• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۶۴۳۴
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳
فارس » علمی و فرهنگی

تفاهم‌نامه راه‌اندازی کلینیک پلاسماتراپی با فناوری ایرانی امضا شد

در آیین امضای تفاهم‌نامه میان سازمان انرژی اتمی ایران و دانشگاه علوم پزشکی جهرم، محمد اسلامی از آغاز گسترش کلینیک‌های درمان زخم با فناوری بومی پلاسمای سرد خبر داد و تاکید کرد: این فناوری نوین با حمایت از ظرفیت علمی کشور، در مراکز درمانی مختلف مستقر خواهد شد.

تفاهم‌نامه راه‌اندازی کلینیک پلاسماتراپی با فناوری ایرانی امضا شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در آیین امضا تفاهم‌نامه راه‌اندازی کلینیک پلاسماتراپی به‌منظور درمان زخم در دانشگاه علوم پزشکی جهرم، اظهارداشت: ما باید همواره شکرگزار خدای متعال باشیم که امام راحل (ره)، شهدا و مقام معظم رهبری این مسیر عزت، اقتدار و آبرو را برای ملت ایران هموار کردند. ایران همواره مهد علم، دانش و فناوری بوده و ایرانیان در طول تاریخ نقش پیشرو و پیشتاز داشته‌اند. امروز در اقصی نقاط کشور شاهد رشد، شکوفایی و ظهور ظرفیت‌هایی هستیم که می‌توانند نقش موثری در پیشرفت کشور ایفا کنند.

وی افزود: سازمان انرژی اتمی ایران توانسته است با ایمان، تلاش شبانه‌روزی و اتکا به توان داخلی، مسیر‌هایی را طی کند که پیش از این مسدود یا تحت سلطه قدرت‌های خارجی بوده است. امروز شاهد گسترش دانش و فناوری در حوزه‌های مختلف هستیم و یکی از این دستاوردها، رونمایی از فناوری پلاسمای سرد است.

اسلامی ضمن قدردانی از استاندار فارس و رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، گفت: بی‌تردید این آغاز راه است و این روند را با قدرت و گستردگی بیشتری ادامه خواهیم داد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: در حوزه استفاده از پرتوها، اقدامات موثری در استان فارس در دستور کار قرار گرفته است. دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیز آمادگی خود را برای استقرار سامانه‌های مبتنی بر این فناوری در مجموعه این دانشگاه اعلام کرده است.

وی تصریح کرد: در سه سال گذشته، با وجود تهدیدات گسترده علیه صنعت هسته‌ای کشور، جریان و نهضت پژوهشی با اتکا بر ایمان و تلاش خستگی‌ناپذیر همکارانمان شکل گرفته است و نتایج ملموس آن به‌زودی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

دشمن گلوگاه قدرت ایران را هدف گرفته است

معاون رئیس جمهور با بیان این که ما ظرفیت‌سازی را وظیفه خود می‌دانیم و از گسترش آن پشتیبانی می‌کنیم، افزود: بر اساس افق ۱۴۲۰، باید به تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای برسیم. نخستین نیروگاه ما در حال حاضر ۷۲ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید کرده است که ان‌شاءالله این روند را با سرعت بیشتری ادامه خواهیم داد.

اسلامی اظهارداشت: امروزه بسیاری از بیمارستان‌ها به فناوری پزشکی هسته‌ای مجهز شده‌اند. اگر فرآیند غنی‌سازی اورانیوم را انجام نمی‌دادیم، قادر به راه‌اندازی و بهره‌گیری از راکتور‌های خود نبودیم. این همان نقطه راهبردی و گلوگاهی است که دشمنان آن را هدف قرار داده‌اند، زیرا منشأ قدرت است. به لطف الهی، اکنون از این مرحله عبور کرده‌ایم و وارد فاز صنعتی شده‌ایم.

وی تصریح کرد: در جریان سفر‌های مختلف به استان فارس، وعده داده بودیم که یک شبیه‌ساز آموزشی راکتور در دانشگاه شیراز مستقر کنیم. دانشگاه شیراز، نخستین دانشگاه در کشور است که این شبیه‌ساز را با چنین مشخصاتی در اختیار دارد. امروز در جهرم، وارد فاز دوم تعهدات خود شده‌ایم و آن را توسعه خواهیم داد. با توجه به ظرفیت نیروی انسانی در استان فارس، بخشی از مباحث مربوط به توسعه منابع انسانی در این استان دنبال خواهد شد تا بتوانیم دانشجویان این بخش از کشور را توسط سازمان انرژی اتمی ایران بورسیه کنیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: در حال حاضر با ۱۰ دانشگاه کشور توافق‌نامه‌هایی برای اعطای بورسیه منعقد شده است تا روند تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه فناوری‌های هسته‌ای با شتاب بیشتری دنبال شود.

در جریان سفر رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به شهرستان جهرم، از فناوری پیشرفته «پلاسمای سرد» در کلینیک‌های درمان زخم رونمایی شد.

در این مراسم همچنین تفاهم‌نامه راه‌اندازی کلینیک پلاسماتراپی میان شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما به نمایندگی از سازمان انرژی اتمی ایران و دانشگاه علوم پزشکی جهرم به امضا رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
باشگاه ملی قاف، میزبان دو نوجوان از چهارمحال و بختیاری
تجلیل از برگزیدگان ستاد اقامه نماز در سمنان
سیصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران
هفته 14 لیگ برتر فوتبال ایران؛ عبور تراکتور از سد پیکان در تبریز
نخستین دوره کارآموزی قضائی جذب ویژه روحانیت
نمایشگاه کتاب؛ سرسبد اتفاقات فرهنگی استان است
نهایی شدن مدل اجرایی تثبیت ریزگرد‌ها در منطقه سیستان
شیلات ایران؛ از خودکفایی تا ارزآوری جهانی
ستکا؛ سامانه‌ای برای شفافیت و رصد کامل تولید و توزیع کالا‌های اساسی
حیات فاطمی نقشه راه زندگی تمدن‌ساز اسلامی است
رونمایی از ۳۰۰ اثرجدید پژوهشی در قم
آغاز جابجایی ریل راه آهن از تپه هفت هزار ساله دامغان
رونمایی از تجهیزات فرایندی بومی یک شرکت دانش‌بنیان در ایران‌ساخت
کشف هشت تن هیزم جنگلی در اردبیل
رویداد ملی استارتاپی گردشگری خلاق
اعلام امادگی استاندار کرمان برای حمایت از توسعه ورزش ووشو
برگزاری رویداد شب علم در زابل
سارق ۱۵ میلیارد طلای مسروقه در زرقان دستگیر شد
جنگ امروز، جنگ روایت‌ها و اعتقادات آخرالزمانی است
ثبت چهارمین برد شهرداری ارومیه در ورامین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)