• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۶۹۷۰۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۴
ورزشی » فوتبال و فوتسال
نشست خبری رئیس فدراسیون فوتبال:

تاج: قرارداد کی روش موقت ۳ ماهه و ماهیانه ۵۰ هزار یوروست

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: قرارداد آقای کی روش موقت ۳ ماهه و ماهی ۵۰ هزار یوروست که دستیارانش نیز ماهی ۳۰ هزار یورو خواهند گرفت‎.

تاج 3 پرونده قضایی دارمبه گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در نشست خبری گفت: ۴۰ سال است که در جاهای مختلف کار مدیریتی می کنم و بجز مدتی که توفیق داشتم در جنگ تحمیلی به عنوان یک سرباز حاضر باشم در باشگاه های سپاهان، ذوب آهن و پرسپولیس مدیر بوده ام.
 
وی افزود: در فدراسیون فوتبال و از سال ۶۸ با عناوین مختلفی در فدراسیون بودم البته بنده سه پرونده قضایی دارم که فوتبالی است، بخشی از آنها با توجه به اساسنامه فدراسیون باید در ارکان قضایی فوتبال پیگیری شود.
 
تاج گفت: برخی دوستان این تعاریف فوتبالی را ندارند و به همین علت پرونده به دستگاه قضایی رفته است.
 
وی ادامه داد: یکی از پرونده ها این است که بهاروند و ساکت را که بازنشسته بودند، چرا استفاده کردیم و البته قاضی بدوی منع تعقیب داده و بازرسی اعتراض کرده و در شعبه تجدید نظر در حال رسیدگی است.
 
تاج افزود: پرونده دوم در مورد سازمان لیگ است که ۱۴  متهم دارد، این پرونده در کمیته بازپرسی است و منع تعقیب داده و شرایط را عادی دانسته، اما بازرسی شکایت کرده است که منافع عمومی را لحاظ نکردیم.
 
 رئیس فدراسیون فوتبال گفت: پرونده سوم مربوط به ویلموتس است که تحت عنوان فساد ویلموتس مطرح است و عجین شده با فساد این پرونده، در‌صورتی که هر مربی ای که دوماه پولش را ندهند می تواند فسخ کند.
 
رئیس فدراسیون فوتبال در ادامه گفت: در مورد موضوع شرکت فولاد، یک نماینده ای در‌موردش حرف زده که در این موضوع من بازنشسته بودم و با هماهنگی دولت اعلام به ادامه کارم داده شد، اعاده به کار شدم و ۳ سال حقوق بازنشستگی ام کم شد.
 
وی افزود: اگر هر کسی پرونده دیگری از من دارد منتشر کنند البته من گلایه هایی دارم از کسانی که سازمان یافته کار کردند و گفتند مرکز اطلاع رسانی قوه قضاییه جرایم من را منتشر کردند فقط بحث قتل و جنایت  در آن نبود که بعدا مشخص شد اصلا چنین چیزی قوه قضاییه منتشر نکرده است.
 
وی افزود: دو نماینده مجلس در مورد بنده در یکی دو سال اخیر زیاد در مورد بنده حرف زدند که پیشنهادم به این دوستان این است ایکاش تمرکزشان بیشتر روی تحول فوتبال در استان خودشان بود، البته بنده هیچوقت مثل برخی از دایره ادب خارج نمیشوم، ولی ایکاش دوستان جای قوه قضاییه تصمیم نگیرند. 
 
تاج گفت: اسکوچیچ مربی بسیار محترم و معتدلی بود و تصمیم به برکناری ایشان برای خودم بسیار سخت بود چون در سخت ترین شرایط تیم مارا به جام جهانی برد و زحماتی زیادی کشید.
وی افزود: اما شرایط تیم ملی و بازیکنان ما را به سمتی برد که دست به تغییر بزنیم ولی سابقه آقای کی روش با توجه به سبقه ای که در ایران داشت ما را به سمتی برد که ایشان را جایگزین اسکوچیچ کنیم زیرا معتقدم منافع کشور در شرایط فعلی از همه چیز مهمتر است. 
 
تاج در ادامه گفت: بزرگترین افتخار بنده این است که دو دوره  پشت سر هم با کی روش به جام جهانی رفتیم، البته در این سالها یک ریال هم به عنوان پاداش و زیرمیزی و رو میزی نگرفتم و امیدوارم همه تلاش کنیم تا برای تیم ملی و شادی مردم بهترینها رقم بخورد.
 
رییس فدراسیون فوتبال گفت: خدارو شکر با دستور رییس جمهور و آقای مخبر کارگروه ویژه ای برای حمایت از تیم ملی تشکیل شده و معتقدم تصمیم درستی برای تیم ملی گرفته شده است. 
 
