• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۵۵۰۵۴
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی
دریادار سیاری:

بیش از ۹۰ درصد تجهیزات دفاعی در داخل کشور ساخته می‌شود

معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان این که بیش از ۹۰ درصد تجهیزات دفاعی در داخل کشور ساخته می شود گفت: نظام اسلامی با بومی‌سازی و خودکفایی در صنایع دفاعی و به کارگیری همت و غیرت خود، دست نیاز به سوی کشورهای بیگانه دراز نکرده است.

 

بیش از ۹۰ درصد تجهیزات دفاعی در داخل کشور ساخته می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری در دهمین دوره جامعه‌پذیری نظامی مشترک دانش‌پژوهان آموزشگاه‌های درجه‌داری نظامی ارتش، یادبود شهید میهن استواریکم محمدمهدی شاهرخی‌فر که در مرکز آموزش حضرت جوادالأئمه(ع) نزاجا برگزار شد، با اشاره به مأموریت‌های ارتش، اظهار کرد: حفظ تمامیت ارضی، استقلال و نظام اسلامی، سه‌کلید واژه‌ای هستند که مأموریت ارتش را در خود جای داده‌اند.

وی افزود: ارتش برای دستیابی به این سه مأموریت خطیر و کلان، باید از یک‌سری ملزومات برخوردار باشد که مهم‌ترین این ملزومات را می‌توان «سرمایه انسانی» دانست؛ چرا که سرمایه انسانی عظیم، پویا و اثربخش، برجسته‌ترین عنصر برای دستیابی به این سه هدف و مأموریت متعالی است.

معاون هماهنگ کننده ارتش، با بیان آن‌که تشرف به لباس مقدس نظامی‌گری، امری است که موجب مباهات هر انسان شریف و میهن‌دوستی است، تصریح کرد: ارتش، خانواده‌ها و ملت ایران اسلامی به خود مفتخر هستند که حاضران در این دوره، لباس خدمت به مملکت، برقراری امنیت کشور و حفاظت از آب و خاک ایران اسلامی را برگزیده‌ و به تن کرده‌اند.

دریادار سیاری، با برشمردن ویژگی‌ها و سجایای هر فرد نظامی تراز، تأکید کرد: ایمان، اعتقاد، انضباط، ولایت‌مداری، بصیرت‌محوری و انقلابی‌گری، از برجسته‌ترین مؤلفه‌هایی هستند که در کنار دلدادگی به انقلاب، شناخت شهدا و افتخار به تداوم مسیر شهدا، از مهم‌ترین ویژگی‌ها و عناصری هستند که هر فرد نظامی تراز و الگو، به ویژه در ارتش باید از آن‌ها بهره‌مند باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، تجهیزات و تسلیحات آماده به کار در سازمان رزم ارتش را دومین پیش‌نیاز دفاع از کلیدواژه‌های سه‌گانه ارتش دانست و اظهار داشت: بهره‌مندی نیروی انسانی از انواع تجهیزات و تسلیحات روزآمد و کاربردی است که می‌تواند در نیروهای چهارگانه ارتش، به حفظ و حراست از کیان نظام، استقلال کشور و حفظ تمامیت ارضی ایران اسلامی منتهی شود.

معاون هماهنگ کننده ارتش، با بیان آن‌که نیروهای مسلح کشور، با خودکفایی در تولید انواع تجهیزات و تسلیحات مورد نیاز، به بی‌نیازی از بیگانگان نائل شده‌اند، اذعان کرد: نظام اسلامی با بومی‌سازی و خودکفایی در صنایع دفاعی و به کارگیری همت و غیرت خود، دست نیاز به سوی کشورهای بیگانه دراز نکرده است تا بدین ترتیب، به هرگونه استثمار خود جهت‌دست یافتن به تجهیزات و تسلیحات نظامی، پاسخ منفی دهد.

دریادار سیاری، با اشاره به پیشرفت نیروهای چهارگانه ارتش، در ساخت انواع سلاح‌های رزمی و دفاعی، گفت: امروز نیروی زمینی ارتش، موفق شده است با تکیه بر توان داخلی خود و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در داخل کشور، انواع سلاح‌های انفرادی و اجتماعی را طراحی، تولید و عملیاتی‌سازی کند؛ به همان نحوی که در نیروی پدافند هوایی، انواع رادارها و سامانه‌های پدافندی تولید و به کارگیری می‌شوند. نیروی هوایی نیز قادر به ساخت انواع متعددی از هواپیماها است و در نیروی دریایی نیز، ناوهای موشک‌انداز، ناوشکن‌ها و زیردریایی‌ها ساخته می‌شوند.

