• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۱۰۲۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۴
ورزشی » ساير حوزه ها

همکاری ایران و رومانی در حوزه ورزش و جوانان تقویت می‌شود

وزیر ورزش: ظرفیت‌های همکاری دو کشور ایران و رومانی در قالب حیطه وظایف وزارت ورزش و جوانان؛ بازنگری، تجدید و تقویت می‌شود.

وزیر ورزش: ظرفیت همکاری ایران و رومانی تقویت می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، سیدحمید سجادی در دیدار با «میرلا کارمن گرکو» سفیر رومانی در تهران با اشاره به اهمیت حوزه جوانان، گفت: با توجه به تاکید رئیس جمهور نسبت به جدی گرفتن موضوع جوانان، یکی از زمینه‌های مهم همکاری دو کشور ایران و رومانی، می‌تواند تعامل و ارتباط بین جوانان باشد تا با برگزاری جشنواره ها، هم اندیشی ها، تبادل تجارب بین جوانان تقویت شود و در عرصه‌ی تعاملات فرهنگی، تمرکز و توجه خاصی روی جوانان صورت گیرد.

وزیر ورزش و جوانان به آموزش عالی و ارتباطات دانشگاهی و ایجاد فرصت برای جوانان دو کشور اشاره کرد و افزود: با تعامل تحصیلی بین دو کشور، جوانان می‌توانند از فرصت‌های دانشگاهی همدیگر بهره ببرند.

سجادی بهره گیری امکانات ورزشی دو کشور را هم مورد توجه قرار داد و گفت: ایران و رومانی با بهره گیری از توانمندی‌ها و نقاط قوت خود می‌توانند زمینه تعامل، ارتباط و همکاری‌های ورزشی را هم توسعه دهند و بطور مثال با بررسی‌های کارشناسی، از ظرفیت رومانی برای برپایی اردو‌های تمرینی تیم‌های ملی ایران قبل از بازی‌های آسیایی و بازی‌های المپیک بهره بگیریم.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: رومانی در رشته‌های دو و میدانی، ژیمناستیک، شنا، شیرجه، واترپلو و سوارکاری هم می‌تواند به توسعه‌ی این ورزش‌ها در ایران کمک کند.

سجادی، ظرفیت‌های إقلیمی ایران برای رشته‌های مختلف ورزشی را هم یکی از نقاط قوت کشور دانست و افزود: در فصول سرد سال، همانگونه که در مناطقی می‌توان اسکی روی برف انجام داد در مناطق جنوبی هم می‌توان از اسکی روی آب، لذت برد.

او از سایت موج سواری، سایت‌های پروازی و امکانات غواصی به عنوان دیگر ظرفیت‌های قابل توجه ورزشی و گردشگری در ایران نام برد که زمینه همکاری با دیگر کشور‌ها از جمله رومانی را دارد.

وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد که استقبال و حضور در رویداد‌های مختلف ورزشی در هر دو کشور می‌تواند یک زمینه همکاری مشترک دیگر برای ایران و رومانی باشد.

سجادی گفت: فرصت و ظرفیت همکاری در عرصه‌های جوانان و ورزش بین رومانی و ایران وجود دارد و در قالب حیطه وظایف وزارت ورزش و جوانان، این ظرفیت ها، بازنگری، تجدید و تقویت می‌شود.

میرلان کارمن گرکو، سفیر رومانی در تهران هم با ابراز خرسندی از نشست با وزیر ورزش و جوانان، گفت: ارتباط دیپلماتیک بین ایران و رومانی در سال آینده، یکصد و بیست ساله می‌شود به همین علت تمایل داریم که ارتباطات حوزه ورزش و جوانان بین ایران و رومانی تقویت شود و حتی برنامه‌های مشارکتی خوبی برگزار کنیم.

سفیر رومانی در تهران، موفقیت‌های ورزش ایران در بازی‌های المپیک و پارالمپیک و دیگر موفقیت‌های اخیر را به وزیر ورزش و جوانان تبریک گفت و با ابراز خرسندی از موقعیت خوب ورزش ایران ابراز امیدواری کرد که ارتباطات دو کشور در حوزه‌ی ورزش و جوانان با اتفاقات بهتری ادامه یابد.

میرلان کارمن گرکو از پیشنهادات سیدحمید سجادی در زمینه همکاری و ارتباطات دو کشور در حوزه‌های جوانان و ورزش ابراز رضایت کرد و افزود: فرصت‌های خوبی را وزیر ورزش و جوانان برای دو کشور تعریف کردند که قطعا زمینه اجرایی دارد و امیدوارم از این پس با تقویت ارتباطات، توسعه ورزشی هم در دو کشور بیشتر از گذشته محقق شود.

در این دیدار که در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد؛ اسماعیل احمدی سرپرست حوزه وزارتی، کاوه احمدی مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی و فرشید طهماسبی مدیرکل دفتر بین الملل این وزارتخانه هم حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)