• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۸۹۰۲۴
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۶
بین الملل » غرب آسیا

شمار خبرنگاران شهید در نوار غزه به ۱۳۶ نفر رسید

دفتر اطلاع رسانی دولت در غزه اعلام کرد با به شهادت رسیدن سه خبرنگار دیگر، آمار شهدای خبرنگار از ابتدای جنگ کشتار جمعی فلسطینیان، به ۱۳۶ نفر رسید.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، دفتر اطلاع رسانی دولت در غزه اعلام کرد با به شهادت رسیدن سه خبرنگار دیگر، آمار شهدای خبرنگار از ابتدای جنگ کشتار جمعی فلسطینیان، به ۱۳۶ نفر رسید.

 

کشتار جدید رژیم اشغالگر در میدان الکویت در جنوب غزه
شبکه خبری قدس در کانال تلگرامی خود گزارش داد: ارتش رژیم اشغالگر اسرائیلی قتل عام جدیدی را علیه کسانی که در میدان کویت در جنوب غزه منتظر کمک‌های بشردوستانه بودند مرتکب شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 


انتقال شهدا و مجروحان بمباران میدان کویت در جنوب غزه
پایگاه خبری القسطل در کانال تلگرامی خود تصاویری از انتقال شهدا و مجروحان ناشی از بمباران‌های ارتش رژیم اشغالگر و هدف قرار دادن فلسطینیان در میدان کویت در جنوب غزه منتشر کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

صهیونیست‌ها دکتر محمد زاهر النونو را در بیمارستان شفاءاعدام کردند
شبکه خبری قدس در کانال تلگرامی خود گزارش داد: نیرو‌های ارتش اشغالگر اسرائیل دکتر محمد زاهر النونو را در بیمارستان الشفاء در پی امتناع وی از خروج از بیمارستان و رها کردن مجروحان، اعدام کردند.

شمار خبرنگاران شهید در نوار غزه به ۱۳۶ نفر رسید


سازمان ملل: وضعیت بیمارستان‌ها در غزه غیرانسانی است
نماینده ارشد کمک رسانی سازمان ملل پس از بازدید از بیمارستان کمال عدوان در غزه وضعیت بیمارستان‌های غزه را غیرانسانی توصیف کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی پرس تی وی، مک گلدریک، مقام ارشد هماهنگ کننده امور انسانی سازمان ملل در بازدید از مناطق اشغالی فلسطین اعلام کرد لازم است تا منابع و سوخت بیشتری وارد نوار غزه شود تا بیمارستان‌های غزه بتوانند فعال شوند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


جیمی مک گلدریگ هماهنگ کننده امور انسانی در غزه: من در داخل بیمارستان کمال عدوان هستم. من با دکتر عثمان و تیم پزشکی همراه او دیدار کردم و به همراه آنها از بخش‌های مختلف بیمارستان بازدید کردیم تا از نزدیک شاهد آنچه که در این بیمارستان می‌گذرد باشیم. پزشکان در این بیمارستان برای تامین نیاز‌های ضروری و پزشکی با مشکلات زیادی مواجه هستند تا بتوانند به خدمات پزشکی مورد نیاز بیماران پذیرش شده و به خصوص کودکان فلسطینی پاسخ بدهند. بسیاری از بیمارانی که از لحاظ روحی آسیب دیده اند در این بیمارستان حضور می‌یابند. برخی از آنها از مراکز توزیع غذا به بیمارستان می‌آیند. (به دلیل بمباران اسراییل) این مراکز شاهد زخمی‌های زیادی است. همچنین به دلیل آنچه که در بیمارستان الشفاء در حال وقوع است، برخی بیماران ناگزیر از این بیمارستان به بیمارستان کمال عدوان می‌آیند. برای همین ازدحام زیادی در این بیمارستان وجود دارد. برای همین ما خواستار حمایت‌های بیشتر و منابع بیشتری در این بیمارستان هستیم. باید سوخت بیشتری به این بیمارستان برسد تا اطمینان حاصل شود بیمارستان قادر است به فعالیت خود ادامه دهد.