تاج افزود: یک مربی داخلی بسیار عالی را درکنار آقای کی روش خواهیم داشت که چه بسا در آینده یکروزی خودش بتواند جایگزین کی روش شود. 
 
وی افزود : قرارداد آقای کی روش موقت ۳ ماهه و ماهی ۵۰ هزار یورو است که دستیارانش نیز ماهی ۳۰ هزار یورو خواهند گرفت.
 
تاج افزود: کمک داور ویدیویی یکی از گرفتاریهای ما است که باید این موضوع حل کنیم ولی راهکارهایی داریم که باید موضوع حل شود چون کمک داور ویدیویی هزینه نیست و درآمد است و باعث می‌شود خیلی از دعواها و حواشی در فوتبال ما جمع شود، البته قرار است با همکاری صداوسیما و یک شرکت پیمانکار سریعا مشکل کمک داور ویدیویی را حل کنیم. چون VAR  در اولویت خواهد بود.
 
وی درباره پولهای مسدود شده فدراسیون فوتبال در فیفا گفت: حدود ۲۰ میلیون دلار از فیفا پول طلب داریم و باید از ظرفیت حضور در کنفدراسیون فوتبال آسیا استفاده کنم تا این پولها به فوتبال ایران بازگردد. 
 
رییس فدراسیون فوتبال افزود: با پیگیری های فدراسیون فوتبال امروز AFC پولی را از محل درآمدهای ایران به حساب فدراسیون قطر واریز کرد و فدراسیون قطر نیز این پول را به حریفان ایران پرداخت تا مشکلی برای برگزاری دیدارهای دوستانه ایجاد نشود.

مهدی تاج در ادامه گفت: سرمربیگری تیم ملی در جام ملتهای آسیا را به جواد نکونام خواهیم سپرد؛‌ با صحبت‌هایی که با کی روش انجام داده ایم قرار شد تا او به‌عنوان مدیر فنی در مسابقات جام ملت‌ها کنار تیم ما باشد و جواد نکونام به‌عنوان سرمربی هدایت تیم را در این مسابقات برعهده بگیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ماهی دو میلیارد دستمزد!!!!!!!!
با این وضعیت سخت اقتصادی!!!!!!!!!
آیا این پول نتیجه دارد که نخواهد داشت!!!!!!!!
آیا حاصل فوتبال ما جز حواله دادن به چهار سال بعدی چیز دیگری بوده!؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
از کجا آوردی که میخواهی ماهی یک میلیاردوپانصد میلیون به این مربی بدی؟
نظر شما
آخرین اخبار
۷۴ درصد املاک آموزش و پرورش شهرضا بدون سند مالکیت
قدردانی نماینده ولی فقیه و استاندار مازندران از حماسه بصیرت و ایثار مردم مازندران
تولید محصولات کشاورزی سالم، گامی بسوی حفظ سلامت عمومی و پایداری اکولوژیک
ابراز ارادت مردم در رواق دارالذکر به خادم حضرت خورشید
هشدار وزارت صمت برای آمادگی در فصل سرما
تعطیلی دو واحد آلاینده تولید گرانول در بخش قلعه‌نو شهرستان ری
حال و هوای رواق "دار الذکر"
چالیدره طرقبه، میزبان نمایشگاه و بازارچه صنایع دستی خراسان رضوی
کشف ۳۴ کیلو تریاک در عملیات پلیس بوشهر
اجرای طرح مهتاب در سمنان
تداوم مسیر توسعه در مناطق روستایی؛ آغاز عملیات اجرایی طرح بهسازی جاده‌ حبله رود فیروزکوه
تجمع شبانه مردم در ستایش رهبر شهید و تجلی وحدت ملی
توسعه باغات موز؛ گام بلند ایران به سوی خودکفایی
توسعه تجارت مرزی، از اولویت‌های راهبردی استان کرمانشاه است
انعکاس مشکلات عمرانی شهرک خودرویی اراک در بسته «روی خط تماس»
خودکفایی میراث امام شهید
کشف یک دستگاه ریزپرنده غیر مجاز در تالش
تاکید استاندار خوزستان بر آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی برای میزبانی زائران اربعین حسینی
بازدید نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین از شرکت آبفا
کشف داروهای تاریخ‌گذشته و غیرمجاز در قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حساسیت روسیه به اقدام ترکیه در فروش «اس - ۴۰۰»
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز
ادعا‌های جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب در قم برگزار می‌شود
رواق دارالذکر حرم رضوی، آرامگاه ابدی رهبر شهید انقلاب
دو کشته در درگیری شخصی مسلحانه در منطقه سرافرازان مشهد
فردا؛ کالابرگ تیرماه برای کد‌های ملی ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ می‌شود
دوران جدیدی با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده‌ایم
پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت
هفت شهر ایران در میان گرم‌ترین شهر‌های جهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ تیر ۱۴۰۵
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۴ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)