• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۵۴۵۳
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴
سیاسی » دولت
پزشکیان در نشست مشترک دولت و مجلس:

اگر با وحدت عمل کنیم مشکلی در کشور وجود نخواهد داشت

رئیس جمهور تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد وفاق و وحدت را به عنوان یک میثاق مشترک بین خودمان داشته باشیم و اطمینان دارم اگر بتوانیم با هم و با وحدت عمل کنیم هیچ مشکلی در مملکت وجود نخواهد داشت که نتوانیم آن مشکل را حل کنیم.

اگر با وحدت عمل کنیم مشکلی در کشور وجود نخواهد داشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسعود پزشکیان در نشست مشترک مجلس شورای اسلامی و دولت که صبح امروز یکشنبه به مناسبت روز مجلس و در صحن مجلس شورای اسلامی برگزار شد، ضمن تبریک این روز به نمایندگان مردم و گرامیداشت یاد شهید آیت الله مدرس گفت‌: این مرد بزرگ که قهرمان آزادی، استقلال و مردانگی و الگوی مردم‌داری بود همواره به عنوان یک الگو در ذهن‌ها و باور‌ها خواهد ماند.

رئیس جمهور در ادامه به برگزاری جلسه ۳ ساعته غیر علنی دولت و مجلس به منظور بحث تبادل نظر درباره مسایل و مشکلات کشور اشاره کرد و گفت‌: تلاش خواهیم کرد مشکلاتی را که با آن مواجهیم  با همدلی و همراهی و همفکری از پیش‌رو برداریم و تلاش خواهیم کرد وفاق و وحدت را به عنوان یک میثاق مشترک بین خودمان داشته باشیم و اطمینان دارم اگر بتوانیم با هم و با وحدت عمل کنیم هیچ مشکلی در مملکت وجود نخواهد داشت که نتوانیم آن را حل کنیم.

پزشکیان با بیان اینکه اگر مشکلی که وجود دارد ابتدا باید در عملکرد خود آن را جستجو کنیم تصریح کرد‌: در دنیا برای همه مشکلات صد‌ها راه‌حل و تجربه وجود دارد که اگر باهم باشیم و بر اساس تجربه و علم و کارشناسی و مدیریت حرکت کنیم به امید خدا خواهیم توانست این دغدغه‌هایی که مردم عزیز دارند، رفع کنیم و باور و ایمان و اعتقاد جامعه را به حکومت انقلاب و اسلام افزایش دهیم.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به جزئیات مباحث مطرح شده در نشست مشترک دولت و مجلس تصریح کرد: این جلسه فرصتی بود که در جمع رئیس، هیئت رئیسه و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حدود ۱۲۰ روز فعالیت دولت چهاردهم ارائه کردم، در این مدت در دولت تمام تلاش خود را کردیم کابینه‌ای معرفی کنیم که تا جای ممکن وفاق در آن دیده شود و سعی کردیم به دور از رویکرد‌های جناحی و گروهی، از همه سلایق و نگاه‌ها با در نظر گرفتن توانمندی‌ها استفاده کنیم.

پزشکیان ضمن قدردانی از همراهی و همدلی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در رای اعتماد بی‌سابقه به کابینه دولت چهاردهم گفت‌: این همراهی و همدلی نمایندگان، برای ما قوت قلبی بود که بتوانیم ادامه راه را با کمک شما نمایندگان عزیز ادامه دهیم و از این بابت از همه شما تشکر می‌کنم.

رئیس جمهور درباره به برخی اقدامات عاجل و فوری دولت برای حل مشکلات اولویت دار کشور در روز‌های آغازین شروع به کار نیز اشاره و تصریح کرد: در ابتدای دولت با مشکل مطالبات پرستاران، بدهی به گندمکاران، مشکلات بازنشستگان و مسایل مختلف دیگری درگیر بودیم و تلاش کردیم آنها را تا جای ممکن مرتفع کنیم. با همه اینها همزمان توانستیم بودجه سالیانه را به موقع آماده و به مجلس ارائه کنیم. در اینجا هم باید از نمایندگان به دلیل رای به کلیات بودجه و نظرهای کارشناسی و مباحثی که طرح کردند تشکر می‌کنم و تلاش می‌شود تا اشکالاتی که در بودجه طرح شده است  با مصوبات حل و بودجه را عملیاتی کنیم.

