• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۴۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۹

طرز تهیه کولی غورابیج

کولی غورابیج یکی از انواع غذا‌های ساده و خوشمزه گیلانی است

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، برای تهیه کولی غورابیج در صورت نبود ماهی کولی می‌توانیم آنرا با انواع ماهی‌های کوچک درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و  طرز تهیه کولی غورابیج در ادامه باما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

ماهی کولی ۸ عدد/ سبزی معطر ۵۰۰ گرم/ گردوی سابیده شده ۲۰۰ گرم/ رب انار ۲ قاشق غذاخوری/ آبغوره ½ لیوان/ نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی/ زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه کولی غورابیج

طرز تهیه کولی غورابیج

برای تهیه کولی غورابیج گیلانی در ابتدای کار گردوی سابیده شده را به همراه رب انار درون یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. اگر گمج در دسترس دارید می‌توانید به جای قابلمه از آن برای پخت غذا استفاده کنید.

۲ لیوان آب سرد اضافه کرده و مواد را مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می‌دهیم گردو به مدت یک تا دو ساعت روی حرارت بماند تا کاملا روغن بیندازد.

بیتشر بخوانید: طرز تهیه چپلی کباب افغانستانی

در حین پخت گردو سبزی معطر که شامل چوچاق، کوتکوتو، نعنا و گشنیز است را آماده می‌کنیم. اگر به بازار‌های محلی شمال کشور دسترسی دارید می‌توانید این سبزی را به صورت آماده تهیه کنید.

اگر نتوانستید چوچاق و کوتکوتو پیدا کنید، به جای آن می‌توانید مقداری جعفری و کمی شنبلیله اضافه کنید. سبزی‌ها را می‌شوییم و خرد می‌کنیم، سپس یک تابه روی حرارت قرار داده و سبزی را به همراه مقداری روغن اضافه می‌کنیم.

بیشتر بدانید؛ طرزتهیه سالاد لبو

سبزیجات را به طور کامل سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. پس از اینکه گردو به خوبی روغن انداخت، آبغوره را به همراه سبزی و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچئوبه به قابلمه حاوی گردو اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم تا مواد ترکیب شوند.  طرز تهیه کولی غورابیج

حالا اجازه می‌دهیم سبزی هم به مدت یک ساعت با گردو بپزد. در همین حین ماهی‌ها را با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه طعم دار می‌کنیم، سپس یک تابه روی حرارت قرار داده و نصف لیوان روغن اضافه می‌کنیم.

در این مرحله صبر می‌کنیم تا روغن به خوبی داغ شود، سپس ماهی‌ها را درون روغن شناور قرار داده و اجازه می‌دهیم کاملا طلایی و برشته شوند. پس از سرخ کردن ماهی ها، آن‌ها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

پس از اینکه خورش به خوبی جا افتاد و روغن انداخت، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم. در ادامه ماهی‌های سرخ شده را روی خورش می‌چینیم و به همراه برنج ساده یا کته سرو می‌کنیم. 

 

منبع: چیشی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برف و باران در لرستان
روایت مکتوب از ۱۴ نبرد سرنوشت‌ساز لشکر ۷ ولیعصر در دفاع مقدس
نقش شوراهای اسلامی در آبادانی شهر سوری رومشکان
نوسازی ۱۰ درصد آلودگی هوا را کاهش می‌دهد
پرتاب ماهواره‌های ایرانی پایا، ظفر ۲ ونسخه ارتقایافته کوثر فردا به فضا
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان از ساعتی دیگر
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت فرماندار مراغه
دعوت شرکت گاز چهارمحال و بختیاری برای پیوستن مشترکین به پویش «دو درجه کمتر»
تعطیلی برخی از مدارس شهرستان‌های ارومیه و اشنویه
تدوین سند بهره‌وری استان کرمان تا پایان بهمن ماه
کشف هزار قطعه طیور زنده بدون مجوز دامپزشکی در بندر انزلی
تعطیلی تمام مدارس شهرستان سردشت فردا یکشنبه
صعود زمستانه به قله کوه سرخ فلارد
کارگاه آموزشی امر به معروف و نهی از منکر در دورود
نخستین اردوی انتخابی تیم ملی سپک‌تاکرا آقایان ایران به میزبانی گیلان
توزیع هزار میلیارد تومان مالیات برارزش افزوده در چهارمحال و بختیاری
سومین کارگروه اضطرار شرایط گرد و غبار در گیلان
جبهه مقاومت روزبه‌روز قوی‌تر می‌شود
اتابک: در حال بازنگری قانون اسقاط خودرو‌های فرسوده هستیم
تساوی چوکا تالش در برابر اتحاد طرقبه شاندیز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مشاهده گوی آتشین در آسمان ژاپن!
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم
شفاف‌سازی در توزیع نهاده ها، اولویت جهاد کشاورزی
همه باید از ایران دفاع کنیم
انتظار برای پرتاب تاریخی سه ماهواره ایرانی
پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی
ترنم باران در مناطق مختلف فارس
پزشکیان: برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم
تولید بیش از ۹۵ درصد نیاز دارویی کشور در داخل
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان
 ۳ ابزار جدید طلایی بانک مرکزی از هفته جاری عملیاتی می‌شود
فردا ۳ ماهواره ایرانی به فضا پرتاب می‌شود
از تهران تا بلگراد؛ ایران در جمع ۱۳۰ کشور حاضر در اکسپو ۲۰۲۷
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۶ دی ۱۴۰۴
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود  (۵ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۴ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۲ نظر)
انفجار تروریستی در مسجدی واقع در حمص سوریه  (۲ نظر)
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه  (۱ نظر)
رزمایش تخصصی امداد و نجات پدافند هوایی ارتش برگزار شد  (۱ نظر)
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
️شیرین یزدان‌بخش درگذشت  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
سه ماهواره ایرانی آماده پرتاب به فضاست  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)