پنج میلیون و ۶۷۵ هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای خراسان شمالی
در شش ماهه نخست امسال پنج میلیون و ۶۷۵ هزار قطعه جوجهریزی در استان انجام شد که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۶.۵ درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی
گفت: ۱۱۹ واحد مرغداری با ظرفیت تولید سه میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه در هر دوره در سطح استان وجود دارد که ۱۰۹ واحد مرغداری با ظرفیت هر دوره سه میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی فعال است.
علیرضا صادق افزود: چهار میلیون و ۸۷۰ هزار قطعه جوجه ریزی در ۶ ماهه نخست سال گذشته انجام شد.
مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: همچنین در این مدت ۱۱ هزار تن گوشت از واحدهای تولیدی و صنعتی استان تولید شد.
وی سرانه مصرف گوشت مرغ در استان را ۲۶ کیلوگرم عنوان کرد.
صادق با بیان اینکه در استان خراسان شمالی در خصوص تامین گوشت مرغ هیچ مشکل و محدودیتی وجود ندارد افزود: ۲ طرح راه اندازی مرغداری در شهرستانهای شیروان و مانه و سملقان با ظرفیت بیش از ۴۳۰ هزار قطعه در هر دوره در دست اجرا است که با بهره برداری از آن بیش از نیاز این استان نیز تولید خواهیم داشت.
مصرف سالانه گوشت مرغ در خراسان شمالی حدود ۲۸ هزار تُن است که از این میزان ۶ هزار تُن از سایر استانها تامین میشود.