• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۲۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۶
علمی و فرهنگی » معارف

همکاری ۵۰ مرکز دانشگاهی و حوزوی با مجمع علوم انسانی اسلامی

دبیر علمی ششمین کنگره علوم انسانی اسلامی گفت: مجمع علوم انسانی اسلامی با همکاری ۵۰ مرکز دانشگاهی و حوزوی فعالیت می‌کند و فعالیت‌های آن در قالب ستادی با هدف هم‌افزایی، هماهنگی و گفتمان‌سازی در زمینه علوم انسانی اسلامی است.

بهمکاری ۵۰ مرکز دانشگاهی و حوزوی با مجمع علوم انسانی اسلامیه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام و المسلمین احمد حسین شریفی در نشست خبری ششمین کنگره بین المللی علوم انسانی و اسلامی طی سخنانی 
گفت: این مجمع بدون حمایت‌های قانونی و سیاسی به کار خود ادامه داده و پرچم این ایده را بلند نگه داشته است و به یاری خداوند توانسته مجمعی از اندیشمندان علوم انسانی اسلامی از داخل کشور و حتی کشور‌های غربی را داشته باشد.
 
وی افزود: نزدیک به ۳ هزار استاد و پژوهشگر در داخل کشور شناسایی و با آن‌ها ارتباط برقرار شد و نزدیک به ۷۰۰ نفر استاد و پژوهشگر مقالات و تحقیقات را ارزیابی کردند.
دبیر علمی ششمین کنگره علوم انسانی اسلامی با بیان اینکه این کنگره ۱۶ کمیسیون علمی و تخصصی خواهد داشت، گفت: فلسفه و روش‌شناسی علوم انسانی، مدیریت تحول علوم انسانی اسلامی، الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت، قرآن و علوم انسانی اسلامی، سیاست‌گذاری عمومی و حکمرانی اسلامی، اقتصاد اسلامی، اقتصاد و علوم انسانی اسلامی، تعلیم و تربیت علوم انسانی اسلامی، ارتباطات و جامعه شناسی علوم انسانی اسلامی، روانشناسی و علوم انسانی اسلامی، حقوق و علوم انسانی اسلامی، مدیریت و علوم انسانی اسلامی، شهرسازی و معماری اسلامی، تمدن نوین و علوم انسانی اسلامی، فقه و علوم انسانی اسلامی، هنر و علوم انسانی اسلامی از جمله کمیسیون‌های علمی و تخصصی این کنگره است.
 
حجت الاسلام و المسلمین شریفی گفت: برای این کنگره ۴ کمیسیون جدید قرآن و علوم انسانی اسلامی، سیاست گذاری و علوم انسانی اسلامی، هنر و علوم انسانی اسلامی، حقوق و علوم انسانی اسلامی در نظر گرفته شد.
 
وی با بیان اینکه پیش از کنگره ۱۰ پیش نشست با موضوعات مختلف جهت نقد و بررسی کرسی نظریه پردازی در علوم انسانی اسلامی برگزار شده است، ادامه داد: چهار نشست با حضور اساتید منتخب و نخبه علوم انسانی برگزار شد، یک نشست آن مربوط به مطالعات نظری تمدن نوین اسلامی بود که اواخر سال ۹۸ برگزار شد، نشست دیگر در خصوص عدالت اجتماعی از نظر تا عمل بود که دیدگاه‌های مختلف در این باره اظهار نظر کردند.
 
دبیر علمی ششمین کنگره علوم انسانی اسلامی افزود: نشستی از منتخبان، صاحب نظران و مدعیان سیاست‌های اقتصاد اسلامی در ۶ مرداد ۱۴۰۰ برگزار شد که در قالب کتابی نزدیک به ۲۵۰ صفحه به دولت سیزدهم تقدیم و از سیاست‌های پیشنهادی آن استقبال شد. ۵ آبان نیز نشستی از اندیشمندان در حوزه سیاست‌های پولی و بانک اسلامی برگزار شد که محصول آن روز افتتاحیه رونمایی و سپس تقدیم دولت خواهد شد.
 
حجت الاسلام و المسلمین شریفی با بیان اینکه اعضای کمیته‌های علمی ۲۳۰ نفر بودند که مدیریت علمی این ۱۶ کمیسیون را بر عهده داشتند و به حق تلاش‌های جهادی در این زمینه انجام دادند، ابراز کرد: این کنگره در سطح عالی علمی تدارک دیده شده است. اعضاء و رؤسای کمیسیون‌ها چهره‌های شناخته شده و در بالاترین توان علمی و تحقیقاتی هستند.
 
وی با بیان اینکه ششمین کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی، در طول دو هفته برگزار می‌شود، گفت: پس از افتتاحیه تا ۱۲ روز هر روز یک یا دو کمیسیون در مقاطع مختلف و در مراکز مختلف علمی، پژوهشی و دانشگاهی کشور نظیر مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)، دانشگاه امام خمینی (ره)، دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، دانشگاه امام حسین (ع)، دانشگاه قم، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه علوم اجتماعی دانشگاه تهران، حوزه علمیه جامعه المصطفی (ص)، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، دانشگاه امام صادق (ع)، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه شاهد، دانشگاه هنر اسلامی تبریز، آموزشگاه عالی حوزوی امام رضا (ع) برگزار می‌شود.
 
حجت الاسلام و المسلمین شریفی با بیان اینکه در این کنگره پنجمین جایزه جهانی علوم انسانی اهداء خواهد شد، گفت: در این زمینه انتخاب افراد شایسته فرآیند پیچیده‌ای داشت که صاحبنظران متنوع و متعدد کشوی و بین المللی درباره منتخبان، نامزد‌های مورد نظر خود را به مجمع پیشنهاد دادند. بر اساس این انتخاب به ۳ نفر از برگزیدگان این حوزه جوایزی اهدا خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه یک ویژه‌برنامه برای بزرگداشت علامه مصباح یزدی در کنگره ششم برگزار می‌شود، افزود: این مراسم که تقریباً در سالگرد رحلت ایشان قرار دارد در راستای تقدیر از زحمات بی نظیر علامه مصباح یزدی است که در شکل‌گیری علوم انسانی اسلامی طرح و نظریه پردازی برجسته داشتند و مجمع علوم انسانی اسلامی از حمایت‌های راهبردی ایشان بهره‌مند بوده است.
 
حجت الاسلام و المسلمین شریفی با بیان اینکه در ششمین کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی اصل را بر این است که محققان برجسته شناسایی و دعوت به همکاری شوند، گفت: به همین علت جهت فراخوان مقالات سرمایه‌گذاری نشد و تلاش کردیم که مقالات برجسته و شاخص دانشجویان و طلابی که در این زمینه فعالیت دارند شناسایی و دریافت شود. با این هدف ۶۹۸ مقاله دریافت و از بین آن‌ها ۱۷۱ مقاله پذیرفته شد که ممکن است مقالات برگزیده در ۱۴ جلد منتشر شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)