• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۸۶۸۷
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی

نیروی زمینی ارتش با همه ظرفیت امدادی و درمانی در خدمت مردم است

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: ارتش با تمام ظرفیت امدادی و درمانی خود، به انجام فعالیت‌های مردم‌یاری، نوع‌دوستانه و سلامت‌محور، براساس وظایف و مسئولیت‌های محوله به این نیرو مبادرت می‌ورزد.

**** نیروی زمینی ارتش با همه ظرفیت امدادی و درمانی در خدمت مردم است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ حیدری در آیین گرامیداشت روز پزشک در ستاد نیروی زمینی ارتش برگزار شد، گفت: اهمیت، ارزش و کرامت اداره بهداشت، امداد و درمانی نیروی زمینی ارتش در کارکنان شریف، خادم و مسئولیت‌پذیری است که موجب تداوم خدمت‌رسانی بی‌وقفه و خالصانه نیروی زمینی ارتش شده‌اند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: مجاهدتی که کادر درمانی در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون انجام داده‌اند، با تأسی از شهدای گران‌قدری همچون شهید دکتر «هجرتی» است که با وجود آگاهی از سختی‌ها و مشکلات غیرقابل اجتناب در این حوزه، همچنان با ایمان و اعتقاد وافر قلبی و اراده خستگی‌ناپذیر و آهنین خود، موفق شده‌اند خدمات ارزشمند و ماندگاری را در تاریخ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به ثبت برسانند.

امیر سرتیپ حیدری در ادامه ضمن اشاره به فعالیت‌های مداوم و گسترده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: نیروی زمینی ارتش در اقصی‌نقاط کشور از مرزهای شمال‌غرب تا کرانه‌های جنوب‌شرق کشور، حضوری گسترده، چشم‌گیر و فعال دارد و این نیرو با تمام ظرفیت امدادی و درمانی خود، به انجام فعالیت‌های مردم‌یاری، نوع‌دوستانه و سلامت‌محور، حسب وظایف و مسئولیت‌های محوله به این نیرو مبادرت می‌ورزد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه این نیرو در دوران دفاع مقدس بیش از ۴۶ هزار شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، خاطرنشان کرد: مطابق برآوردها در شرایط وقوع نبرد، به ازای هر یک شهید، نزدیک به ده تن مجروح و مصدوم شده‌اند؛ به همین سبب می‌توان حدس زد که چه گستره وسیعی از مجروحین، مصدومین و نیازمندان به درمان و امداد در دوران هشت سال دفاع مقدس در زنجیره درمانی کشور وجود داشته‌اند که باید به بهبود وضعیت و رفع نیازهای درمانی آن‌ها پرداخته می‌شد.

امیر سرتیپ حیدری در ادامه به خدمات اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش در سالیان اخیر اشاره و اظهار کرد: در دوران کرونا، نیروی زمینی ده شهید را تقدیم نظام سلامت و امنیت بهداشتی و درمانی کشور کرده است. همچنین این اداره، بیش از ۱۲ هزار نفر از کارکنان خود را جهت کاهش بلایا و پیامدهای ناگوار ناشی از همه‌گیری کرونا بسیج کرد و در طی سال‌های گذشته، هشت بیمارستان را بازسازی، بهسازی و یا احداث کرده است که نمونه موفق، الگو و مطرح آن‌ها، توسعه بیمارستان «حضرت علی بن ابی‌طالب» شهرستان زاهدان و نیز «داروخانه ۲۹ فروردین» است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اینکه هم‌اکنون از میان تمام ۵۶ بیمارستان نیروهای مسلح کشور، ۲۸ بیمارستان زیر نظر نیروی زمینی ارتش به خدمت‌رسانی به متقاضیان مبادرت می‌ورزند، تصریح کرد: این تعداد از بیمارستان‌های خدمت‌رسان به بیماران و نیازمندان درمانی، نشان از حجم گسترده و مسئولیت‌پذیری نیروهای بهداشتی و درمانی خدمت‌رسان نزاجا است.

امیر سرتیپ حیدری در پایان، با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش در کنار دیگر نهادهای متولی به خدمت‌رسانی و مردم‌یاری در خصوص رفع آسیب‌های بهداشتی و درمانی ناشی از وقوع بلایا و حوادث طبیعی پرداخته است، خاطرنشان کرد: نیروی زمینی ارتش هم از باب نیروی انسانی خبره، متخصص و پای کار و هم از لحاظ امکانات، در سطح مطلوب و اثربخشی است؛ با این حال می‌توان با تلاش، همت و مجاهدت مضاعف، در راستای پیشرفت بیشتر و توسعه روزافزون گام برداشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نسل زدی ها دنبال کارمندی نیستند
برگزاری اختتامیه اجلاسیه سراسری نماز در تیپ ۱۸۴ شهید فتح الهی خرم آباد 
تامین گاز مورد نیاز واحد‌های تولیدی استان کرمان
بازآفرینی شهری در هادی‌آباد؛ طرح کلید به کلید با خدمات ویژه برای مناطق کم‌برخوردار
تصویب چارچوب توسعه منظومه‌های روستایی و بلندمرتبه‌سازی بندرعباس
 رسید کارتخوان به‌مثابه صورت‌حساب الکترونیکی
آغاز بیست‌وپنجمین المپیاد دانشجومعلمان کشور به میزبانی مازندران
انتخابات شورا‌ها با رویکرد دولت وفاق ملی برگزار می‌شود
ایران جوان ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
پیروزی تراکتور مقابل الدحیل قطر
الزام به الکترونیکی شدن نوبت‌های بیمارستانی
خبر‌هایی از بررسی مشکلات کشاورزان و دامداران شاهرود
پایان اعتبار فاکتور‌های کاغذی از امروز
کشف بیش از ۲۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در تالش
هدیه یلدایی خادمان امام در آباده
بررسی وضعیت برنج خارجی در بازار
جایزه بزرگ فوندو امارات؛ حضور رکابزنان ایرانی در جمع برترین‌های جهان
گلایه شهروندان از مشکلات شهری؛ از آسفالت ناصرآباد تا سگ‌های ولگرد اقبالیه و کمبود آب در الموت غربی
هنرمند باسابقه صداوسیمای مرکز کردستان درگذشت
نماینده‌ای از نسل خدمت در سال‌های نخست انقلاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)