• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۷۹۲۳۶
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

ویژه برنامه‌های قرآنی ماه رمضان از شبکه‌های ۱۳ گانه رادیویی

هر شبکه رادیویی در ماه مبارک رمضان روزانه حدود یک ساعت تلاوت قرآن کریم را پخش می‌کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ­ بیش از ۴۷۳ ساعت تلاوت قرآن در این ماه از شبکه‌های رادیویی پخش می‌شودو در شب‌های قدر هم شبکه‌های رادیویی با حضور در اماکن مقدس مراسم این شب‌ها را به طور زنده پوشش می‌دهند.
آقای مسعود کاویانی دبیر شورای معارف معاونت صدا در گفتگو با شبکه خبردر خصوص ویژگی‌های برنامه‌های رادیو در ماه رمضان­­ گفت: رمضان با رادیو یک ارتباط دیرینه‌ای دارد خصوصا سحر‌های ماه رمضان از طرفی امسال تقارن ماه رمضان با سال نو و جشن ملی نوروز موضوع را مضاعف کرده به همین علت مهم‌ترین هدفی که در برنامه‌های رادیویی ماه رمضان دیده شده بحث همدلی و آیین مهربانی است و رویکرد همه شبکه‌های رادیویی و همه برنامه‌ها که به مناسبت این ماه تولید و پخش می‌شوند این رویکرد را دارند.آقای کاویانی در خصوص ویژه برنامه‌های افطار و سحر شبکه‌های رادیویی هم گفت: شبکه رادیویی با توجه به ماموریت و رویکرد خود، برنامه‌های سحر و افطار دارند و حتی شبکه های­ رادیویی مانند «پیام» و «آوا» هم ویژه برنامه‌های افطار و سحر دارند.
دبیر شورای معارف معاونت صدا ادامه داد: همه ۱۳ شبکه رادیویی پای کار آمدند و معاونت صدا با توجه به ماموریتی که دارد همه ظرفیت‌های خود را آماده کرده که برنامه‌های خوبی در این ماه مبارک که تقارن دارد با­نوروز ۱۴۰۳ برنامه‌های خوبی به سمع شنوندگان عزیز برساند.وی در خصوص تلاوت قرآن کریم در شبکه‌های رادیویی هم گفت: ماه رمضان بهار قرآن است و توجه به معارف قرآنی در این ماه بسیار ارزشمند است و فضیلت دارد و مردم ما هم توجه ویژه‌ای به ترتیل خوانی و تلاوت قرآن کریم دارند تمام شبکه‌های ۱۳ گانه رادیویی بحث قرآن خوانی و ترتیل را دارند، به گونه‌ای جدول پخش شبکه‌ها چیده و بسته شده که شنوندگان در هر ساعتی از شبانه روز اراده کنند بتوانند از یکی از شبکه‌های رادیویی ترتیل را بشنوند، ما تنوع قاریان را هم لحاظ کردیم در مجموع ۴۷۳ ساعت ما برنامه ترتیل قرآن را در شبکه‌های مختلف داریم که به نوعی به طور متوسط بیشتر از یک ساعت در روز هر شبکه‌ای برنامه ترتیل قرآن را دارد و این علاوه بر «رادیو ­تلاوت» هست که به صورت ۲۴ ساعته بحث­ تلاوت قرآن را پوشش می‌دهد و شنوندگان می‌توانند از این رادیو هم به صورت ۲۴ ساعته استفاده لازم راببرند.آقای کاویانی در خصوص برنامه‌های شب قدر شبکه‌های رادیویی هم گفت: شبکه‌های ۱۳ گانه با توجه به این که مراسم شب قدر در اماکن مقدسی برگزار می‌شود، یک فرصت را فراهم کرده با اعزام کردن همکاران رادیو به این اماکن که افرادی که فرصت ندارند یا این که امکان حضور در این اماکن برایشان فراهم نیست­، از فیض این شب‌ها به طور مستقیم در این مراسم استفاده کنند و فضای معنوی این مراسم را از طریق رادیو به خانه‌ها می‌برد و در حرم رضوی و حرم حضرت معصومه و امامزاده صالح و سایر اماکن مقدس شبکه‌های رادیویی مختلف برنامه‌های خود را دارند.وی در پایان در خصوص برنامه‌های روز قدس شبکه‌های رادیویی هم گفت: ددمنشی رژیم صهیونیستی به حد اعلای خودش رسیده و رادیو هم به همین علت پیش از ­روز قدس ­برنامه‌های خاصی برای تبیین این مسئله دارد و در روز قدس هم همه شبکه‌های رادیویی ویژه برنامه‌های زنده‌ای برای پوشش راهپیمایی مردم عزیز در این روز را خواهند داشت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح طرح‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت دهه فجر
سایه استعمار
نشست هم اندیشی مدیرکل صداوسیما و دانشجویان
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن‌ماه
تنباکو‌های فاقد مجوز دود نشدند
سفر معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر به اندونزی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی در دشت های کهگیلویه
رزمایش خودرویی اورژانس اجتماعی در بوشهر
توقیف محموله فیوز برق قاچاق در قروه
بررسی وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
برگزاری جشنواره ملی سدرا در اصفهان
وزش باد شدید در لرستان
حزب‌الله جنایات جدید رژیم صهیونیستی علیه لبنان را محکوم کرد
رونق اقتصادی بندرعباس با افتتاح مجتمع گردشگری روستای سرخون
جشن دختران انقلاب در شاهرود
صعود یک پله‌ای شهرداری گرگان در لیگ برتر بسکتبال
دعوت سازمان بسیج مستضعفین برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
دستگيري عاملان تخريب تمثال امام جمعه فقید جهرم
آذربایجان‌غربی؛ رتبه نخست تولید آبزیان در میان استان‌های غیر ساحلی
ثبت ملی لیالستان لاهیجان به‌عنوان «روستای ملی بامبوبافی ایران»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)