• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۰۵۸۷
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

فلسطین محور اصلی جشنواره فیلم مقاومت

دبیر جشنواره فیلم مقاومت گفت: فلسطین به برکت سینما و با همت رسانه‌ها و هنرمندان موضوع و هدف مهم این جشنواره است.

فلسطین محور اصلی جشنواره فیلم مقاومت***

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، دبیر هجدهمین جشنواره فیلم مقاومت از پیش‌بینی هشت بخش برای جشنواره خبر داد و با بیان اینکه دبیرخانه جشنواره در ۱۸ کشور دنیا ایجاد شده است، گفت: جشنواره فیلم مقاومت از فرش قرمز نمی‌گذرد بلکه از تولید آثار ضد استکباری حمایت می‌کند.

جلال غفاری، دبیر جشنواره با بیان اینکه همه چیز محیای یک اتفاق سینمایی خاص است، اظهار داشت: در آستانه روز بسیج و سالروز تاسیس بسیج مستضعفین هستیم که هسته‌های امروز مقاومت برآمده از آن است.

دبیر هجدهمین جشنواره فیلم مقاومت، حضرت امام خمینی (ره) را چهره مقاومت قرن دانست و با بیان اینکه سینمای مقاومت درک نمی‌شود مگر اینکه ما مقاومت و گفتمان مقاومت را بفهمیم، تاکید کرد: ما صرفا یک سینمای عمومی نیستیم و بنای جشنواره مقاومت این نبوده یک سینما در کنار دیگر سینما‌ها باشیم؛ لذا اگر درکی از سینمای مقاومت نداشته باشیم، به هدف نهایی نمی‌رسیم.

وی، بنیان مقاومت را برگفته از سیره پیامبر (ص) دانست و گفتمان مقاومت را یک گفتمان ایجابی معرفی کرد و گفت: تمدن غرب را باید توحش دانست؛ و فقط گفتمان مقاومت است که می‌تواند در برابر آن ثبات و برابری و صلح ایجاد کند لذا ساخت‌های درون‌زا و محرک را مقاومت انجام می‌دهد و معتقدیم یک انسان مقاوم گوشه‌گیر و منفی‌گرا نمی‌شود.

دبیر جشنواره تصریح کرد: سینمای مقاومت بدون پیشرفت می‌میرد و نمی‌شود از سینمای مقاومت گفت درحالی که از امید صحبت نکرد. سینمای مقاومت تکثرگرا و مردمی است و سینمای مقاومت بیان‌گر روح لطیف و خستگی‌ناپذیر است.

غفاری به تاثیر عمیق فیلم پرداخت و با بیان اینکه جهان از شهادت سنوار تکان خورد، گفت: دنیا با چند ثانیه فیلم فهمید سنوار در میدان چه تاثیری داشته است. شهید آوینی در جمله‌ای می‌فرمایند، "آینده انقلاب اسلامی با کسانی محقق می‌شود که اسلام را بشناسند و با آن پیوسته باشند؛ پس اجازه دهید امید ما در سینما جز به سینماگران خط‌شکن نباشد. " ما با الهام از این جمله‌ی شهید آوینی در جشنواره فیلم مقاومت یک رویکرد جدید داشتیم و انتخاب مکان اختتامیه دوره گذشته جشنواره در خطه خلیج فارس به عنوان مکانی مهم که ۵۰۰ سال سابقه مقاومت ایران را دارد و هنوز آثار استعمار برآن وجود دارد نشان این رویکرد است.

وی با تاکید براینکه مسیر جشنواره فیلم مقاومت از خط قرمز نمی‌گذرد بلکه از حسینه جماران می‌گذرد، گفت: جشنواره فیلم مقاومت حامی سینمای علیه استعمار است و اینجا باید سینما موضع خودش را مشخص کند، چون ما سینمای را برای سینما نمی‌خواهیم و سینمای مقاومت تنها جشنواره جهانی است که موضوع و محوریت غزه و مقاومت دارد.

