• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۴۴۲۷
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۶
بین الملل » غرب آسیا

حسن فضل الله: مقاومت شکست ناپذیر است

عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در مجلس لبنان گفت: ما دارای ایمان، اراده و با صلابت هستیم و خون سید حسن نصرالله، در خون صد‌ها هزار مبارز آماده نبرد می‌جوشد.

  به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ حسن فضل الله عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در مجلس لبنان در گفت‌وگوی تلفنی با شبکه تلویزیونی المیادین گفت: بدون تردید ما فرمانده و رهبر محبوب و دوستداشتنی و عزیزی را از دست دادیم. سید حسن نصرالله تنها رئیس یک حزب نبود و تنها یک رهبر برای مقاومت نبود بلکه شخصیت و رهبر محبوب و کاریزما در میان مردم لبنان بود. سید حسن نصرالله در منطقه نیز یک شخصیت استثنایی در تاریخ معاصر بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

حسن فضل الله افزود: سید حسن نصرالله که خداوند او را رحمت کند در قلوب و دل‌های میلیون‌ها عاشق و دوستدارش جای داشت. مردم آماده بودند همه چیز خودشان را فدای سید حسن کنند و دعا می‌کردند که خدایا از عمر ما بکاه و به عمر او (شهید سید حسن نصرالله) بیفزای. بدون تردید خلا و نبود سید حسن نصرالله تاثیرات زیادی بر مردم و کشور و آرمان مقاومت و همه مسائل خواهد داشت. سید حسن نصرالله عاشق شهادت بود. همیشه میگفت بهترین نوع مرگ برای انسان، شهادت است. بزرگ‌ترین افتخاری که نصیبش شده شهادت در راه خدا بود. سید حسن نصرالله شهید شد تا به قافله نورانی شهدا بپیوندد همان چیزی که می‌خواست. او جانش را در مسیر یک آرمان مقدس داد و هر آنچه را توانست در مسیر دفاع از غزه و فلسطین دریغ نورزید. سید حسن نصرالله گرانبهاترین چیزی را که یک انسان می‌تواند در مسیر دفاع از امت و مردم و وطن و فلسطین و غزه داد. فقدانش تاثیر بزرگی بر همه ما داشت. همه ما متاثر شدیم. همه ما لحظات سختی را سپری کردیم. از سوی دیگر او میراث بزرگی را به یادگار گذاشت. او آينده و دورنمای روشن و مستمری را برای ما برنامه ریزی و طراحی کرد. سید حسن نصرالله به فضل سخنرانی هایش، آموزه هایش، به فضل روحیه و بیداری و درک و رهبری حکیمانه‌ای که داشت مسیر و راه را برای ما به خوبی ترسیم کرد و این واقعیتی است که نباید آن را نادیده بگیریم. سید حسن نصرالله همواره مقاومت را برای هرگونه حادثه غیرمترقبه‌ای تجهیز و آماده می‌کرد. شهید نصرالله در طول سی سال متوالی بر این مسیر نظارت داشت تا جایی که هیچ حادثه غیرمنتظره و غیر مترقبه‌ای ممکن نیست که بتواند آن را تکان دهد و تغییر دهد. 

این عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان تاکید کرد مقاومت به رغم همه آنچه  رخ داد به روشنی و از زبان معاون دبیرکل حزب الله همه تدابیر اتخاذ شده را اعلام کرد. به رغم فقدان و خسارتی که وارد شد می‌گوییم که ماهیت رهبران ما این است که در میدان و تا شهادت یا تحقق پیروزی مبارزه می‌کنند. مقاومت لبنان با ساختار و موقعیت و پایگاه‌ها و سلاحی که در اختیار دارد منسجم است و ساختار آن قوی و محکم است و در دل جنگ از سرزمین و کشورش دفاع می‌کند. ما امروز وارد مرحله جدیدی شده ایم و مقاومت در میدان حضور دارد. عملیات مقاومت برای یک لحظه هم متوقف نشده است و ساختار آن برای یک لحظه هم متزلزل نشده است و ما به مقابله با تجاوزگری اسرائیل و جلوگیری از تجاوز ان اهمیت می‌دهیم. هرچه که میزان تلفات و قربانیان هم زیاد باشد ممکن نیست این مقاومت شکست بخورد و ما به مقابله با دشمن ادامه می‌دهیم. ما دارای ایمان، اراده و با صلابت هستیم و خون سید حسن نصرالله، در خون صد‌ها هزار مبارز آماده نبرد می‌جوشد. اکنون لحظه رویارویی و مقاومت است و اولویت فعلی تلاش برای توقف تجاوز نظامی دشمن علیه مردم ما، کشور ما و علیه مردم فلسطین است.

وی ادامه داد: نبرد ما عبارت است از این که از محقق شدن اهداف رژیم صهیونیستی جلوگیری کنیم. مقاومت و میدان مقاومت عظیم و بزرگ و شکست ناپذیر است. مقاومت لبنان در موقعیت نبرد قرار دارد و به مقابله با رژیم صهیونیستی که از سوی آمریکا و متحدان غربی اش حمایت می‌شود قرار دارد. ما بسیار با اراده هستیم و آن را در میدان نشان می‌دهیم و مقاومت لبنان از الناقوره تا شبعا (با دشمن) می‌جنگد. در خصوص تهدیدات دشمن اسرائیلی مبنی بر این که دست به حمله زمینی می‌زند باید بگویم که زمانی که ما با دشمن مواجه می‌شویم خواهید دید که چگونه از مقابل نیرو‌های مقاومت و مبارزان لبنانی متواری می‌شوند. آنچه که مطلوب است مقاومت است و روحیه ما بسیار خوب و عالیست.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما دوم آذر ۱۴۰۴
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
هفته بسیج، یادآور رشادت‌ها و ایستادگی مردمی‌ترین نهاد انقلاب اسلامی
ادای احترام به مقام شامخ شهید گمنام در بوکان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
خبر‌هایی از برنامه های افزایش ازدواج و تحکیم خانواده در دامغان
«۲۲۲»؛ عددی که در ذهن مردم آبدانان؛ ایستادگی و شهادت، معنا می‌شود
ایست به اتلاف انرژی
امداد رسانی به مصدوم حادثه محور فارسان شهرکرد
راه‌اندازی «گروه‌های سازش محله‌ای» برای پیشگیری از اختلافات در البرز
غیرحضوری شدن مدارس خراسان جنوبی
بسیج بازوی پرتوان نظام اسلامی
پایان چشم انتظاری
مردم هرمزگان در سوگ حضرت زهرا (س)
الحاق زمین و شیرخشک به نوادر روزگار
استقرار یک سایت پرتابل تلفن همراه در منطقه الیت چالوس
آبا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
برتری دندر در ژوپیلر لیگ با حضور جهانبخش
آلودگی شدید هوا در تهران
سالروز شهادت بانوی آب و آینه حضرت زهرا سلام الله علیها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)