• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۸۵۶۷
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۴
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

افزایش ۵۶ درصدی پرواز‌های عبوری در دی ماه

بررسی آمار پرواز‌های داخلی در دی ماه سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد؛ پرترددترین مسیر در پرواز‌های داخلی در دی ماه امسال مسیر مهرآباد- مشهد با تعداد ۷۵۷ پرواز بوده است.

افزایش ۵۶ درصدی پرواز‌های عبوری در دی ماهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، بر اساس گزارش منتشر شده توسط مرکز اطلاعات و آمار شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، در دی ماه سال ۱۴۰۰ در چهار فرودگاه مهرآباد، مشهد، کیش و شیراز بیشترین نشست و برخاست داخلی انجام شده است.
عملکرد این فرودگاه‌ها نسبت به ماه مشابه در سال گذشته افزایش ۶ درصدی داشته است و بالاترین نشست و برخاست با افزایش ۳۱/۸۱ درصدی متعلق به فرودگاه بین‌المللی مهرآباد تهران و پس از آن مشهد با۱۴/۴۳و کیش با ۸/۴۷ و شیراز با ۷/۶۰ درصد است. در این زمینه کمترین نشست و برخاست متعلق به فرودگاه لاوان با ۰/۲۶ درصد، و پس از آن لارستان با ۰/۳۰درصد بوده است.
براساس این گزارش کل پرواز‌های فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها در دی ماه امسال در نشست و برخاست ۶ درصد، اعزام و پذیرش مسافر ۵۵ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۴ درصد افزایش را شاهد بوده‌ایم.
همچنین بر اساس آمار پرواز‌های داخلی فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت در دی ماه امسال نسبت به ماه مشابه سال گذشته در نشست و برخاست ۲ درصد و در اعزام و پذیرش مسافر ۴۷ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست ۴۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
در مجموع پرواز‌های داخلی ۲۳ هزار و ۷۲۸نشست و برخاست داخلی در فرودگاه‌های تحت مالکیت این شرکت انجام شده که ۲ میلیون و ۶۶۹هزار و ۴۲۴ مسافر و ۲۱ میلیون و ۴۲۵ هزار و ۵۷۸ کیلوگرم بار به وسیله این پرواز‌ها جابه‌جا شده‌اند. این ارقام نسبت به دی ماه سال ۱۳۹۹ به ترتیب ۲، ۴۷ و ۴۰ درصد رشد داشته‌اند.
همچنین در دی ماه امسال در پرواز‌های داخلی چهار فرودگاه اختصاصی کشور یعنی کیش، قشم، چابهار و ماکو در مجموع ۳ هزار و ۱۳۵ نشست و برخاست داخلی انجام شده که این پرواز‌ها ۳۸۹ هزار و ۱۷۶ مسافر و ۴ میلیون و ۳۵۹ هزار و ۹۰۰ کیلوگرم بار جابه‌جا کرده‌اند. عملکرد این فرودگاه‌ها در دی ماه ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه ماه گذشته در نشست و برخاست۸ درصد، در اعزام و پذیرش مسافر۲۴ درصد و ارسال و پذیرش بار و پست ۱۳ درصد کاهش داشته است.
پرترددترین مسیر در پرواز‌های داخلی در دی ماه مسیر مهرآباد- مشهد با تعداد ۷۵۷ پرواز و بیشترین جابه جایی مسافر در مسیر مشهد به مهرآباد با تعداد ۱۰۱هزار و ۷۶۴ بوده است.
بر اساس آمار در دهمین ماه سال ۱۴۰۰حداقل ۸۰ درصد نشست و برخاست پرواز‌های داخلی به ترتیب در۱۰ فرودگاه مهرآباد، مشهد، کیش، شیراز، اهواز، اصفهان، بندرعباس، تبریز و خلیج فارس (عسلویه) و یزد انجام پذیرفته است. در مجموع میزان پرواز‌های عبوری نسبت به ماه مشابه سال گذشته ۵۶ درصد افزایش داشته است.
طبق آمار منتشر شده، پرواز‌های داخلی ۹۴ درصد از کل نشست و برخاست پرواز‌های مسافری را به خود اختصاص داده اند که حدود ۹۴ درصد اعزام و پذیرش مسافر و ۸۶ درصد ارسال و پذیرش بار و پست را شامل می‌شود.
در۱۰ ماهه سال۱۴۰۰نسبت به مدت مشابه سال گذشته درنشست و برخاست۲۴ درصد، در اعزام و پذیرش مسافر۲۳ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست ۲۳ درصد افزایش وجود داشته است.
همچنین در دی ماه ۱۴۰۰نشست و برخاست‌های مسافری در فرودگاه کرمان با متوسط۱۷۶ مسافردر هر پرواز و در فرودگاه جهرم و جیرفت با متوسط ۳۱ مسافر در هر پرواز بیشترین و کمترین تراکم مسافر را شامل می‌شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)