• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۴۷۱۹
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۳
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

افزایش دامنه نوسان و بازگشت اعتماد مردمی به بازار سرمایه

عضو شورای عالی بورس گفت: در فصل بهار امسال بازار سرمایه تا حدودی متعادل بود که یکی از دلایل آن افزایش دامنه نوسان و بازگشت اعتمادی مردمیبه بازار بود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما " حسین سلاح ورزی در برنامه میز اقتصادی شبکه خبر در خصوص روند بازار سرمایه در سه ماه ابتدایی امسال افزود: اعتماد مردم به بازار سرمایه با فضای حاکم بر این بازار تا حدودی ترمیم و باعث شد در این سه ماهه ارزش معاملات نسبت به سه ماهه آخر سال ۱۴۰۰ افزایش یابد.
صلاح ورزی افزود: در یکی دو هفته اخیر به دلایل مختلف شاهد نوسانات هستیم از جمله این که خیلی از نماد‌ها برای برگزاری مجامع متوقف شدند یا ابهاماتی که در صنعت خودرو یادر صنعت پتروشیمی وجود داشت.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی در ادامه درباره شرایط کنونی بورس و تاثیر تصمیمات اجرایی مصوبات دولت بر روی شرکت‌های بورسی تصریح کرد: کار بسیار خوب دولت در خصوص بازار سرمایه اظهارنظر کمتر از سوی سیاسیون بود به طوری که شاهد تنش کمتر در این بازار بودیم.
وی اظهارداشت: معتقدم عمده مصوبات ۱۰ بندی بازار سرمایه اجرا شده است به خصوص دعوت رئیس سازمان بورس در جلسات ستاد اقتصادی و موارد دیگری که تقریبا اجرا شده یا در حال اجراست.
حسین سلاح ورزی افزود: بندی در قانون بودجه ۱۴۰۱ آمد که قرار شد افزایش سرمایه شرکت‌ها از محل سود تقسیم نشده مشمول مالیات صفر باشد، اما با نوع برخورد سازمان امور مالیاتی و دستورالعمل اجرایی که برای آن صادر شده است شرکت‌ها معتقدند قابلیت اجرا آن تا حدودی کم شده یا قانون به خوبی قابلیت اجرا ندارد.
وی ادامه داد: روز گذشته جلسه‌ای در این خصوص در کمیته ماده ۱۲ داشتیم و نهایتا مقرر شد استفساریه از مجلس گرفته شود که مشخص شود هدف قانون گذار چه بوده است.
عضو شورای عالی بورس درخصوص تاثیرات و فشار‌ها بر روی نقدینگی شرکت‌های تولیدکننده و صادرکننده گفت: بعضا برخی تصمیمات خوب گرفته می‌شود، اما برخی سیاست گذاری‌ها یا خنثی شده یا اثر معکوس دارند به طور مثال حذف ارز ترجیحی (۴۲۰۰ تومانی) را داشتیم، ولی همزمان با این اتفاق مهم که نیاز به یک مراقبت ویژه داشت دستمزد حدود ۵۷ درصد عوارض بارنامه حمل و نقل کالا از ۴ درصد به ۹ درصد و حامل‌های سوخت افزایش یافت و یا مبنای محاسبه عوارض گمرکی تغییر کرد.
وی همچنین گفت: اظهارنظر‌های نسنجیده مدیران دولتی در خصوص صنعت خودرو در رابطه با عرضه بلوکی سهام خودروساز‌ها، ابهام در بازار ایجاد کرد و تاثیرات منفی داشت.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


عضو شورای عالی بورس درباره دغدغه‌های تولیدکنندگان و صادرکنندگان هم گفت: در هفته‌های اخیر به دلیل کاهش نرخ بهره در فدرال رزرو شاهد افزایش تغییر قیمت به جز بحث نفت، سایر فلزات و کمدیتی‌ها بودیم، اما آن چه که بازار سرمایه ایران را رنج می‌دهد اطمینان نداشتن ناشی از برخی تصمیمات است.

 


سلاح ورزی در خصوص برگزاری جلسات سازمان بورس هم گفت: براساس قانون جلسات هر ماه یک بار باید برگزار شود کارکرد اصلی بازار سرمایه تامین مالی است که باید توجه شود و اتفاق خوبی که افتاد پذیرش شرکت‌های مبتنی بر نوآوری در فرابورس بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پلمپ واحد‌های متخلف بهداشتی در شهرستان شهرکرد
راه‌اندازی ۱۲۵ کارگاه اشتغال‌زایی با وام‌های اقتصاد مقاومتی در نمین
ساخت ۱۶ هزار واحد مسکونی در خوزستان
۲۱ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس
کبدی قهرمانی بانوان جهان؛ صعود ملی پوشان ایران به نیمه نهایی
نجات ۸ بیمار نیازمند عضو ارمغان اهدای عضو
ریزش کوه در مسیر روستایی وسمق به قزلقاش
تأکید بر همگرایی ملی برای ارتقای خدمات گمرکی در منطقه آزاد ماکو
ساماندهی عاملان فروش غیر مجاز مرغ زنده در رامشیر
بازدید میدانی فرماندار ماکو از شرکت انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی منطقه آزاد ماکو
تقویت تشکل‌های بخش کشاورزی اصلی‌ترین راهکار کنترل بازار میوه و حذف واسطه‌ها
حمایت از راه اندازی «روستابازارها» برای عرضه تولیدات زنان روستایی استان آذربایجان غربی
هوشمندسازی سامانه‌های تخصصی وزارت راه و شهرسازی 
مردم عامل اصلی در تحقق «شهر سالم»
معلم خط مقدم دفاع از اندیشه انقلاب است
بهره وری تولید شکر با بهبود راندمان مصرف آب/ پیشتازی قطب تولید کشور در تأمین امنیت غذایی
اقامه نماز باران در شهر تخت
تقلید از رفتار بزرگسالان در سن کودکی
آغاز عملیات احداث مجتمع آموزشی در سایت نهضت ملی مسکن خوی
مهار بخش عمده آتش‌سوزی الیت در پنجمین روز عملیات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)