• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۵۲۷۶۷
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۷
بین الملل » آفریقا

گردهمایی هفتگی هواداران مقاومت فلسطین در کیپ تاون

گروهی از معترضان هر هفته در یک سال گذشته روبروی کلیسای جامع جورجیا در مرکز کیپ تاون گردهم می‌آیند تا آرمان فلسطین را زنده نگاه دارند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی، گزارشی درباره گردهمایی هفتگی هواداران مقاومت فلسطین در شهر کیپ تاون آفریقای جنوبی پخش کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

همزمان با نخستین سالگرد عملیات طوفان الاقصی و آغاز جنگ و نسل کشی اسرائیل در نوار غزه، مردم در گوشه و کنار جهان تظاهرات می‌کنند. در آفریقای جنوبی، معترضان ثابت قدم در اعتراض‌های هفتگی حضور پیدا کرده اند. کشیش کلیسایی تاریخی در کیپ تاون می‌گوید این اعتراض‌ها وظیفه‌ای است که نباید ترک شود. 

خبرنگار: گروهی از معترضان هر هفته در یک سال گذشته روبروی کلیسای جامع جورجیا در مرکز کیپ تاون گردهم می‌آیند تا آرمان فلسطین را زنده نگاه دارند.

زن معترض: افرادی هستند که بر سر ما فریاد می‌زنند و تلاش می‌کنند سد راه ما شوند؛ افرادی هم هستند که همش نقشه می‌کشند! اما ما می‌آییم و از پشتیبانی و همبستگی عمیقی برخورداریم!

زن معترض: به نظر من بزرگترین چیزی که به ما انگیزه می‌دهد ایستادگی و پایمردی ملت فلسطین است. ما مشاهده می‌کنیم که آنها از مبارزه دست نمی‌کشند و از این رو ابراز همدلی و همبستگی با آنها خاموش نخواهد شد!

خبرنگار: ابتکار عمل این تظاهرات را کشیش مایکل ویدر بر عهده داشته است. کلیسا در مبارزه‌ی آفریقای جنوبی ضد آپارتاید نقشی کانونی ایفا کرده و اکنون این نقش را برای مبارزه با بی عدالتی ضد فلسطینی‌ها به کار می‌گیرد. پیکر دزموند توتو، نماد مقابله با آپارتاید در آفریقای جنوبی در این کلیسا دفن شده است.

کشیش مایکل ویدر، اسقف اعظم کلیسای کیپ تاون: چنین اقدام‌هایی شرایطی را برای ما فراهم می‌آورد که به انسانیت خود بنگریم. ما در ایمان داشتن هم می‌توانیم با کسانی که ایمان پر و پاقرصی ندارند شریک باشیم. آنها به انسانیت ایمان دارند، اما خداباور نیستند؛ با این وجود بحثی را با آنها آغاز کرده ایم درباره اینکه چگونه می‌شود که انسان عشق می‌ورزد و چه چیزی زندگی را امکان پذیر می‌کند و ارزش و اهمیتی که عشق و دوست داشتن در میان جوامع عرضه می‌دارد.

خبرنگار: در طول یک سال گذشته و در فصل‌های سرد و سوزناک زمستان و گرمای سوزان تابستان؛ گاهی وقت‌ها شمار زیادی از افراد و گاهی هم چند نفر انگشت شمار آمده اند تا پیام شان را منتقل کنند.

روحانی شرکت کننده در اعتراض: عدد و رقم مهم نیست، زیرا تفکر و تعقل با آمار و ارقام هیچ سنخیتی ندارد؛ حتی یک نفر هم گاهی اکثریت است چرا که در سمت حقیقت و عدالت قرار دارد. همین چند نفری که اینجا می‌آیند خودشان نماینده‌ی گروه‌هایی بسیار بزرگ و متنوع در کیپ تاون هستند.

خبرنگار: برخی از این معترضان هر هفته به این مکان آمده اند. آنها می‌گویند نه تنها افراد محلی، بلکه گاهی اوقات گردشگران هم به ما می‌پیوندند و پرچم فلسطین را به اهتزاز در می‌آورند. در میدان نبرد، مقاومت مسلحانه است که با نیروی سرکوبگر صهیونیستی مقابله می‌کند و اینجا صدا‌های مقاومت است که که پرطنین غرش می‌کنند؛ همانگونه که این معترضان هر هفته در طول یک سال گذشته به اینجا آمده اند، قطعا همین ازخود گذشتگی هاست که پیروزی را هرچند کوچک یا بزرگ به ارمغان خواهد آورد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)