• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۷۰۳۷۹
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۶:۳۲
بین الملل » تحلیلی
یکصد و چهل و هشتمین روز جنگ غزه

شهادت کودک شیرخوار فلسطینی در غزه

کودکان غزه همچنان در کانون حملات رژیم صهیونیستی هستند و هدف حمله بی امان این رژیم کودک کش قرار می‌گیرند.

 به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از کانال تلگرام شبکه خبری «قدس»، «هبه زیاده»، کودک شیرخوار فلسطینی، به سبب سوء تغذیه در بیمارستان «کمال عدوان» غزه به شهادت رسید.

پرستار بخش آی سی یو در بیمارستان کمال عدوان در این خصوص گفت: در این بخش کودکان بسیاری بستری هستند و به مراقبت نیاز دارند و از سوء تغذیه رنج می‌برند. این کودک هبه زیاده امروز بعلت سوء تغذیه و عدم برخورداری از شیر و مقدار لازم از شیر مادر، فوت کرد. این نخستین کودکی نیست که در این بخش فوت کرده است، او سیزدهمین کودک متوفاست و طبیعتا در صورتی که مسئولان ذی ربط نباشند و امکانات لازم برای مراقبت از این کودکان در بیمارستان کمال عدوان و سرتاسر منطقه غزه تامین نشود، این تعداد افزایش خواهد یافت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

ونزوئلا: رویکرد دیوان بین المللی دادگستری در قبال غزه سیاسی و توهم آمیز است
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، معاون رئیس جمهور ونزوئلا گفت رویکرد دیوان بین المللی دادگستری در زمینه مقابله با نسل کشی در فلسطین، "سیاست زده و توهم آمیز" است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 
دلسی رودریگز تأکید کرد اسرائیل هزاران کودک و زن فلسطینی را با همدستی آشکار محکمه بین المللی قتل عام کرده است.

 

رئیس اتحادیه آفریقا اسرائیل را بر سر قتل عام گسترده فلسطینی‌ها محکوم کرد
به گزارش خبرگزاری فرانسه، موسی فکی محمد رییس اتحادیه آفریقا اسرائیل را به قتل عام گسترده فلسطینی‌ها متهم کرد و پس از تیراندازی اسرائیلی‌ها در زمان توزیع کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه و ازدحام جمعیتی که بیش از صد کشته برجای گذشت تحقیقات بین المللی را خواستار شد.

اتحادیه آفریقا در بیانیه‌ای که روز شنبه در ایکس منتشر شد نوشت موسی فکی محمد رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا حمله اسرائیلی‌ها را که منجر به کشته و زخمی شدن بیش از صد فلسطینی شد که به دنبال کمک‌های بشردوستانه حیاتی بودند به شدت محکوم می‌کند.

 

 

هیأت‌های حماس و جهاد اسلامی فردا به قاهره سفر می‌کنند
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، دو هیأت جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی فردا یکشنبه برای آغاز دور جدید مذاکرات غیرمستقیم برای دستیابی به توافق مبادله اسرا به قاهره سفر می‌کنند.

 

افزایش شمار شهدای میدان النابلسی غزه به ۱۱۶ نفر
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، با خارج کردن پیکر یک شهید دیگر از زیر آوار، شمار شهدای جنایت رژیم صهیونیستی در میدان النابلسی غزه به ۱۱۶ نفر افزایش یافت.

 

شهادت ۱۳ کودک فلسطینی به خاطر گرسنگی رخدادی خطرناک است
به گزارش کانال تلگرام شبکه تلویزیونی «الاقصی»، جنبش حماس اعلام کرد: شهادت ۱۳ کودک به سبب گرسنگی، رخدادی خطرناک در عصر جدید است.

 

سندرز: آمریکا نباید به نتانیاهو اجازه دهد گرسنه نگه داشتن کودکان فلسطینی را ادامه دهد
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، برنی سندرز سناتور دموکرات آمریکایی گفت: تصمیم بایدن برای ارسال کمک های بشردوستانه به نوار غزه به صورت هوایی تصمیم خوبی است، اما ما باید کارهای بیشتری انجام دهیم. آمریکا نباید به نتانیاهو اجازه دهد به گرسنه نگه داشتن صدها هزار کودک فلسطینی ادامه دهد.

