• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۰۲۹۶
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴

شایع‌ترین سرطان در ایران

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران، در مورد شایع‌ترین سرطان در کشور که هر ۴۵ دقیقه یک زن را مبتلا می‌کند، توضیحاتی ارائه داد.

شایع‌ترین سرطانبه گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما،  سرطان پستان نوعی از سرطان است که عملکرد تقسیم سلولی در سلول‌های پستان را دچار اختلال می‌کند. سلول‌های سرطانی پستان در شخصی که مبتلا شده، بدون کنترل و بیش از حدی که لازم است تکثیر می‌شوند.

بیشتر بخوانید: تشخیص سریع کدام سرطان‌ها مهم‌تر است؟

ناهید نفیسی در دومین همایش ملی سرطان گفت: سرطان پستان، شایع‌ترین سرطان در کشور است که سهم مردان، در حدود یک تا دو درصد است.
وی با عنوان این مطلب که سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار بیمار جدید مبتلا به سرطان پستان در کشور شناسایی می‌شوند، افزود: هر ۴۵ دقیقه یک زن در کشوربه سرطان پستان مبتلا می‌شود و متأسفانه میزان شیوع این نوع سرطان به سرعت در حال افزایش است.
سخنران دومین همایش ملی سرطان، با اذعان به این موضوع که وضعیت شیوع سرطان در دنیا نیز همین گونه است، گفت: سرطان پستان در دنیا از شیوع بالایی برخوردار است، اما در برخی کشور‌ها شاهد کاهش سرعت رشد شیوع و در برخی کشور‌ها از جمله ایران، با شتاب بیشتری در حال افزایش است.
فلوشیپ جراحی سرطان پستان ادامه داد: پیش بینی می‌شود تا ۲۰۳۰ موارد جدید ابتلاء به سرطان پستان در کشور به ۵۰ درصد و تا ۲۰۴۰ به ۶۰ درصد افزایش یاید.
معاون آموزش و پژوهش بیمارستان رسول اکرم (ص)، در خصوص علل افزایش موارد سرطان پستان در کشور، گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل، پیر شدن جمعیت کشور است، دهه شصتی‌ها به سمت میانسالی رفته اند و از همبن رو، دهه آینده هجمه‌ای از افزایش سرطان‌ها را شاهد خواهیم بود.
نفیسی افزود: متناسب با شیوع سرطان‌ها، تعداد جراحان سرطان، مراکز رادیوتراپی، شیمی درمانی و تجهیزات مورد نیاز در حال افزایش است تا در دهه آینده که با افزایش سرطان‌ها مواجه می‌شویم، عقب نمانیم.

شایع‌ترین سرطان در ایرانوی تاکید کرد: کشور در زمینه تشخیص و درمان سرطان‌ها جلو اشت، اما در زمینه پیشگیری خیلی موفق نبوده ایم.
فلوشیپ جراحی سرطان پستان به مسائل زیست محیطی به عنوان عوامل افزایش شیوع سرطان‌ها اشاره کرد و گفت: جامعه پزشکی در این خصوص هیچ دخل و تصرفی ندارد و متولیان امر می‌بایست اقدامات عاجلی در زمینه مقابله با آلودگی هوا، آب، خاک و…، انجام دهند.
نفیسی با عنوان این مطلب که ۱۵ درصد موارد سرطان پستان ارثی است، افزود: ۱۰ درصد به ژن افراد مربوط می‌شود و بقیه هم، ژن‌هایی است که فعلاً مشخص نشده اند.
سخنران دومین همایش ملی سرطان تاکید کرد: با وجود شیوع بالای سرطان پستان در کشور، در ۸۵ درصد موارد شاهد بقا طول عمر بیمار پس از درمان هستیم. البته باید توجه کرد که تشخیص زودهنگام و انجام کار‌های تشخیصی مثل ماموگرافی و سونوگرافی برای زنان ۳۵ و ۴۰ سال به بالا، نقش مهمی در روند درمان افراد مبتلا دارد.
وی با عنوان این مطلب که بهترین روش‌های درمانی مطابق با دنیا در ایران نیز در حال انجام است، ادامه داد: سالانه ۶ نفر دوره رسمی فلوشیپ جراحی پستان را سپری می‌کنند و در دهه آینده هیچ دانشگاه علوم پزشکی در کشور بدون فلوشیپ جراحی سرطان پستان نخواهد بود.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر اینکه بالای ۹۹ درصد افراد مبتلا به سرطان پستان می‌بایست سه مسیر درمانی یعنی، شیمی درمانی، هورمون درمانی و رادیوتراپی را سپری کنند، تصریح کرد: جراحی قابل حذف شدن از مسیر درمان نیست.
نفیسی در ادامه به برنامه‌هایی که در دومین همایش ملی سرطان پیش بینی شده است، اشاره کرد و گفت: در همایش پیش رو، چند خدمت جدید برای بیماران ارائه خواهد شد.
سخنران دومین همایش ملی سرطان به برگزاری پنل سرطان پستان در جوانان اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه دهه آینده شاهد جوان شدن بیماران مبتلا به سرطان پستان خواهیم بود، روش‌های درمانی برای این افراد را در این پنل به بحث و گفتگو خواهیم گذاشت.
فلوشیپ جراحی سرطان پستان تاکید کرد: دهه آینده ۲۵ درصد افراد مبتلا در گروه سنی زیر ۴۰ سال خواهند بود.

منبع: انتخاب

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خبر‌هایی ازمناطق مختلف گیلان ۱۴ دی ۱۴۰۴
حضور ناظر چهارمحال و بختیاری در لیگ دسته یک والیبال مردان کشور
زیرساخت های پیاده روی اربعین تقویت شود
­معرفی کادر فنی تیم ملی کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶
گرامیداشت یاد شهید مداح در شهرستان بافت
رفع مشکلات مسکن گیلان با هم افزایی ظرفیت‌های دولتی و خصوصی
آسمانی شدن پدر شهید حمزه علی سلخوری در لوشان
پنجمین جشنواره غذای گیله خوراک در گیلان
رئیس جمهور صربستان: در جهان قانون زور حاکم است
تشکیل ۲۰ هزار پرونده مربوط به حملات رژیم صهیونی به ایران
پایان مسابقات فوتسال خردسالان شهرستان فارسان
پناهجویان ونزوئلایی نگران آینده خود در آمریکا هستند
پایان مرحله دوم لیگ شنا با صدرنشینی نفت تهران
ارائه بیش از ۲۶ هزار مشاوره فرزندآوری به زوج‌های مراغه‌ای
تصمیم‌گیری درباره فاز دوم پل سه راه جویبار بر اساس ترافیک
شکست تیم شاهوی مهاباد مقابل میهمان خود
اعتکاف، فرصتی سه روزه برای خلوتی خاص از سوی عبد برابر معبود
برگزاری مسابقات مچ اندازی در شهرضا
تجلیل از مداحان اهل بیت (ع) شهرستان تالش
اعطای اختیارات به استانداران در اجرای طرح حمایت معیشتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۶ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)