دبیر هجدهمین جشنواره فیلم مقاومت با بیان اینکه محوریت جشنواره، "گفتمان مقاومت، طوفان‌الاقصی و آزادی قدس" است، گفت: جشنواره فیلم مقاومت به عنوان گرید یک بنیاد ملی نخبگان پذیرفته شده است و خالقان آثار که زیر ۳۰ سال سن داشته باشند مورد حمایت این بنیاد قرار خواهند گرفت.

غفاری از ایجاد دبیرخانه جشنواره در ۱۸ کشور دنیا خبر داد و با بیان اینکه دریافت آثار تا آخر دی‌ماه زمان خواهد داشت، گفت: در طول بهمن‌ماه فرایند داوری صورت خواهد گرفت. ۱۸ محور موضوعی در جشنواره وجود دارد و اختتامیه همانند سال گذشته در خلیج فارس خواهد بود.

وی از ایجاد ۷۰۰ نقطه اکران مردمی جشنواره خبر داد و گفت: از هفته اینده سینما‌های سیار جشنواره اکران‌شان را شروع می‌کنند و در طول جشنواره سینما‌های استانی زیر بار اکران خواهند رفت و مهلت ارسال آثار تا چهارم دی‌ماه خواهد بود.

دبیر هجدهمین جشنواره فیلم مقاومت، چهارم تا نهم‌دی‌ماه جشنواره در تهران و خلیج فارس برگزار خواهد شد، گفت: جشنواره فیلم مقاومت در مسیری مهم و تاریخی قرار دارد.

حسینی در ادامه در پاسخ به سوالی از تولید چهار فیلم دفاع مقدس خبر داد و با بیان اینکه این آثار در جشنواره فیلم فجر و مقاومت رونمایی خواهند شد، گفت: ایجاد زمینه اکران آثار سینمای ایران اتفاقی است که باید صورت گیرد. این آثار با دو مولفه توجه به تاریخ ایران و سینمای دفاع مقدس قابل تحقق است که مذاکرات آن آغاز شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چمران: هنوز نامه‌نگاری‌ها درباره آرامستان جدید تکمیل نشده است
۱۲۲ طرح کشاورزی و تولیدی در آذربایجان‌غربی افتتاح و کلنگ زنی می‌شود
طنین زنگ انقلاب در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
افتتاح ۲۳۹ پروژه عمرانی خلخال در دهه فجر
پیام مشترک نماینده ولی فقیه در استان و استاندار قزوین
سناریوی کاراکاس در کوبا تکرارشدنی نیست
تازه‌های سیما
بهره برداری از بیش از ۳۸ کیلومتر راه روستایی در زنجان
آغاز برنامه‌های چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از امروز
تسهیل استفاده بانوان از دوچرخه و موتور نیازمند زیرساخت است
بازداشت ۸۵ عامل اصلی میدانی و تخریبگر اموال مردم زنجان
سفر وزیر راه و شهرسازی به استان مرکزی
وظیفه ما آگاهی‌بخشی به نسل جدید درباره اهداف و آرمان‌های انقلاب است
نواخته شدن زنگ انقلاب در مدارس البرز
بهره برداری از ۲ طرح مهم آبزی پروری در آذربایجان غربی
«پانتولیگ»، در شبکه سه
آغاز برنامه‌های چهل و هفتمین فجر انقلاب اسلامی در گلستان
آغاز بکار جشنواره در لباس سربازی 
قلعه ساسانی نهاوند در مسیر ثبت ملی
نواخته شدن زنگ انقلاب اسلامی در دبستان دخترانه فرهنگ
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
ساترا تحریم شد
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
اختصاص بودجه به واحد‌های نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
پرداخت کالابرگ برای حداقل ۷ دهک درآمدی در بودجه
حضور رهبر انقلاب در حرم امام خمینی (ره)
اقدام اروپا علیه‌ ایران برای‌‌ جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد
فرمانده کل ارتش: دست ما روی ماشه است
یک کشته و ۱۴ مصدوم در حادثه انفجار واحد مسکونی در بندرعباس
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)
اقدام اروپا علیه سپاه، خللی در اراده ملی ایجاد نخواهد کرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)