• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۴۵۷۶۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۰۵:۰۷
ورزشی » فوتبال و فوتسال

عدم هماهنگی در تغييرات ترکیب اصلی تیم ملی فوتبال کشورمان

کارشناس فوتبال درباره ترکيب تیم ملی فوتبال کشورمان گفت​ ترکیب اصلی دستخوش تغییرات شد و این تغییرات با عدم هماهنگی و برنامه اي همراه شده بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای امير میرزائیان کارشناس فوتبال با حضور در برنامه گفتگوي ويژه خبري درباره ترکيب تیم ملی فوتبال کشورمان گفت:​ برای همه کارشناسان و مربیان یک سوپرایز خوبی نبود به نظرم ترکیب اصلی دستخوش تغییرات شده بود و این تغییرات با یک عدم هماهنگی همراه شده بود و برنامه‌ای بود که تیم ملی کشورمان کمتر اجرا کرده بود، ما تمام بازی‌های تدارکاتی مان چه در مقدماتی و تدارکاتی ما با چهار دفاع بازی می‌کردیم، اما در این بازی با سه دفاع بازی کردند، سه دفاع به نظرم یک نظام خیلی خوبی باید داشته باشد و شرح وظیفه بازیکنان بسیار مهم بود که به نظر من خیلی خوب در نیامد و از آن طرف شاید در خط هافبک ما بازیکنی مانند علی کریمی، اگر اسمی از بازیکنان می‌بریم تحلیل فنی تیم و بحث اشکالات و تقویت تیم است، ما اگر بازیکنانی را که در بازی‌های دوستانه در بحث شکل گیری و شرایط بازی می‌خواستیم قرار دهیم به نظرم ترکیب مناسبی نبود، فوتبال بر می‌گردد به استراتژی اول بازی، طراحی توسط مربی و اجرا توسط بازیکنان، وقتی طراحی صورت نگیرد به نظرم اجرا هم خیلی خوب نمی‌شود و این مسئله باعث می‌شود که همین اتفاقی که در بازی مقابل انگلیس افتاد، خواهشم این است که باید این بازی را فراموش کنند اگر از لحاظ ذهنی این بازیکنان از این قالب بیرون بیایند برای بازی‌های آینده شرایط بهتری داشته باشند می‌توانند نتیجه بگیرند، اما اگر بخواهند دراین شرایط بمانند کار سخت می‌شود.

مجري برنامه گفت: ترکیبی که به نظر می‌رسد آقای کی روش استفاده کرد با آن چیزی که در بازی‌های دوستانه استفاده می‌کرد، شاید خیلی متفاوت بود و انتظار می‌رفت برای این بازی که همیشه آقای کی روش اعتقاد داشتند به یک بازی تدافعی و دفاع خوب که حتی سرمربی انگلیس هم اشاره کردند که واقعاً گل زدن به تیم ایران سخت است، چنین انتظاری می‌رفت، اما دیدیم که ترکیب کاملاً متغیر شد و انتظارات برآورده نشد، در این مورد قضیه بفرمایید، حدوداً از دقیقه ۷ و ۸ مصدومیت بیرانوند هم شوک بزرگی به تیم وارد کرد.
و آقای میرزائیان تصريح کرد: ما اگر راجع به موفقیت یا عدم موفقیت صحبت می‌کنیم یکسری مسائل اتفاق می‌افتد که این شرایط به وجود می‌آید، تیم ملی کشورمان علیرضا بیرانوند را درون دروازه داشت و با آسیب دیدگی که به وجود آمد آقای کی روش به نظرم مربی حرفه‌ای است، اما باید قبول کنیم حرکت خیلی آماتور انجام داد و وقتی که روی سرش دستشان را می‌گذارد بر‌ای تعویض دروازه بان این عملاً در تیم نمود پیدا می‌کند و بازیکنان از لحاظ ذهنی، داخل زمین و خود حسینی که درون دروازه میخواهد قرار بگیرد کار سخت می‌شود، ​آن زمان، زمان تقویت و تشویق است که بتواند بازیکن را به سطح بالا برساند، فکر می‌کنم این یکی از اشکالات به وجود آمده بود، بیرانوند بازیکنی است که حضورش درون دروازه نه به خاطر گل‌هایی که حسینی خورد، حسینی به نظرم نمی‌تواند خیلی بر روی گل‌ها تاثیر داشته باشد، ولی باید قبول کنیم بیرانوند آن هماهنگی که با دفاع‌ها دارد و صحبت‌ها و تجربه‌ای که دارد می‌توانست کمک کند در بحث چیدمان خط دفاعی و شکل و ارایش سازمان دفاعی ما، ولی باید قبول کنیم آن نوع بازی یعنی با سه دفاع بازی کردن، سه دفاع ما با پوشش بازی نمی‌کردند بلکه خطی بازی می‌کردند، گل سوم روزبه چشمی جلوتر از دفاع مرکزی ما بود و یکی از دلایل این است که تحرک بازیکنان انگلیس بود، هری کین بازیکنی است که آقای گل جام جهانی گذشته است، اما یک گل هم نتوانست امروز بزند، یعنی فضا‌ها را پاک کرد تیم انگلیس فضا‌های تعریف شده داشت یعنی هر کس در آن منطقه قرار می‌گرفت به عنوان تله گذاری بود، هری کین به کناره‌ها می‌رفت دو ارسال و دو پاس گل داد این نشان داد که فضا‌هایی که پاک می‌کرد چه بازیکنانی می‌آمدند ضربه می‌زنند. بازیکنی که از عقب می ​آید، چون مراقبت در فوتبال نمی‌شود آن راحت‌تر گل می‌زند، مهاجم هدف، چون کنترل می‌شود و در باکس است من فکر می‌کنم گم کردن این بازیکنان و فضایی که به وجود می‌آید از جلو آمدن بازیکنان که از عقب اضافه می‌شدند کار را برای دفاع مرکزی ما سخت‌تر می‌کرد. به خاطر تحرکی که داشتند عدم تمرکز به وجود می‌آمد و به نظرم شرایط سخت می‌شد ما تقریباً با پنج دفاع بازی می‌کردیم که آرایش خوبی نداشتیم و هر وقت ارسال کردند ما آسیب پذیر نشان دادیم و شرایط را سخت کردیم به خاطر تحرک و جابجایی تیم انگلیس توسط سه عناصر جابجایی شان مثل رحیم استرلینگ، ساکای و هری کین داشتند و بازیکنانی که از عقب می‌آمدند و اضافه می‌شدند که این موضوع کار را سخت می‌کرد.

