گزارش مکتوب
توسعه بومگردی در ایران
رئیس جامعه بومگردی ایران گفت: ۳هراز و ۴۰۰ اقامتگاه بومگردی در سراسر کشور وجود دارد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما ؛ یاور عبیری گفت: برای توسعه بیشتر بومگردی در ایران در حال آموزش متخصصان در این حوزه هستیم.
آقای عبیری گفت: اقامتگاههایی که در روستا ایجاد شده از تولیدات بومی حمایت میکند علاوه بر آن از مهاجرت روستائیان جلوگیری کرده و آنها را تشویق به ارایه اداب و رسوم و فرهنگ خود میکند.
آقای عبیری گفت: استفاده از تولیدات محلی باعث رونق کسب و کارهای بومی میشود و بواسطه اشتغال بومیان آنها از محیط زیست منطقه حمایت و نگهبانی میکنند.
آقای عبیری گفت: اقامتگاههای بومی محلی برای احیای سنتها و فرهنگها است. بومیان در این اقامتگاهها علاوه بر معرفی غذاهای محلی با اجرای نمایش و فروش صنایع دستی و برگزاری جشنهای محلی سنتها و فرهنگهای آن محل را زنده نگه میدارند.
آقای مصطفی فاطمی مدیرکل گردشگری وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی کشور با اشاره به استقبال گردشگران از اقامت در اقامتگاههای بومگردی گفت: ظرفیت ۵۰ درصدی برای استفاده از اقامتگاههای بومگردی در کشور ایجاد شده است.
آقای فاطمی گفت: سبک زندگی روستایی و تجربه زندگی در دل طبیعت و آرامش از دلایلی است که گردشگران را ترغیب کرده تا اقامتگاههای بومی را در روستاها به عنوان محل سکونت موقتی انتخاب کنند.
آقای تجری مدیرکل سرمایه گذاری و مناطق نمونه گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کشور گفت: ظرفیت بالای توسعه بومگردی، فضای خوبی برای حضور سرمایه گذاران و بومیان مناطق فراهم کرده است.
آقای تجری با اشاره به ارایه تسهیلات به سرمایه گذاران در این حوزه گفت: اولویت ارائه اعتبار و تسهیلات با بومیان منطقه است.
فروزان حسن پور خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما