اصلی حدنگاری است
برگزاری همایش تربیت فرزند در دولت آباد
ادای احترام مردم بوکان و سلماس به شهید مدافع امنیت ، شهید رحیم صحابی
اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در کرمانشاه
جهادگران فاطمی وارد میدان شدند
تاکید بر ساماندهی فوری محلات حاشیه‌نشین مراغه
اهدای ۴۰۰ جلد کتاب به دانشگاه پیام‌نور سقز
واکنش‌ها به طرح جنجالی دولت انگلیس علیه مهاجران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)