مجري برنامه گفت: از حال و هوای تماشاگران و شرایطی که در آنجا وجود دارد برای قبل و بعد از بازی ایران و انگلیس بفرمایید و همچنین صحبت‌هایی که آقای کی روش در نشست خبری داشتند. و آقای حمیدرضا حجازی خبرنگار اعزامی صدا و سیما پاسخ داد: قبل از بازی همه خیلی امیدوار بودند به تیم ملی فوتبال کشورمان، خود بازیکنان و کی روش و خیلی‌ها می‌گفتند حداقل ما می‌توانیم یک مساوی را از تیم ملی انگلیس بگیریم، اما اتفاقاتی در زمین رقم خورد که متاسفانه باعث شد که سنگین‌ترین شکست تیم ما در جام‌های جهانی رقم بخورد، شاید اتفاقی که برای بیرانوند در ابتدای بازی رقم خورد باعث شد این نتیجه حاصل شود، آقای کی روش هم در نشست خبری اشاره‌ای به این موضوع داشتند که ما در ابتدای بازی برخوردی که آقای بیرانوند داشت باعث شد که نتواند ادامه بازی را انجام دهد اقای کی روش در نشست خبری خیلی عصبانی بود و گفت ما در همان نیمه اول بازی را به انگلیس واگذار کردیم و امیدوار بود تیم ملی بتواند برگردد و دو بازی بعدی را نتایجی بگیرد که در خور شان تیم فوتبال کشورمان باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
باید از کی روش پرسید که علت تغییرات اساسی در ترکیب تیم ملی چی بوده آیا دخالتی در این موضوع وجود داشته
مسلما برای چنین بازی‌های مهمی تمرینات زیادی انجام میشه و همون تاکتیک‌های تمرینی باید در زمین اجرا بشه
نظر شما
آخرین اخبار
تکذیب ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر
تغییر ساعت حرکت قطار مسیر اندیمشک–دورود شماره ۹۱۴
۲۱ تیر، سالروز قیام گوهرشاد و پاسداشت فرهنگ حجاب و عفاف
پیش بینی خسارت های ناشی از وزش باد در سمنان
تداوم حماسه مردمی در صد و سی و چهارمین شب تجمعات جنوب‌غرب خوزستان
اهتزار پرچم جمهوری اسلامی ایران در میدان ساحل کیش
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
گسترش خدمات مشاوره، توانبخشی و محله‌محور بهزیستی در کیش
بازگشت ۵ میلیارد وجه کلاهبرداری شده با سرعت عمل پلیس فتا
رفع موانع سرمایه‌گذاری در گردشگری، اولویت مدیریت استان کرمان است
کاهش هزینه‌های درمان با اجرای طرح پزشک خانواده
غرق‌شدن جوان ۱۸ ساله در رودخانه روستای گوراب
عهد و قرار لرستانی‌ها در ایستگاه ۱۳۳ سنگر خیابان
اختلال در خدمات بانکی
فراخوان سپاه کربلا برای مشارکت مردمی در خونخواهی امام شهید؛ ثبت‌نام در دو محور
برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید از طرف رهبر معظم انقلاب اسلامی
مرگ گراهام و آرزوهایش
کاشت بیش از ۷ هزار اصله درخت در پارک‌ها و بوستان‌ها شهرکرد
ایستادگی مردم برای پرچم مقدس ایران
شهادت یکی از مدیران مخابرات هرمزگان در حمله دیشب آمریکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاروان بزرگ زائران اربعین «عشاق‌الحسین(ع)» از رامشیر به سوی کربلا
علی نعمتی به لوسیل قطر پیوست
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
جنگ با ایران ارتباطی با تنگه هرمز یا برنامه هسته‌ای ندارد
آبادان، هندیجان و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن
امروز؛ آغاز امتحانات نهایی دانش آموزان یازدهم و دوازدهم
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا
سرنگونی یک موشک کروز با آتش پدافند نوین هوافضای سپاه
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۱ تیر ۱۴۰۵
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز  (۱ نظر)
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر  (۱ نظر)
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد  (۱ نظر)