پزشکیان ضمن ابراز امیدواری به حل مشکلات کشور به‌ویژه در زمینه ناترازی‌ها در بخش انرژی در همکاری و هماهنگی دولت و مجلس افزود: امیدوارم دست به دست هم دهیم و ناترازی‌ها و مشکلات را حل کنیم حل این مشکلات امکان‌پذیر نیست مگر با کمک شما و مردم و روحانیت. نیاز ما به همدلی و همراهی جهت ادامه راه خیلی بیشتر از گام‌هایی است که تاکنون برداشته شده است. امیدوارم با کمک و همراهی شما برای ناترازی‌ها راه چاره پیدا کنیم.

رئیس جمهور درباره دستاورد‌های دولت در سیاست خارجی خاطرنشان کرد: در حوزه سیاست خارجی تلاش کردیم تا جای ممکن با همسایگان مسایل و مشکلات‌مان را حل کنیم و با کشور‌های مختلف هم روابط خود را بهبود ببخشیم. در ملاقات‌های دوجانبه نگاه خودمان به روابط بین‌الملل و ارتباطات دوجانبه را تبیین کردیم.

پزشکیان با بیان اینکه ما تأکید داریم که به هیچ وجه به دنبال جنگ و خونریزی نیستیم و آنها که جنگ و خونریزی را توسعه می‌دهند، همان‌هایی هستند که ادعای صلح و حقوق بشر و انسانیت می‌کنند تصریح کرد‌: برای من به عنوان یک انسان فارغ از سمتی که دارم قابل تصور نیست که رژیمی به خود اجازه دهد که روی سر زنان و کودکان و مردم بی‌دفاع و غیرنظامی در بیمارستان‌ها و مدارس بمب‌های چند تنی بیندازد. در طول جنگ‌های غزه و لبنان رژیم صهیونیستی ده هزار کودک را به شهادت رسانده است و آنها که مدعی حقوق بشر هستند فقط نظاره می‌کنند. این رفتار شرم آور است تعجب می‌کنم چطور دم از حقوق بشر می‌زنند و ادعا حقوق بشری دارند و از ما هم ایراد می‌گیرند، اما در برابر جنایات رژیم صهیونیستی ساکتند. شما اگر مرد هستید با جنگجویان مبارزه کنید چرا روی سر زنان و کودکان و مردم عادی و بی‌دفاع بمب می‌اندازید؛ و شرم آور است که این فاجعه با پشتیبانی آمریکا و کشور‌های اروپایی و کمک تسلیحاتی آنها انجام می‌شود.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه ایران به مرز‌های هیچ‌یک از همسایگان خود طمع ندارد، تأکید کرد: ما معتقدیم امنیت منطقه را کشور‌های منطقه می‌توانند برقرار کنند و نیازی به حضور بیگانگان در منطقه نیست. در این دولت تلاش شد سوء برداشت‌ها در روابط دوجانبه میان همسایگان برطرف شود و از این بابت در منطقه وضعیت بهتری داریم. به عنوان مثال برای اولین بار بود که همه کشور‌های منطقه تجاوز اسراییل به ایران را محکوم کردند و از همسایگان در قبال این موضع درست قدردانی می‌کنم.

پزشکیان همچنین در واکنش به حوادث اخیر در سوریه نیز اظهار داشت: امیدوارم این مشکلی که در سوریه به وجود آمده با کمک کشور‌های اسلامی حل شود و کشور‌های مسلمان اجازه ندهند که درگیری‌های داخل کشورها، زمینه‌ساز مداخله بیشتر بیگانگان در منطقه شود.

رئیس جمهور در پایان خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی افزود: قدردان همراهی و همکاری شما هستیم و امیدوارم مشکلات را با قدرت و اتکا به رویکرد‌های کارشناسی حل کنیم و خدا کمک کند شرمنده مردم عزیز کشور نشویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)