• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۳۳۵۳۲
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
محمد خزاعی؛

سینمای کودک و نوجوان با هم افزایی نهاد‌های فرهنگی تقویت شود

رئیس سازمان سینمایی بر ضرورت هم افزایی نهاد‌های مختلف فرهنگی و سینماگران برای بازگشت رونق به حوزه تولید و اکران سینمای کودک و نوجوان تاکید کرد.

**سینمای کودک و نوجوان با هم افزایی نهاد‌های فرهنگی تقویت شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، نخستین نشست شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان با حضور رییس سازمان سینمایی، دبیر جشنواره و اعضای این شورا برگزار شد.

محمد خزاعی با اشاره به عزم جدی سازمان سینمایی برای حمایت از تولیدات سینمای کودک گفت: برگزاری پرشور و شکوه این جشنواره، سینمای کودکان و نوجوان را از انفعال خارج می کند.

وی با اشاره به اهمیت جشنواره فیلم کودک و نوجوان به عنوان یک رویداد معتبر شناخته شده بین المللی سینمایی و تاثیر آن در سینمای کودک گفت: براساس بررسی کارشناسی هر زمانی که جشنواره به دلیلی برگزار نشده و یا با کیفیت حداقلی برگزار شده، به همان میزان سینمای کودک هم تضعیف شده و هر وقت جشنواره با کیفیت برگزار شده به همان اندازه سینمای کودک رشد داشته است.

خزاعی با تأکید بر خروج سینمای کودک و نوجوان از انفعال به عنوان سیاست راهبردی گفت: با همگرایی نهادهای متولی یا فعال حوزه کودک از جمله کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سازمان صدا و سیما، وزارت آموزش و پرورش، حوزه هنری این مهم محقق می‌شود.

وی اظهار داشت: سازمان سینمایی در حد توان خود تلاش کرده تا بیشترین حمایت را از سینمای کودک و نوجوان به عمل آورد و خوشبختانه امسال نیز تاکنون تعداد مناسبی فیلم کودک در بخش‌های مختلف صدور پروانه ساخت، پیش تولید و آماده نمایش در فهرست تولیدات سینمای کشور وجود دارند.
رییس سازمان سینمایی کشور، از دست اندرکاران مدیریت شهری اصفهان خواست به ظرفیت فیلمسازان اصفهانی برای تولید فیلمهای کوتاه و بلند توجه جدی شود و سینماگران اصفهانی نقش مؤثرتری در برگزاری جشنواره داشته باشند.
وی با اشاره به این نکته که جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان به نام اصفهان شناخته شده است بررسی نقاط قوت در کنار آسیب شناسی دوره قبل جشنواره را ضروری دانست.
وی با مثبت ارزیابی کردن برنامه‌های ویژه فرهنگی و هنری که سال گذشته همزمان با جشنواره در سطح شهر اصفهان برگزار و سبب بوجود آمدن فضایی سرشار از شادی و نشاط برای کودکان و نوجوانان و خانواده‌ها شد، توجه به کودکان و نوجوانان مناطق محروم برای مشارکت در برنامه‌های جشنواره، برگزاری کارگاه‌های آموزشی اساتید ایرانی و بین المللی، پربارتر ساختن بخش داوران کودکان و نوجوان، تقویت نشست‌های گفت و شنود فیلمسازان با داوران کودک و نوجوان، اهالی رسانه و سینماگران استان و ترغیب خانواده‌ها برای استفاده بیشتر از برنامه‌های جشنواره را از دست اندرکاران برگزاری جشنواره خواستار شد.

در این نشست مجید زین العابدین دبیر جشنواره هم با اشاره به راه اندازی دبیرخانه دائمی جشنواره در محل بنیاد سینمایی فارابی، از تشکیل شوراهای مشورتی و تخصصی سینمای کودک و نوجوان با هدف کمک راهبردی و عملیاتی در حوزه تولید تا اکران و بهره گیری از تجارب فیلمسازان و فعالان سینمای کودک خبر داد.

در ادامه این نشست، اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره به بیان نقطه نظرات خود در خصوص بخش‌های مختلف این رخداد هنری فرهنگی پرداختند. بررسی، رویکردهای محتوایی، زمان‌بندی برگزاری جشنواره، سیاست‌گذاری درخصوص المپیاد فیلمسازی نوجوانان و بررسی شعار محوری جشنواره از جمله مواردی بود که در نخستین نشست شورای سیاستگذاری جشنواره مطرح شد.

سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان ایران، مهرماه امسال با دبیری مجید زین العابدین در شهر اصفهان برگزار می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه فوتبالیست چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در فجر ۴۷
پیش بینی افزایش تولید دانه های روغنی با حذف ارز ترجیحی
جمع‌آوری ۲۴ معتاد متجاهر در الیگودرز
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در دامغان
رونمایی کمپرسور جدید نماد همکاری موفق برای ارتقای توان فنی کشور
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد در نیمه شعبان
سه‌شنبه‌های مردمی ملاقات چهره به چهره با مسئولان در کرج
برگزاری اختتامیه جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
افتتاح طرح ملی سلام محله در خراسان جنوبی
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
تصویب مزایده ۱۳ پلاک املاک مازاد دستگاه های اجرایی در سمنان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح صنعت برق در فارس و بوشهر
استاد محمد علی سادات درگذشت
قم آماده اعزام به مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور
جشنواره شعر فجر در ایستگاه آخر
افتتاح ۴۲۳ طرح با ۸ همت اعتبار در فردیس به مناسبت دهه مبارک فجر
تجدید میثاق رئیس، مدیران و کارکنان بنیاد شهید با آرمان‌های امام راحل
آغاز به کار رشته المپیکی لاکراس
دستگیری ۱۳۸ نفر از اغتشاشگران در رودسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)