این بازدید پس از آن صورت گرفت که سازمان بهداشت جهانی اوضاع در بیمارستان الشفاء در مرکز غزه را غیرانسانی توصیف کرد. تدروس آدهانوم دبیرکل سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد هیچ تجهیزات پزشکی، لباس و دارویی در بیمارستان الشفاء پیدا نمی‌شود. او در گزارشی اعلام کرد بیش از ۵۰ کادر درمانی و ۱۴۳ بیمار در یکی از ساختمان‌های بیمارستان الشفاء محصور شده اند. در دومین روز بمباران پیاپی این بیمارستان غذا و آب کافی هم در اختیار فلسطینیانی که در این بیمارستان حضور دارند وجود ندارد. حمله هوایی اسراییل به حومه بیمارستان موجب شده تا بیماران نتوانند از خدمات مراقبت پزشکی روزانه برخوردار شوند. جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد بیش از ۱۰۰ فلسطینی در حملات اخیر رژیم اسراییل به بیمارستان الشفاء شهید شده اند.


انتقال اولین مصدومان بمباران جنوب دیرالبلح به بیمارستان شهدای الاقصی
شبکه خبری قدس در کانال تلگرامی خود گزارش داد: پس از عقب نشینی نیرو‌های اشغالگر صهیونیستی از بیمارستان شهدای الاقصی، اولین مصدومان بمباران جنوب دیرالبلح به این بیمارستان منتقل شدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ترور پزشک فلسطینی به سبب خودداری از ترک بیمارستان الشفاء
شبکه تلویزیونی المیادین در خبری فوری نوشت ارتش رژیم اشغالگر بیش از ۲۴۰ نفر را به عنوان گروگان در ساختمان امیر نایف در بیمارستان الشفاء نگه داشته است.
خبرنگار این شبکه افزود ارتش رژیم اشغالگر دکتر محمد زاهر النونو را در بیمارستان الشفاء ترور کرد، زیرا با خروج از بیمارستان و رها کردن مجروحان مخالفت کرده بود.


تصاویری از بمباران غرب غزه
شبکه خبری قدس در کانال تلگرامی خود گزارش داد: بر اثر حملات صبح امروز هواپیما‌های رژیم اشغالگر اسرائیلی، دود غلیظی اطراف منطقه صنایع و دانشگاه‌ها در غرب غزه را فراگرفت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


تصاویری از وداع با شهدای دیرالبلح
پایگاه خبری مرکز اطلاع رسانی فلسطین در کانال تلگرامی خود، تصاویری از وداع با شهدایی که در حمله رژیم صهیونیستی به دیرالبلح در مرکز نوار غزه به شهادت رسیده اند، منتشر کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


شرایط بهداشتی وخیم فلسطینیان در نوار غزه
بمباران، گرسنگی و کمبود غذا و آب آشامیدنی در نوار غزه تنها مصیبت مردم این منطقه نیست. شرایط بهداشتی وخیم است و شیوع بیماری نیز با توجه به انباشت زیاد زباله‌ها به تهدیدی برای زندگی فلسطینیان در نوار غزه تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری یونیوز، گسترش زباله و فاضلاب نزدیک شهروندان و محل سکونت آنها به همراه ادامه تجاوز اسرائیل به نوار غزه و محاصره فلسطینیان، به مهم‌ترین نشانه از شرایط غیر انسانی تحمیل شده توسط ارتش اشغالگر بر مردم این منطقه تبدیل شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


ادامه جنایت‌های رژیم صهیونیستی در بیمارستان الشفاء
کانال تلگرامی فلسطین آنلاین نوشت نظامیان اشغالگر بخش‌هایی از بیمارستان الشفاء غزه و ده‌ها منزل اطراف آن را به آتش کشیدند و منفجر کردند.
نظامیان اشغالگر صد‌ها بیمار و آواره را در بیمارستان الشفاء بازداشت و شکنجه کردند.
این کانال تلگرامی افزود نیرو‌های مقاومت از دیشب در اطراف خیابان الوحده و اطراف اردوگاه الشاطئ در غرب غزه به شدت با نظامیان اشغالگر درگیر شده اند.


اذعان رژیم صهیونیستی به بازداشت ۸۰۰ نفر و کشتن ۱۷۰ نفر در بیمارستان الشفاء
شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد ارتش رژیم اشغالگر به بازداشت بیش از ۸۰۰ نفر و کشتن ۱۷۰ فلسطینی در بیمارستان الشفاء و اطراف آن در غرب شهر غزه اذعان کرد.


شهادت دو فلسطینی در حمله هوایی به دیرالبلح
شبکه تلویزیونی الجزیره  گزارش داد در حمله اسرائیل به شرق دیرالبلح در مرکز نوار غزه دو نفر شهید و شماری دیگر مجروح شدند.