 

ادهانوم: میزان تخریب در بیمارستان الشفاء غزه در قالب گفتار نمی گنجد
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، "تدروس ادهانوم" رئیس سازمان جهانی بهداشت گفت: میزان تخریب در بیمارستان الشفاء غزه در قالب کلمات نمی گنجد و آتش بس باید هر چه زودتر در نوار غزه برقرار شود.

 

وضعیت مصیبت بار کودک مبتلا به فلج مغزی در غزه
به گزارش کانال تلگرام شبکه تلویزیونی «الجزیره عربی»، «یَزِن الکفارنه»، کودک ۹ ساله فلسطینی که از «بیت حانون» به جنوب غزه آمده است، از فلج مغزی رنج می‌برد و کمبود غذا و اکسیژن وضعیت جسمی او را بدتر کرده است.

به سبب کمبود مراقبت‌های پزشکی، یزن در وضعی مصیبت بار در بیمارستان «ابویوسف النجار» به سر می‌برد.

شهادت کودک شیرخوار فلسطینی در غزه

 

درخواست مادر فلسطینی برای رساندن شیرخشک به کودکان شیرخوار در غزه
به گزارش کانال تلگرام شبکه خبری «قدس»، مادر یک کودک شیرخوار اهل غزه رو به دوربین می‌گوید: از همه کسانی که وجدانی آزاد دارند، تقاضای کمک می‌کنم. بچه من، ۴ روز است فقط آب خورده، چند روز پیش اومدم بیمارستان و برام یک قوطی شیرخشک نوشتند و گرفتم، اما یه قوطی فقط برای چند روز بچه کافیه. امروز بچه ام آب که خورد، از بینی اون اومد بیرون، اگه متوجه نشده بودم خفه شده بود و الآن باید میرفتم خاکش می‌کردم. بچه من شیرخشک میخواد. هفته‌ای فقط یه قوطی شیرخشک میدهند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

شهادت ۱۵ فلسطینی در حمله هوایی رژیم اشغالگر به شرق دیرالبلح
به گزارش شبکه تلویزیونی «الجزیره مباشر»، خبرنگار این شبکه اعلام کرد که آمار شهیدان حمله هوایی اسرائیل به خانه‌های فلسطینی‌ها در شرق «دیرالبلح» در مرکز نوار غزه به ۱۵ نفر رسید و شماری دیگر زخمی شدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

همچنین الجزیره مباشر تصویری از انتقال پیکر‌های شهیدان و زخمی‌های این حمله اسرائیل به بیمارستان شهدای الاقصی منتشر کرد.

 

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به بخش‌های شمالی و جنوبی نوار غزه
به گزارش شبکه تلویزیونی «المیادین»، خبرنگار این شبکه در غزه اعلام کرد که جنگنده‌های اسرائیلی منطقه «جبالیا» در شمال نوار غزه را بمباران کردند و آمار شهیدان فلسطینی در میدان «النابلسی» به یکصد و پانزده نفر افزایش یافت.

خبرنگار این شبکه خبری افزود: یک مدرسه متعلق به «آنروا» (آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی) در «خان یونس» در جنوب نوار غزه شامگاه جمعه هدف حمله هوایی اسرائیل قرار گرفت و شماری از فلسطینی‌ها شهید شدند.

 

خبرگزاری‌های جهان با امضای نامه‌ای خواستار محافظت از خبرنگاران در غزه شدند
به گزارش خبرگزاری «رویترز»، سران ارشد چندین رسانه جهانی نامه‌ای را امضا کردند که در آن، از مقامات اسرائیلی خواستند از خبرنگاران در غزه محافظت کنند و گفتند که خبرنگاران در شرایط بی‌سابقه‌ای در طول حمله اسرائیل به غزه کار کرده‌اند و با «خطرات شخصی شدید» روبه رو شده‌اند.

از جمله رسانه‌هایی که سردبیران ارشد آنها نامه مورخ پنجشنبه را امضا کردند، «آسوشیتدپرس»، «خبرگزاری فرانسه»، «رویترز»، «نیویورک تایمز»، «واشینگتن پست»، «بی بی سی»، «سی ان ان»، «گاردین»، «فایننشال تایمز»، «اشپیگل» و «هاآرتص» بودند.

