• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۰۹۲۰
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۳
بین الملل » اروپا

آلمان: امنیت اروپا در مقطع سرنوشت‌ساز قرار دارد

وزیر خارجه آلمان در واکنش به مذاکرات روسیه و ایالات متحده درباره آینده جنگ اوکراین اعلام کرد که امنیت اروپا در مقطع سرنوشت‌سازی قرار دارد و نقش این قاره نباید در روند مذاکرات صلح نادیده گرفته شود.

آلمان: امنیت اروپا در مقطع سرنوشت‌ساز قرار دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، آنالنا بائربوک با انتشار بیانیه‌ای که یک نسخه آن در تارنمای دولت آلمان منتشر شد گفت که امنیت و ثبات اروپا به طور مستقیم تحت تأثیر نتیجه جنگ اوکراین قرار دارد و صلح پایدار تنها زمانی محقق خواهد شد که به گفته او اوکراین از احتمال تهاجم آینده روسیه مصون بماند. وی گفت: «ما در یک مقطع سرنوشت‌ساز برای امنیت اروپا هستیم. اولویت اصلی، دستیابی به صلحی پایدار برای اوکراین است که از حملات آینده روسیه جلوگیری کند.»

وزیر خارجه آلمان با اشاره به مذاکرات میان نمایندگان آمریکا و روسیه در ریاض، بر ضرورت پررنگ شدن نقش اروپا در این روند تأکید کرد و گفت: «ما نباید اجازه دهیم که نقش اروپا در این مذاکرات نادیده گرفته شود. کم‌رنگ جلوه دادن جایگاه اروپا، تنها به نفع روسیه تمام خواهد شد و به تحقق اهداف کرملین کمک می‌کند.»

وی اضافه کرد که برخلاف برخی مواضع در واشنگتن، «صلح پایدار در اروپا تنها از طریق همراهی و همکاری این قاره محقق خواهد شد» و هشدار داد که توافقی که صرفاً به روسیه فرصت بازسازی قوای نظامی خود را بدهد، به ضرر همه طرف‌ها از جمله اوکراین، اروپا و حتی آمریکا خواهد بود.

وزیر خارجه آلمان در ادامه به شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا اشاره کرد و گفت که این اقدامات با هدف ضربه زدن به توان جنگی روسیه در حال اجراست. وی گفت: «ما در حال بستن شکاف‌های تحریمی، افزودن شرکت‌های بیشتری به فهرست سیاه و ضربه زدن به ناوگان سایه‌ای روسیه هستیم. این اقدامات دقیقاً همان نقاطی را هدف قرار می‌دهد که بیشترین ضربه را به درآمد‌های ارزی روسیه وارد می‌کند.»

بائربوک همچنین اعلام کرد که اروپا بسته‌ای جدید به ارزش چند میلیارد یورو برای ارسال تسلیحات، پدافند هوایی و پهپاد‌ها به اوکراین در نظر گرفته است. وی گفت: «اتحادیه اروپا در حال آماده‌سازی یک بسته گسترده برای تقویت توان دفاعی اوکراین است. اما این کافی نیست. کشور‌های اروپایی باید علاوه بر این کمک‌ها، حمایت‌های دوجانبه خود را نیز افزایش دهند، حتی اگر این تصمیم برای برخی کشور‌ها دشوار باشد.»

وی با اشاره به افزایش فشار‌ها بر بودجه دفاعی اروپا، از کشور‌ها خواست تا به رغم چالش‌های اقتصادی، به تعهدات خود پایبند بمانند. وزیر خارجه آلمان گفت: «ما باید تصمیمات بودجه‌ای لازم را اتخاذ کنیم، چه این موضوع برای ما راحت باشد یا نه.»

وی با رد اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درباره ریشه جنگ در اوکراین ادعا کرد که مسئولیت آغاز جنگ بر عهده شخص ولادیمیر پوتین (رئیس جمهوری اوکراین) است و کشور‌های اروپایی نباید در حمایت از اوکراین دچار تردید شوند. او گفت: «هیچ‌کس جز پوتین این جنگ را آغاز نکرد. اما هیچ‌کس در اروپا هم نباید در اراده خود برای حفظ امنیت و آینده فرزندانمان تردید کند.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)