• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۲۹۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی

بازدید ۵ ساعته معاون دادستان کل کشور از گمرک فرودگاه امام

معاون حقوق عامه دادستان کل کشور بر تعیین تکلیف ۳ هزار ۳۰۰ تن کالای متروکه در انبار‌های گمرک فرودگاه امام خمینی تاکید کرد.

بازدید ۵ ساعته معاون دادستان کل کشور از گمرک فرودگاه اماممعاون حقوق عامه دادستانی کل کشور گفت: گمرک فرودگاه امام خمینی باید تا ۱۵ اردیبهشت امسال، تکلیف اموال رسوبی و متروکه موجود در انبار‌ها را مشخص کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما غلامعباس ترکی در راستای صیانت از حقوق عامه و در جهت تعیین تکلیف و ساماندهی انبار‌های سازمان اموال تملیکی، از انبار‌های گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) بازدید کرد.


در این بازدید ۵ ساعته که مدیرکل سازمان فروش اموال تملیکی، مدیرکل گمرک فرودگاه امام (ره) و برخی از مدیران و مسئولان ذی ربط حضور داشتند ترکی با حضور در انبار‌های مختلف و بررسی وضعیت موجود در جریان آخرین اقدامات انجام شده در جهت ساماندهی این انبار‌ها قرار گرفت.


معاون دادستان کل کشور در این بازدید، در جمع مدیران و مسئولان مربوطه اظهار کرد: هدف از این جلسه و بازدید میدانی از انبار‌های گمرک فرودگاه امام خمینی (ره)، بررسی وضعیت انبار‌های کالا‌های رسوبی و متروکه است.


وی افزود: طبق گزارشات واصله ۳ هزار و ۳۰۰ تن کالای رسوبی در انبار‌های گمرک فرودگاه وجود دارد که بخشی از آن، کالا‌های قابل اشتعال و خطرناک بوده است که خوشبختانه این کالا‌های خطرناک از این محل به مکان‌های مطمئن منتقل شده است.


وی گفت: بنا به دستور ریاست معزز قوه قضاییه و دادستان محترم کل کشور ما وظیفه‌مند داریم نسبت به ساماندهی وضعیت موجود اقدام کرده و در صورت تخلف و قصور مدیران و مسئولان با آن‌ها برخورد قانونی داشته باشیم.


این مقام قضایی بیان کرد: باید دلایل رسوب این کالا‌ها توضیح داده و موانع و مشکلات موجود که مانع از ترخیص این کالا‌ها شده است عنوان شود تا موانع مرتفع شده و وضعیت موجود به وضعیت مطلوب تغییر کند.


معاون حقوق عامه دادستان کل کشور با بیان اینکه هوشمندسازی و اتصال دستگاه‌های اجرایی به یکدیگر یک ضرورت است گفت: متاسفانه سیستم ورود و خروج و نگهداشت کالا در انبار‌ها، سنتی بوده و این یک ضعف است.


ترکی با بیان اینکه روش‌های سنتی پاسخگوی وضعیت کنونی نیست اضافه کرد: باید انبار‌ها به صورت هوشمند مدیریت شود تا دیگر شاهد این میزان رسوب کالا در انبار‌ها نباشیم.


وی ادامه داد: طبیعتا بخشی از مشکلات کنونی به خاطر عدم وجود زیرساخت مناسب و مکانیزه نبودن انبارهاست و البته بخشی از رفع مشکلات هم نیازمند اصلاح قانون است تا رویه موجود برطرف شود.


این مقام قضایی با بیان اینکه کالا‌های موجود در انبار‌ها صاحبانی دارد و در اینجا امانت است گفت: باید در ساماندهی این انبار‌ها به گونه‌ای رفتار شود که حقی از مالکان این اموال تضییع نگردد و حقوق عامه رعایت شود. هیچ فردی راغب به این نیست که کالای خود را در گمرکات و انبار‌ها رها کرده و به دنبال ترخیص آن نباشد، اما فرآیند در برخی مواقع موجب میشود که صاحب کالا از ترخیص کالای خود ناامید شده و به دنبال آن نیاید.


معاون دادستان کل کشور عنوان داشت: بنا به گزارشات بخش زیادی از کالا‌های رسوبی به دلیل مسافری و پستی بودن آنهاست و، چون در بسیاری از موارد صاحبان کالا به قوانین گمرکی و ترخیص کالا اشراف ندارند به دنبال کالای وارد شده نیستند و موجب رسوب آن‌ها میشود.


وی خاطرنشان کرد: باید در جهت تسریع ترخیص کالا‌ها و کسب مجوزات لازم دستگاه‌های متولی به صورت متمرکز و تجمیع شده حضور داشته و یا نمایندگان آن‌ها مستقر باشند تا فرآیند ترخیص کالا کوتاه شده و صاحبان اموال هرچه سریعتر به حقوق خود دست یابند.


این مقام قضایی در بخش پایانی سخنان خود بر نظارت و ورود جدی دستگاه قضایی به موضوع ساماندهی انبار‌ها تاکید کرد و گفت: دستگاه قضایی به دنبال این است که انبار‌های بنادر، گمرکات، سازمان فروش اموال تملیکی سر و سامان پیدا کرده و حق و حقوقی از مردم عزیزمان تضییع نگردد. ما هم در دادستانی کل کشور ضمن استمرار این بازدید‌ها و بررسی‌ها و در صورت لزوم صدور احکام قضایی، آماده شنیدن نقطه نظرات و پیشنهادات مدیران و مسئولان متولی امر هستیم تا بتوانیم با هم افزایی و همکاری بین دستگاهی وضعیت انبار‌های کشور را ساماندهی کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)