• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۳۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۵
گیلان » اجتماعی
در دیدار معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

هم‌سویی میان اهالی فرهنگ و حرکت بر اساس برنامه‌محوری

استاندار گیلان : شخصاً گشوده شدن درب‌های تالار مرکزی رشت برای اجرای برنامه‌های فرهنگی را پیگیری می‌کنم.

هم‌سویی میان اهالی فرهنگ و حرکت بر اساس برنامه‌محوریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ اسدالله عباسی امروز در دیدار معاون حقوقی ، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، با تأکید بر لزوم ایجاد نوآوری و تحول در بخش هنر مطابق با شرایط روز ، گیلان را استانی غنی به لحاظ هنری و فرهنگی دانست و با اشاره به وجود خلأ‌هایی در حوزه‌های فرهنگی ، تأکید کرد که لازمست برنامه ا‌یی برای شکوفا شدن استعداد‌های این بخش صورت گیرد.

وی وظیفه متولیان حوزه‌های فرهنگی برای مقابله با نفوذ نرم افزاری دشمن را سنگین خواند و رسیدگی به مسائل این بخش را جزو اولویت‌های خود عنوان و اضافه کرد: مدیران در این حوزه، نباید مسئولیت‌ها را به گردن دیگران بیاندازند و لازمست شیوه‌هایی نو در مدیریت امور فرهنگی به کار گیرند.

استاندار گیلان با بیان اینکه باید نیاز‌های فرهنگی جامعه برطرف شود بر حرکت و وفاق مسئولان و دست اندرکاران بر اساس برنامه‌محوری و هم‌سویی و وفاق تاکید کرد و گفت : اگر موضوعی فرهنگی را در جامعه مطرح می‌کنیم، همه عوامل فرهنگی برای ساماندهی آن باید دست به دست هم دهند.

اسدالله عباسی ، دانشگاه‌ها ، حوزه‌های علمیه ، سازمان تبلیغات اسلامی و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را در زمره ظرفیت‌های فرهنگی استان دانست و افزود : قلمرو فعالیت‌های ارشاد مشخص است و باید با در نظر داشتن رویکرد‌های دولت مردمی آقای رئیسی در مباحث فرهنگی، از ظرفیت‌های درون این مجموعه برای ارتقا و پیشرفت عملکرد استان، به خوبی استفاده شود.

وی با اشاره به بدون استفاده ماندن تالار مرکزی رشت ، اختلاف نظر بین نهاد‌ها و دستگاه‌ها را قابل حل دانست و گفت: نباید این مسائل، موجب شود هنرمندان و اهالی فرهنگ، از این ظرفیت بزرگ که آبروی رشت و استان گیلان است، محروم بمانند.

استاندار گیلان با بیان اینکه شخصاً گشوده شدن درب‌های تالار مرکزی رشت برای اجرای برنامه‌های فرهنگی را پیگیری می‌کنم، گفت: مدیرکل جدید را مکلف می‌کنم گزارش‌های منظم و دقیقی از رفع این مشکل ارائه دهند.

اسدالله عباسی ساماندهی مطبوعات و اهالی رسانه و قانونمندشدن فعالیت آن‌ها را از دیگر انتظارات خود از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان عنوان کرد.

سید محمد هاشمی، معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این دیدار، توجه به رشد، توانمندسازی و کشف و شکوفا شدن استعداد‌های انسانی را از رویکرد‌های اصلی این وزارتخانه در دولت سیزدهم بیان کرد و گفت: گیلان، از حیث نیروی انسانی، استانی حاصلخیز است و باید برای حوزه‌های فرهنگی، کادریابی و کادرسازی انجام شود و اداره کل استانی، در تعامل با استاندار و نماینده، ولی فقیه به ویژه در شورای فرهنگ عمومی، نقش آفرینی موثری داشته باشد.

وی توجه ویژه به جبهه فرهنگ انقلاب، بهره گیری از سرمایه‌های انقلابی و نیرو‌های فعال در این بخش را از دیگر وظایف ادارات ارشاد گیلان به تبعیت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد.

هاشمی همچنین با معرفی مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان ، تغییر یادشده در گیلان را بعد از خراسان رضوی، دومین تغییر استانی ذکر کرد.

در پایان این دیدار با قدردانی از تلاش‌های فیروز فاضلی، سید رضا ثقتی با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان مدیرکل جدید معرفی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان به پایان رسیده است
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
اصفهان میزبان دانه‌های سفید برف می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
هشدار دیوان محاسبات کشور درباره افزایش زمان ترخیص کالا در گمرکات ایران
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)