• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۱۵۳
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۳
صفحه نخست » عمومی

پلیس، هموارکننده راه امنیت برای حماسه اقتصادی

رییس جمهور گفت: پلیس می تواند راه امنیت را برای حماسه اقتصادی هموار کند.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، آقای روحانی در سی و دومین مراسم دانش آموختگی دانشگاه علوم انتظامی امین افزود: ما نیازمند محیطی آرام برای رونق کسب و کار هستیم.
رییس جمهور با بیان اینکه پلیس برای این منظور باید اولویت بندی داشته باشد افزود: پلیس باید به مقابله با جرایم سنگین ، جرایم سازمان یافته و آنچه خواست مردم است اولویت دهد.
روحانی گفت: یادمان باشد ولی نعمت ما مردم هستند و ما قیم مردم نیستیم و همه باید خادمان این ملت بزرگ باشیم.
وی افزود: باید زمینه ای فراهم کنیم که مردم با معیشت و فعالیت بهتر شاهد رونق بیشتر کسب و کار در جامعه باشند.
رییس جمهور تصریح کرد: باید کاری کنیم که اخلاق و الفت در جامعه استقرار پیدا کند و این شدنی نیست مگر فقر و بیکاری برچیده شود.
روحانی گفت: باید کاری کنیم که مردم در خصوص نیازمندیهای ضروری زندگی آسوده خاطر باشند.
رییس جمهور ابراز امیدواری کرد، همگان درسایه اخلاق ، نظم ، ادب و اجرای خواسته مردم و اجرای تدابیر مقام معظم رهبری ، در رسالت ها و وظایف خود موفق باشند.
پلیس، محور قانون و اخلاق اسلامی باشد
رییس جمهور گفت: پلیس باید محور قانون ، مردمسالاری و اخلاق اسلامی باشد.
روحانی افزود: الگو و اسوه ما پیامبری است که با اخلاق ، محبت و ادبش در جامعه آن زمان توانست بهترین نظم ، برادری ، الفت و مهربانی را در جامعه مستقر کند.
رییس جمهوربا بیان اینکه پلیس ما پیرو پیامبر اکرم (ص) است گفت: ما باید در جامعه قدم های اولیه را برای پیشگیری از جرم برداریم ونیروی انتظامی ما باید کاری کند که محیط جامعه جرم زا نباشد.
روحانی گفت: نیروی انتظامی باید مانند جامعه شناس و روان شناس به جامعه بنگرد و همه تلاشها در قدم اول برای پیشگیری باشد و درصورت وقوع جرم ، مقتدرانه و مجهز به فناوری روز با آن برخورد کند.
رییس جمهور با بیان اینکه متهم غیر مجرم است، تصریح کرد: ما باید در برابر متهمان یک نوع رفتار داشته باشیم و در برابر مجرمان و به ویژه کسانی که جرم مشهود دارند پلیس باید وظیفه خود را انجام دهد.
روحانی با تأکید بر اینکه پلیس معیار و محور قانون در جامعه است و باید در عین اقتدار قانون مد نظرش باشد گفت: مردم باید قانونمداری را در رفتار و اخلاق پلیس و اعمال مقررات به خوبی مشاهده کنند.
پلیس بیشترین کمک را در اجرای حقوق شهروندی کند
رئیس جمهور گفت : پلیس باید بیشترین کمک را در اجرای عادلانه حقوق شهروندی داشته باشد.
روحانی با اشاره به اینکه یکی از شعارهای این دولت حقوق شهروندی است افزود: تمام مردم ما از حقوق شهروندی مساوی برخوردارند.
رئیس جمهوربا تاکید بر اینکه پلیس باید مظهرعدالت باشد، گفت: مردم باید آثار برادری، رحمت ، رفتار و اخلاقی را که در قرآن کریم هم سفارش شده است در پلیس مشاهده کنند.
وی افزود: بانوان عفیف جامعه ما باید از حضور پلیس احساس آرامش و امنیت کنند.
روحانی با بیان اینکه زنان ما در مسیر عفت و پاکدامنی هستند، گفت: اگر در مسئله حجاب تذکری لازم است آن تذکر باید از مدرسه، دبیرستان، دانشگاه، مساجد، علما و حوزه ها آغاز شود و آخرین مرحله کاری است که به تذکر پلیس می انجامد.
وی با تاکید بر اینکه پلیس نباید بار همه را به دوش بکشد افزود : دولت و به وی‍ژه وزارت کشور مصمم است در این زمینه پیش قدم باشد.
روحانی گفت‌: کسانی که وظایف فرهنگی در جامعه دارند باید کاری کنند که پلیس ما که محبوب مردم است محبوب تر باشد و اکنون که پناهگاه مردم است به پناهگاه مستحکم تر مردم تبدیل شود.
وی تقدیر از پدران و مادران شهید را در این مراسم ستود و افزود: ملت ما ملتی فرهنگ دوست ، با ادب و با محبت است و آنچه امروز شاهد بودیم نمونه ای از فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی ملت عزیزمان بود.
رئیس جمهور به نظم و ادب مردم ایران در مراسم شادی و سوگواری نظیر نوروز و عاشورا اشاره کرد و گفت : ما به ادب و نظم این مردم افتخار می کنیم .
وی افزود : پلیس تا آنجا که بتواند حضور خود را کمتر محسوس و بیشتر تاثیرگذار کند شاید این امر برای جامعه فرهنگ دوست ما زیباتر باشد.
روحانی گفت: اگر چه حضور پلیس در خیابانها و جامعه ما مایه آرامش مردم خواهد بود اما بهتر است از کمیت ها کاسته و به کیفیت ها افزوده شود.
پلیس، مظهر اخلاق و ادب در جامعه ایرانی
رئیس جمهور گفت : پلیس در عین حال که مظهر امنیت و زدودن هرگونه تهدید برای مردم و جامعه محسوب می شود مظهراخلاق و ادب درجامعه ایرانی هم است.
روحانی با اشاره به اینکه توان و قدرت دولت ناشی از رای مردم است افزود: اگر پلیس ما اقتدار برقراری نظم و در صورت لزوم سلاح را در دست دارد این اقتدار از طرف و به نمایندگی از مردم است.
رئیس جمهور به نامگذاری امسال به نام سال حماسه سیاسی و اقتصادی اشاره کرد و گفت : مردم ما با هوشیاری و با حضور شکوهمند خود در انتخابات خرداد ۹۲ حماسه سیاسی را که همه جهانیان را تحت تاثیر قرار داد آفریدند.
وی افزود : نیروی انتظامی و پلیس نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری در این مراسم شکوهمند ایفا کرد به گونه ای که انتخاباتی بدون کمترین ناامنی را شاهد بودیم و آرامش انتخابات و صندوق های رای بر شانه های ناجا بود.
روحانی با بیان اینکه پلیس درانتخابات به خوبی به وظیفه خود عمل کرد گفت : امروز برای ساختن حماسه اقتصادی مانند حماسه سیاسی پلیس در صف مقدم است.
سی و دومین مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی امروزبا حضور رئیس جمهور آغاز شد.
در این مراسم که وزیر کشور هم آقای روحانی را مشایعت می کند.
رئیس جمهور ابتدا با حضور بر مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم انتظامی امین به مقام شامخ این شهدا ادای احترام کرد و سپس از نیروهای انتظامی این دانشگاه سان دید.
در ادامه این مراسم فارغ التحصیلان دانشگاه علوم انتظامی درجه و سردوشی خود را از رئیس جمهور دریافت کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)