• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۷۷۸۴۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۹
بین الملل » سیاسی
باقری: 

هنر دیپلماسی تبدیل مؤلفه‌های قدرت به اقتدار است

سرپرست وزارت امور خارجه با قدردانی از حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع شهدای خدمت و انتخابات ریاست جمهوری گفت: مردمسالاری اسلامی در کشور ما یک حقیقت و واقعیت انکارناپذیر است که تحت هر شرایطی مسیر بالنده خود را طی می‌کند.

هنر دیپلماسی تبدیل مؤلفه‌های قدرت به اقتدار است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی باقری صبح روز یکشنبه در همایش « دیپلمات دانشور، منظومه فکری و دستاوردهای عملی شهید حسین امیرعبداللهیان» که در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت خارجه برگزار شد، گفت: شهید امیرعبداللهیان به سرمایه انقلاب اسلامی تبدیل شده است.
 
مناسبات امروز ما با همسایگان ، فزاینده و مبتنی بر تعامل مشترک است
 
باقری با اشاره به پیشبرد سیاست همسایگی از سوی دولت سیزدهم و نقش شهیدان سید ابراهیم رئیسی و حسین امیرعبداللهیان در این ارتباط گفت: مناسبات امروز ما با همسایگان ، مناسبات فزاینده و مبتنی بر تعامل مشترک است و این انتخاب همه کشورهای منطقه و همسایه است که اجازه ندهند، تفاوت‌ها و حتی اختلاف‌ها به منشائی برای واگرایی تبدیل شود.
 
هنر سیاست همسایگی این بود که اجازه ندهد تفاوت‌ها به اختلاف تبدیل شود
 
سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه هم اکنون بر اثر سیاست همسایگی که از سوی دولت سیزدهم دنبال شده است ما شاهد یک همسویی و همگرایی در جهت پیشبرد اهداف و آرمان‌های مشترک از سوی کشورهای منطقه هستیم، گفت: این سخن به این معنا نیست که تفاوت دیدگاه و نظری بین کشورهای منطقه و همسایه وجود ندارد، بلکه هنر سیاست همسایگی این بود که اجازه ندهد تفاوت‌ها به اختلاف تبدیل شود و تلاش‌ها در این راستا بوده است که تفاوت‌ها از طریق گفت‌وگو به افق همکاری تبدیل شود.
 
مشکلات منطقه با تعامل و گفت‌وگو قابل حل هستند
 
باقری با بیان اینکه اگر مشکلاتی در منطقه و بین کشورهای همسایه وجود دارد، این مشکلات با تعامل و گفت‌وگو قابل حل هستند، خاطرنشان کرد: هرچه در هم تنیدگی کشورهای منطقه بیشتر شود ممکن است که مسائل بیشتری نیز ایجاد شود اما مهم این است که اجازه ندهیم این مسائل به اختلاف تبدیل شود و همانطور که اشاره شد مسائل با گفت‌وگو و رایزنی قابل حل هستند.
 
سرپرست وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: باید در هم تنیدگی اقتصادی کشورهای منطقه و همسایه افزایش پیدا کند و این در هم تنیدگی می‌تواند پایداری در مناسبات همسایگی را تضمین کند و در این شرایط  است که می‌توانیم مدعی شویم  که کشورهای منطقه خودشان با همکاری یکدیگر می‌توانند ثبات در منطقه را تضمین کنند و اجازه ندهند که در امور منطقه کشورهای فرامنطقه دخالت کنند.
 
باقری در ادامه صحبت‌های خود یکی دیگر از ویژگی‌های سیاست خارجی دولت سیزدهم را که شهید امیرعبداللهیان پیگیری کرده است هم افزایی با کشورهای مستقل و  قدرت‌های نوظهور عنوان کرد و گفت:  اگر ما تا دیروز در امور مختلف با این کشورها در امر اجرا همکاری می‌کردیم امروز به واسطه سیاست‌ها و دیپلماسی هوشمند شهید امیرعبداللهیان به شریکی در تصمیم گیری‌ها تبدیل شده‌ایم.
 
