• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۴۱۵۳۷
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
وزیر فرهنگ در اختتامیه پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی؛

بدخواهان به دنبال شکاف و واگرایی اقوام ایران هستند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه جشنواره موسیقی نواحی یکی از مهمترین عوامل پیوند فرهنگی ایران به شمار می‌ رود، گفت: بدخواهان به دنبال شکاف و واگرایی اقوام ایران هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی شامگاه پنجشنبه ۲۶ آبان در مراسم اختتامیه پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی با تاکید بر سیاست‌های دولت مبنی بر تحقق عدالت فرهنگی افزود: فرهنگ و هنر کشور در شاخه‌ های مختلف در همه پهنای سرزمینی، استعداد‌های بزرگ و شگرفی دارد، بطوری که هر منطقه و بخشی از ایران، پیشینه ای گرانبها در حوزه موسیقی دارد و همه نقاط ایران آکنده از استعداد‌های بزرگ هنری است که در جشنواره هایی، چون جشنواره موسیقی نواحی امکان ظهور پیدا می‌ کنند.

وی اضافه کرد: شعر و موسیقی از جمله یادگاران ارزشمند سرزمین کهن ایران است که نه تنها مناطق مختلف ایران عزیز را به هم متصل می‌ کند بلکه در خارج از مرز‌های جغرافیایی کشورمان از عوامل اصلی همگرایی منطقه محسوب می‌ شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه موسیقی یکی از مهمترین نماد‌های پیوستگی فرهنگی در داخل و خارج از کشور است، تصریح کرد: وزارت فرهنگ در دوره جدید بر ترویج و گسترش موسیقی نواحی و اقوام ایرانی تاکید ویژه دارد و در قالب سفر‌های استانی نهایت تلاش خود را می‌ کنیم که با پیشکوستان این حوزه از نزدیک دیدار و گفتگو داشته باشیم تا با شنیدن نقطه نظرات و دغدغه‌ های اهالی موسیقی نواحی، فضای رشد و بالندگی برای گسترش این حوزه را بیش از گذشته فراهم کنیم.


اسماعیلی ادامه داد: آن چیزی که مردم ایران را به هم پیوند می‌ زند فرهنگ و هنر است و نباید فراموش کرد، آن چیزی که قلب‌ های ما را در کنار هم قرار داده است، میراث غنی و تاریخ درخشان فرهنگی این سرزمین کهن است.


وی با اشاره به برپایی باشکوه برنامه‌ های هفته کتاب در نقاط مختلف کشور ، گفت: بیش از ۲۰ هزار برنامه متنوع همزمان با هفته کتاب در سراسر کشور اجرا شد و مردم در اقصی نقاط ایران همانند همیشه با شور و نشاط در همه فعالیت‌ های فرهنگی هنری حاضر شدند، زیرا ذات مردم، ذاتی فرهنگی با پشتوانه پیشینه درخشان فرهنگی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه انقلاب اسلامی، انقلابی فرهنگی است، خاطرنشان کرد: بیش از ۴۳ سال در عرصه‌ های مختلف فرهنگی یک دوره جدید از شکوفایی را در میهن عزیزمان تجربه کرده ایم و فرهنگ و هنر متعالی برخاسته از روحیه انقلابی و دینی، کشور ما را به کشوری برجسته و نمونه در منطقه تبدیل کرده است.

اسماعیلی افزود: دشمنان و بدخواهان نمی‌توانند این شکوفایی و رونق را در کشور ببینند و با پاشیدن بذر ناامیدی در میان مردم به دنبال شکاف و واگرایی در جامعه ایرانی هستند. دشمن، خواب‌های شومی برای ملت ایران دیده است و نهایت تلاش خود را انجام می‌دهد تا صفوف منسجم ملت را دچار اخلال کند، زیرا تحمل تماشای شادی‌های مردم ایران را ندارند بر همین اساس با همه مزدورانشان تلاش می‌کنند خواب‌های پریشان خود را در مورد مردم ایران تحقق بخشند. اما به یاری خداوند در هر فتنه با شکست مفتضحانه‌ای مواجه می‌شوند.

اسماعیلی تاکید کرد: مردم ایران اتحاد و انسجام ملی را به آسانی به دست نیاورده اند که این وحدت در مقابل تروریسم رسانه‌ ای شبکه‌ های صهیونیستی و غربی از هم گسیخته شود.

وی گفت: در این روز‌ها که مدافعان امنیت در راه پاسداری از کشور به مقام رفیع شهادت نائل می‌ شوند اطمینان داریم که مسیر متعالی و رشد سرزمین مان بدون وقفه ادامه پیدا خواهد کرد و به قله تمدن نوین اسلامی خواهد رسید.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان افزود: این استان به عنوان رنگین کمان اقوام ایرانی سرشار از استعداد‌های فراوان است و در سفر قبلی به استان گلستان وعده دادیم که طرح‌ های جدید در گرگان و دیگر شهر‌ها به مجموعه زیر ساخت‌ های فرهنگی این استان اضافه خواهد شد و انشاالله به این وعده عمل خواهد شد.

گفتنی است، پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران از دوشنبه شب در تالار فخرالدین اسعد گرگان آغاز شده و تا جمعه شب ادامه خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)