پخش زنده
امروز: -
میزان سقف پرداختی تسهیلات بر اساس حرفه پیشنهادی دارای طرح توجیه فنی با معرفی از مراکز فنی و حرفه ایی پرداخت میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان با اعلام این خبر گفت: سقف تسهیلات پرداختی برای ایجاد اشتغال ویژه بهبود یافتگان اعتیاد بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان است.
مهران گودرزی افزود: بر اساس برنامه ریزهای انجام شده بهبود یافتگان از دام اعتیاد بعد از فراگیری آموزشهای لازم در زمینه اشتغال و حرفه آموزی در مراکز فنی و حرفه ایی، با تامین تسهیلات مورد نیاز، زمینه اشتغال آنان فراهم میشود.
وی مشاغل خانگی دارای مجوز از مراکز فنی و حرفه ایی را یکی دیگر از راهکارهای ایجاد اشتغال برای بهبود یافتگان از اعتیاد عنوان کرد و ادامه داد: این نوع تسهیلات نیز بر اساس نوع شغل از ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان از محل ماده ۱۸ پرداخت میشود.
مدیرکل هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری از حرفه آموزی ۴۹۳ بهبود یافته از دام اعتیاد در مراکز فنی و حرفه ایی خبر داد و گفت: تلاش میشود با ایجاد کارگاها و همچنین بکارگیری آنها در مراکز صنعتی و طرحهای افتتاحی در دهه فجر زمینه اشتغال این افراد را فراهم کرد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان هم در این جلسه هدف از حمایتهای اجتماعی بهبود یافتگان را سالم سازی محیط از اعتیاد، ایجاد انگیزه برای آنان و ماندگاری ترک اعتیاد عنوان کرد و گفت: در این جلسه مقرر شد دستگاهای عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با ایجاد تفاهمنامه با بانکهای عامل از جمله صندوق کارآفرینی امید، تسهیلات بهبود یافتگان را افزایش دهند.
حسین اسماعیلی ایجاد اشتغال پایدار برای بهبود یافتگان را مهمترین راهکار برای ماندگاری ترک اعتیاد آنان و سالم سازی محیط از اعتیاد دانست و افزود: در سال گذشته زمینه اشتغال حدود ۱۱۰ بهبود یافته از اعتیاد با همکاری کمیته امداد امام خمینی و بهزیستی استان فراهم شد.
وی با بیان اینکه ۲۲ پایگاه مرکز ترک اعتیاد در استان برای ترک اعتیاد افراد معتاد به مواد مخدر راه اندازی شد اضافه کرد: از این تعداد ۲۱ مرکز برای مردان و ۱ مرکز هم برای بانوان فعال هستند.