وی ادامه داد: امروز در سطح ارتش جمهوری اسلامی ایران و به برکت انقلاب اسلامی، خون شهدا و همت و غیرت جوانان این مرز و بوم، بیش از ۹۰ درصد تجهیزات در داخل کشور ساخته می‌شوند و دسترسی به انواع و اقسام فناوری‌ها، جهت ساخت و تولید انواع سامانه‌های پهپادی، جنگالی و سایبری، فراهم و مهیا است.

معاون هماهنگ کننده ارتش، با بیان اهمیت و ضرورت توسعه و تکوین روزافزون سطح علمی و آموزشی ارتش تصریح کرد: بالابردن و توسعه سطح علم، آموزش، تربیت و مهارت‌محوری، از جمله مهم‌ترین مواردی هستند که باید در راستای مقابله با تهدیدات جنگ‌های آینده و نوین به آن‌ها توجه و اهتمام داشت.

دریادار سیاری تأکید کرد: تجهیز و توسعه علوم، تسلیحات و حوزه‌های فناورانه موسوم به شالوده‌شکن نظیر هوش مصنوعی، ریزپرنده‌ها، پلاسما و کوانتوم، از جمله موضوعاتی هستند که از هم‌اکنون باید برای دستیابی و تسلط بر آن‌ها کوشش کرد و بحمدالله اقدامات و پیشرفت‌های بسیار ارزشمندی در ارتش، به منظور دستیابی و توسعه این حوزه‌ها آغاز و تحصیل شده‌اند.

وی با اشاره به آن‌که باید در مسیر توسعه و ترویج علم و فناوری‌های روزآمد گام برداشت، یادآور شد: گام نهادن و کسب دستاوردهای مهم، حساس و بنیادین در زمینه دانش‌های نظامی و فناوری‌های مدرن، مهم‌ترین امری است که از نسل جوان حاضر و مشتاق در نیروهای مسلح کشور مورد انتظار است، تا بتوان با تکیه بر هوش و توان جوانان برومند کشور، در مقابل هرگونه تهدیدی، از انواع فناوری‌های همپایه و روبه‌رو بهره‌مند شد.

 دهمین دوره جامعه‌پذیری نظامی مشترک‌ دانش‌پژوهان آموزشگاه‌های درجه‌داری نیروهای چهارگانه ارتش یادبود شهید میهن استواریکم محمدمهدی شاهرخی‌فر پنجشنبه ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۳، با حضور امیر دریاردار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش، امیر سرتیپ محمد محمودی معاون اجرایی ارتش، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش و جمعی از معاونین سایر نیروها در مرکز آموزش درجه‌داری جوادالائمه (ع) نیروی زمینی ارتش برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نسل زدی ها دنبال کارمندی نیستند
برگزاری اختتامیه اجلاسیه سراسری نماز در تیپ ۱۸۴ شهید فتح الهی خرم آباد 
تامین گاز مورد نیاز واحد‌های تولیدی استان کرمان
بازآفرینی شهری در هادی‌آباد؛ طرح کلید به کلید با خدمات ویژه برای مناطق کم‌برخوردار
تصویب چارچوب توسعه منظومه‌های روستایی و بلندمرتبه‌سازی بندرعباس
 رسید کارتخوان به‌مثابه صورت‌حساب الکترونیکی
آغاز بیست‌وپنجمین المپیاد دانشجومعلمان کشور به میزبانی مازندران
انتخابات شورا‌ها با رویکرد دولت وفاق ملی برگزار می‌شود
ایران جوان ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
پیروزی تراکتور مقابل الدحیل قطر
الزام به الکترونیکی شدن نوبت‌های بیمارستانی
خبر‌هایی از بررسی مشکلات کشاورزان و دامداران شاهرود
پایان اعتبار فاکتور‌های کاغذی از امروز
کشف بیش از ۲۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در تالش
هدیه یلدایی خادمان امام در آباده
بررسی وضعیت برنج خارجی در بازار
جایزه بزرگ فوندو امارات؛ حضور رکابزنان ایرانی در جمع برترین‌های جهان
گلایه شهروندان از مشکلات شهری؛ از آسفالت ناصرآباد تا سگ‌های ولگرد اقبالیه و کمبود آب در الموت غربی
هنرمند باسابقه صداوسیمای مرکز کردستان درگذشت
نماینده‌ای از نسل خدمت در سال‌های نخست انقلاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)