هنر دیپلماسی، تبدیل هوشمندانه مؤلفه‌های قدرت به اقتدار است
 
وی با اشاره به عضویت دائم و رسمی ایران در  سازمان شانگهای و بریکس گفت: عضویت ایران در این سازمان‌ها باعث شده که ما تبدیل به بازیگری شویم که می‌توانیم در تصمیم‌گیری‌ها در این سازمان‌ها ایفای نقش کنیم و این یک ظرفیت جدی است برای اینکه مؤلفه‌های قدرت کشور را به اقتدار در عرصه بین‌المللی تبدیل کنیم چون هنر دیپلماسی تبدیل هوشمندانه مؤلفه‌های قدرت به اقتدار است.
 
بازدارندگی؛ یکی دیگر  از دستاوردهای سیاست خارجی شهید امیرعبداللهیان
 
باقری همچنین با بیان این که یکی دیگر از دستاوردهای سیاست خارجی شهید امیرعبداللهیان موضوع بازدارندگی بود، گفت: با تدابیری که در طول سه سال گذشته اندیشیده شد و همچنین اقدامات و  تصمیماتی که گرفته شد که نمونه بارز آن عملیات وعده صادق است، اکنون جمهوری اسلامی ایران با شجاعت و صراحت می‌تواند بگوید که در برابر دشمنان خود به بازدارندگی دست پیدا کرده است.
 
این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه امروز توانمندی ایران در عرصه بازدارندگی به منصه ظهور رسیده است، اظهار کرد: این سیاست که توسط دولت سیزدهم و به میدان‌داری و سیاست‌ورزی شهید امیرعبداللهیان محقق شد، نویدبخش ثبات، امنیت و صلح در منطقه و بسترسازی برای همکاری است.
 
باقری تاکید کرد: ایران در عرصه‌های مختلف از جمله بازدارندگی با توجه به مولفه‌های قدرت خود همواره به دنبال تضمین صلح و امنیت در منطقه بوده است و به دشمنان صلح و امنیت در منطقه نیز فهمانده است که اگر بخواهند خارج از چارچوب عمل کنند، باید هزینه سنگینی را پرداخت کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
تاریخ جمهوری اسلامی کسی با توانایی و درایت حسین امیرعبدالهیان نداشت.
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید شرکت در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی دراصفهان
رونق گلخانه‌های هوشمند در ساوجبلاغ
آغاز طرح توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی استان همدان 
اجرای طرح ملی قرار دوازدهم در استان سمنان
مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید جدی گرفته شود
پوشش ویژه رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در شبکه ورزش
بررسی استقلال حوزه انتخابیه بردسکن در کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور
مسابقات چندجانبه کشتی آلیش بانوان در خرم آباد
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بهزیستی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز
تلاش برای زنده کردن توافق در حال احتضار
اعزام ۱۴۵ دانش آموز دختر گلپایگانی به سرزمین آسمانی ها
افتتاح مدرسه ۱۸ کلاسه سیادک زاهدان با حضور معاون روستایی و مناطق محروم
پاراجودو قهرمانی آسیا؛ ایران نایب قهرمان شد
معرفی برگزیدگان مچ اندازی، قهرمانی باشگاه‌های خراسان رضوی و انتخابی کشور
صندوق‌های صدور و ابطال طلا؛ و کاهش محدودیت معاملات
اخبار کوتاه از مناطق مخلتف کهگیلویه و بویراحمد
عروج مادر شهید قیام‌علی احمدی در استان زنجان
خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم بیمار در کرج
۳هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش نگهداری و بهسازی
اعزام دانش آموزان بسیجی لنده به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
تحویل هزار مسکن ملی به مردم کرمانشاه در دهه فجر امسال  (۱ نظر)