• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۳۶۶۲۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۵
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

الگوی کسب‌وکار اجتماعی در بافق یزد اجرا می‌شود

رئیس مؤسسه کسب و کار اجتماعی دانشگاه تهران از آغاز اجرای الگوی کسب و کار اجتماعی مبتنی بر مسئولیت اجتماعی شرکت‌های صنعتی و معدنی در بافق یزد از پاییز ۱۴۰۲ خبر داد.

الگوی کسب‌وکار اجتماعی در بافق یزد اجرا می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، آقای مهدی قربانی گفت: مشابه این الگو در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ با عنوان طرح آبادانی و پیشرفت شهرستان خواف با محوریت توانمندسازی جوامع محلی و معیشت پایدار در قالب مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها اجرا شد.
رئیس مؤسسه کسب‌وکار اجتماعی دانشگاه تهران و طراح الگوی کسب‌وکار اجتماعی مبتنی بر مسئولیت اجتماعی شرکت‌های صنعتی و معدنی گفت: اجرای هدفمند مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در کشور در راستای کاهش فقر و محرومیت بر اساس مصوبات و ضوابط قانونی یک ضرورت است که در این ارتباط، اولین اقدام تدوین سند راهبردی توسعه جامع و یکپارچه شهرستان‌های هدف با مشارکت کلیه ذی‌نفعان (دولت، جامعه مدنی و بخش خصوصی) است و ضرورت دارد برای به اوج رساندن مشارکت مردم در آبادانی و پیشرفت مناطق روستایی و شهری، سند‌های راهبردی توسعه با مشارکت فعالانه مردم (جامعه روستایی و شهری) تدوین و با مشارکت آن‌ها نیز اجرایی و عملیاتی شود.
قربانی افزود: کسب‌وکار اجتماعی در چارچوب مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در کشور باید در فرمول محاسبه رشد اقتصادی شرکت‌ها قرار گیرد که در این صورت افراد پایین نردبان اقتصادی بتوانند به منابع مالی دسترسی پیدا نموده و انرژی بگیرند و کارآمد شوند چراکه وقتی مردم انرژی بگیرند، اقتصاد نیز کارآمد خواهد شد.
وی ضمن تشریح دستاورد‌های اجرای الگوی کسب‌وکار اجتماعی مبتنی بر مسئولیت اجتماعی شرکت‌های صنعتی و معدنی در خواف، گفت: به زودی دانشگاه تهران در سایر مناطق کشور نیز این الگو را که حاصل ۸ سال تجربه میدانی در مناطق کم‌برخوردار کشور است را در سایر مناطق از جمله بافق یزد عملیاتی خواهد کرد.
رئیس مؤسسه کسب‌وکار اجتماعی دانشگاه تهران درباره تجربه اجرای الگوی کسب‌وکار اجتماعی مبتنی بر مسئولیت اجتماعی شرکت صنعتی و معدنی فولاد سنگان در خواف، افزود: دستورالعمل تأمین مالی جهت راه‌اندازی کسب‌وکار‌های خرد و متوسط در شهرستان خواف مبتنی بر رویکرد مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها می‌تواند به عنوان یک الگو و دستورالعمل برای راه‌اندازی مشاغل خرد و متوسط در کل مناطق روستایی بخصوص مناطق محروم کشور مورد استفاده قرار گیرد.
وی افزود: این الگو با همکاری مشترک دانشگاه تهران، صندوق کارآفرینی امید و شرکت صنعتی و معدنی فولاد سنگان و با همراهی فرمانداری شهرستان اجرایی شده است که در حال حاضر ادامه مسیر در چارچوب طرح آبادانی پیشرفت منظومه‌های روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی طی می‌شود.
رئیس مؤسسه کسب‌وکار اجتماعی دانشگاه تهران افزود: راه‌اندازی مرکز مشاوره کسب‌وکار در شهرستان خواف و ارائه مشاوره کسب‌وکار به کارآفرینان روستایی و ایجاد اشتغال خرد و متوسط روستایی، پرداخت ۱۵۰ فقره پرونده تسهیلاتی به مبلغ ۲۰۸ میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال به متقاضیان ایجاد یا توسعه کسب‌وکار و اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجادشده به میزان ۱۲۰۰ شغل و راه‌اندازی ۷۷ صندوق اعتباری خرد در شهرستان خواف استان خراسان رضوی و اعطای ۱۶۶ میلیارد و ۹۳۶ میلیون ریال تسهیلات برای تثبیت، راه‌‎اندازی و توسعه ۲۳۷۶ فقره مشاغل خانگی از جمله اقدامات در این طرح بود.
قربانی از «حکمرانی اقتصاد مردمی» به عنوان بن‌مایه این الگوی کسب‌وکار اجتماعی نام برد و افزود: در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری، راه‌اندازی ۷۷ صندوق اعتباری خرد در شهرستان خواف استان خراسان رضوی و اعطای ۱۶۶ میلیارد و ۹۳۶ میلیون ریال تسهیلات در جهت تثبیت، راه‌اندازی و توسعه ۲۳۷۶ فقره مشاغل خانگی در خواف ایجاد شده است.
وی گفت: با تاکید بر منویات مقام معظم رهبری برای بهبود فضای کسب‌وکار و تسهیل بستر‌های لازم در راه‌اندازی کسب‌وکار‌های خرد و متوسط در مناطق روستایی بویژه مناطق محروم دستورالعمل نظام تأمین مالی کسب‌وکار‌های خرد و متوسط مبتنی بر شرایط اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در شهرستان خواف با مشارکت دانشگاه تهران، صندوق کارآفرینی امید، شرکت صنعتی و معدنی فولاد سنگان و فرمانداری شهرستان خواف تدوین و اجرایی شد که در این راستا راه‌اندازی مرکز مشاوره کسب‌وکار در شهرستان خواف و ارائه مشاوره کسب‌وکار به کارآفرینان روستایی و ایجاد اشتغال خرد و متوسط روستایی با پرداخت ۱۵۰ فقره پرونده تسهیلاتی به مبلغ ۲۰۸ میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال به متقاضیان ایجاد یا توسعه کسب‌وکار و اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجادشده به میزان ۱۲۰۰ شغل صورت گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خانواده‌های اسرای لبنانی به دنبال سراب وعده‌ها
پیش بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های صنعتی خوزستان
محکومیت اقدام غیرقانونی و خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
کتاب «گنج قصه ها » روشی نو در باز آفرینی
بررسی اجرای طرح جامع شهری در شهر تم شولی بختگان
جابه جایی ۱۱ میلیون تن کالا با ناوگان حمل و نقل جاده‌ای قزوین
ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه در منطقه محروم پیام نور دزفول
هفته دوازدهم لیگ برتر والیبال
ماجرای یک تصویر
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
کاشت ۲۵ هزار اصله درخت در بوستان چیتگر
واگذاری ۴۳۲ قطعه زمین به مشمولان طرح جوانی جمعیت در دامغان
بهره برداری از ۱۴ هزار واحد مسکونی ملی مسکن در قم
پیش بینی منابع واقعی برای طرح‌های آب و برق در سال آینده ضرورت دارد
استقرار ۵ گروه راهداری در جاده های نيشابور
وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی آذربایجان غربی
سردار رادان: برخی سلبریتی‌ها، جوانان را به جنایت وادار می‌کنند
برگزاری ۸۶ هزار دادرسی الکترونیک در دادگستری خوزستان
اعلام برنامه های بزرگداشت دهه فجر در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
طلایه‌داران امنیت غذایی ایران
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)