روایت زنان از وحشت آنان در حین جابجایی از مجتمع پزشکی الشفا
پایگاه خبری مرکز اطلاع رسانی فلسطین در کانال تلگرامی خود، روایت زنان از وحشت آنان در حین جابجایی خود از مجتمع پزشکی شفا در غزه منتشر کرد.
یکی از زنان گفت: نزدیک بود بمیرم. از بین تانک‌ها و تجهیزات وبولدوزر‌های رژیم صهیونیستی فرار کردیم همه بدن هایمان از شدت خستگی و وحشت سست شده است. غزه دیگر غزه نمی‌شود هیچ چیزی جز ویرانه و آوار منازل و سختمان‌ها در آن نیست. سه روز غذا نخورده ایم از تشنگی و گرسنگی داشتیم می‌مردیم شرایط بسیار سختی داشتیم. آرزو می‌کردیم به شهادت برسیم.
دیگر شهروند زن فلسطینی نیز گفت: شرایط بسیار بسیار سختی را تجربه کردیم من پایم زخمی شده بود خیلی شرایط بدی داشتیم راه نمی‌توانستیم برویم خداوند انتقام ما را از آنها بگیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


تهدید‌های وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه کادر پزشکی و آوارگان در بیمارستان الشفاء
کانال تلگرامی خبرگزاری صفا نوشت دفتر اطلاع رسانی دولت در غزه اعلام کرد رژیم اشغالگر کادر پزشکی و آوارگان در بیمارستان الشفاء را تهدید می‌کند که ساختمان‌ها را هدف قرار خواهد داد و آنها را بر سرشان ویران خواهد کرد یا تهدید می‌کند که آنها را شکنجه و ترور خواهد کرد.
دفتر اطلاع رسانی دولت در غزه افزود از کشور‌های جهان می‌خواهیم جنایت کشتار جمعی رژیم اشغالگر علیه ساکنان غزه را محکوم کنند و از آنها می‌خواهیم برای متوقف کردن جنگ اقدام کنند.

 

رژیم صهیونیستی: در ۲۴ ساعت گذشته، ۳۵ هدف را بمباران کردیم
کانال تلگرامی خبر نوشت ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته، ۳۵ هدف را در سرتاسر نوار غزه بمباران کرده است.


ابتلای بیش از یک میلیون فلسطینی به بیماری‌های عفونی
کانال تلگرامی فلسطین آنلاین در خبری فوری گزارش داد وزارت بهداشت غزه اعلام کرد بیش از یک میلیون شهروند به سبب اوضاع بد بهداشتی و معیشتی به بیماری‌های عفونی مبتلا شده اند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در دهگلان
دستگیری قاتل فراری در کمتر از ۴۸ ساعت در دزفول
پرداخت ۵۸۰ میلیارد ریال وام ودیعه مسکن به دانشجویان متأهل
راهپیمایی محکومیت اغتشاشات اخیر در آبادان و خرمشهر
عرضه ۲۱۴ هزار تن نهاده در بازارگاه با نرخ جدید
سیمای حقیقی قهرمان در کتاب قاسم
آنچه در مورد کالابرگ باید بدانید
تکمیل طرح‌های عشایری جنوب کرمان در دستور کار
کسب رتبه نخست مهاباد در مبادله مرسولات پستی در آذربایجانغربی
برگزاری جشنواره نخستین واژه با هدف ترویج فرهنگ مصرف آب
علوم پایه زنجان، «نخستین دانشگاه دوستدار آب» کشور شد
آماده سازی خزانه چمن ورزشگاه پارس شیراز تا دو ماه آینده
فعالیت صیادی و گردشگری دریایی در مازندران ممنوع
۱۲۰ محله مشهد، آماده واگذاری سرویس‌های پیشرفته فیبر نوری
درخشش سمنان در لیگ دسته یک بدمینتون
رشد چشمگیر تولید گوشت مرغ در استان بوشهر
جام جهانی اسکی پرش در اتریش؛ قهرمانی پرویس در جام فورهیلز
درگذشت استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده هنرمند پیشکسوت نگارگری
بدمینتون باز قمی در اردوی جدید تیم ملی
آغاز عملیات اجرایی احداث ابنیه و تاسیسات آبرسانی روستای بارنجگان شهرستان زیرکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)
گلایه ساکنان مجتمع بام پونک از مشکلات این مجتمع  (۱ نظر)
۱۴۰۰ روستای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند  (۱ نظر)