 

پیاده روی ۱۲ کیلومتری پسربچه اهل غزه برای یافتن آرد
به گزارش کانال تلگرام شبکه تلویزیونی «الجزیره مباشر» یک پسربچه ساکن غزه ناچار شد برای یافتن آرد، مسافت ۱۲ کیلومتری «بیت لاهیا» تا منطقه «التوام» را پای برهنه طی کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

ادعای رهبر جنبش شهرک‌سازی در سرزمین‌های اشغالی: عرب‌ها به ناچار خواهند رفت
به گزارش کانال تلگرام «القسطل»، «دانییلا وایس»، رهبر جنبش شهرک‌سازی در سرزمین‌های اشغالی در صحبت‌هایی غیرانسانی گفت: اگر ما به عرب‌ها غذا و هیچ چیز ندهیم، آنها خواهند رفت. ما اسیران خود را می‌خواهیم، درست است؟ خب، پس اگر به آنها غذا و چیز‌های دیگر ندهیم، خواهند رفت، ناچار خواهند شد بروند و جهان نیز از آنها استقبال خواهد کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

تظاهرات کنندگان حامی فلسطین از برگزاری برنامه دانشجویان یهودی در دانشگاه کالیفرنیا جلوگیری کردند
به گزارش کانال تلگرام شبکه تلویزیونی «روسیا الیوم»، تظاهرات کنندگان حامی فلسطین با حضور در دانشگاه کالیفرنیا، از برگزاری برنامه دانشجویان یهودی جلوگیری کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

شرکت کنندگان در این تظاهرات با در دست داشتن پرچم فلسطین و شعارنوشته «نسل کشی را متوقف کنید»، شعار «فلسطین را آزاد کنید» سر دادند.

 

فلسطین الآن: کودکان غزه همچنان در کانون هدف‌های رژیم صهیونیستی هستند
به گزارش کانال تلگرامی «فلسطین الآن»، کودکان غزه همچنان بانک (و در کانون) هدف‌های رژیم صهیونیستی هستند و هدف حمله بی امان این رژیم قرار می‌گیرند.

 

شکایت نیکاراگوئه از آلمان به دیوان بین المللی دادگستری برای حمایت نظامی از رژیم صهیونیستی
به گزارش شبکه تلویزیونی «المیادین»، دولت نیگاراگوئه از دولت آلمان به علت فرستادن کمک‌های مالی و نظامی به اسرائیل به دیوان بین المللی دادگستری شکایت کرد.

وزارت امور خارجه بولیوی نیز اعلام کرد که اسناد و علل کافی برای اینکه پرونده‌ای در دادگاه کیفری بر ضد «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر اسرائیل، و دستیاران او به اتهام ارتکاب جنایت علیه بشریت گشوده شود، در دسترس است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سردار مارانی: حاج قاسم شجاعانه به دل دشمن می‌زد
دشمن برای جبران شکست‌ها روی ناامنی ایران تمرکز کرده است
تکذیب شایعه لغو پروازهای امارات به ایران
برگزاری نشست هیئت اتاق بازرگانی ایران با اعضای اتاق اصفهان
بررسی مشکلات ۲۲ پروژه عمرانی در شبستر
کتاب بر شانه‌های کارون، روایت کننده تشییع تاریخی سردار دل‌ها در اهواز
اجرای پویش نه به پلاستیک در بیارجمند
حضور نیم میلیون زائر در آیین سالگرد سپهبد شهید سلیمانی در کرمان
مطالبه گری حق هر ایرانیست، اما درچارچوب قانون
احزاب، موتور محرکه انتخابات
اجتماع مردم بروجرد در محکومیت آشوبگران
۵ مرزنشین مفقودی اشنویه نجات پیدا کردند
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد
سوادآموزی ۲۱۹مددجو در زندان‌های استان کرمان
مادر شهید حسینعلی اصغری آسمانی شد
اتاق بازرگانی روح اقتصاد استان است
یخبندان شبانه در کرمان تا پایان هفته
جدایی فرشاد احمدزاده از پرسپولیس
بیانیه اصناف، کسبه و بازاریان استان چهارمحال و بختیاری
گزینش، نقطه آغاز سلامت نظام تعلیم و تربیت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۴ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)