پخش زنده
امروز: -
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خوزستان از برگزاری دوره تخصصی پایه آموزش و نگهداری سگهای تجسس با حضور تیمهای آنست از ۹ استان کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مجتبی طحان با اشاره به برگزاری دوره منطقهای تخصصی پایه آموزش و نگهداری سگهای تجسس از ۲۵ تا ۲۹ بهمن به میزبانی خوزستان در شهرستان رامهرمز اظهار کرد: این دوره در زمینه مهارتهای تخصصی آموزش و نگهداری سگهای تجسس به صورت منطقهای و به منظور ارتقای توان عملیاتی تیمهای آنست در مأموریتهای امدادی به اجرا در آمد.
معاون آموزش جمعیت هلال احمر خوزستان ادامه داد: تیمهای آنست جمعیت هلال احمر از استانهای اصفهان، مرکزی، لرستان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، یزد، بوشهر و خوزستان در این دوره حضور یافته و با آخرین متدهای علمی و عملی در زمینه آموزش و نگهداری سگهای تجسس آشنا خواهند شد.
طحان با بیان اینکه دوره فرصتی برای تبادل تجربیات و ارتقا توانمندیهای امدادی میان استانها است، توضیح داد: این دوره در دو بخش عملی و تئوری با هدف حفظ آمادگی و ارتقای سطح توانمندی تیمها برگزار میشود و تا ۲۹ بهمن ادامه خواهد داشت.