• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۷۷۸۰
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
آذربایجان شرقی » اجتماعی
 وزیر جهاد کشاورزی:

امنیت غذایی کشور به خوبی قابل تامین است

 وزیر جهاد کشاورزی گفت: امروز به سطحی از تخصص و خوداتکایی رسیده‌ایم که امنیت غذایی کشور به‌ خوبی قابل تامین است.

امنیت غذایی کشور به خوبی قابل تامین است
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی،نوری در بیست‌ و هشتمین یادواره سرداران و شهدای سنگرسازان بی‌سنگر آذربایجان شرقی اظهار کرد: جهادگران نقش حیاتی در دوران دفاع مقدس توسعه و امنیت غذایی کشور داشته‌اند.
 
وی ضمن گرامیداشت یاد شهید آیت‌الله رئیسی، شهدای خدمت و شهدای جهادسازندگی اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس بیش از ۵۴۰ هزار نفر از سراسر کشور به جبهه‌ها اعزام شدند که ۱۱ هزار و ۳۱۵ نفر از آنها اهل آذربایجان شرقی بودند. این استان همچنین ۴۶۵ جانباز، ۱۲۲ شهید و ۶۸ آزاده را در قالب جهادگران سنگرساز بی‌سنگر تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
 
وی گفت: اقتدار امروز ایران اسلامی مدیون ایثارگری شهدا، جانبازان و آزادگان است. این روحیه جهادی باید در تمام سطوح مدیریتی کشور جاری باشد چرا که جهاد تعطیلی بردار نیست.
 
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه دولت در کنار تامین امنیت، رفع دغدغه‌های معیشتی و ارتقای رفاه عمومی را اولویت خود قرار داده است افزود: برخلاف سال‌های گذشته، میزان استفاده از ارز ترجیحی کاهش یافته است. در ماه مبارک رمضان و تعطیلات عید با وجود اجرای کالابرگ الکترونیکی هیچ کمبودی در تامین کالا حتی برای یک ساعت گزارش نشد.
 
نوری گفت: از ۵.۵ میلیارد دلار بدهی گذشته تاکنون ۵۰۰ میلیون دلار آن تسویه شده است که نشان‌دهنده رویکرد انضباط مالی در این وزارتخانه است.
 
شفیعی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با تاکید بر نقش ماندگار شهدای جهادسازندگی، گفت: این مراسم با هدف زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا و تجلیل از مجاهدت‌های آنان برگزار شد. هر آن‌چه امروز داریم مرهون فداکاری شهیدانی است که در جبهه‌های حق علیه باطل حضور یافتند.
 
وی با اشاره به لقب سنگرسازان بی‌سنگر برای جهادگران دوران دفاع مقدس افزود: جهادگران در مظلوم‌ترین شرایط با شجاعت در خط مقدم جبهه‌ها حاضر می‌شدند و زیر گلوله و آتش برای رزمندگان سنگر می‌ساختند.
 
شفیعی خاطرنشان کرد: در سال‌های ابتدایی انقلاب اسلامی جهادگران با حضور گسترده در روستا‌ها به محرومیت‌زدایی و خدمت‌رسانی پرداختند و با آغاز جنگ تحمیلی با تشکیل ستاد پشتیبانی جنگ مرکز تحقیقات مهندسی جنگ و نهضت سنگرسازی نقش کلیدی در پشتیبانی از جبهه‌ها ایفا کردند.
 
وی افزود: حاصل این تلاش‌ها اعزام بیش از ۱۷ هزار نیروی مردمی و بیش از سه هزار نفر از کارکنان جهادسازندگی به جبهه‌ها بود که در نهایت در استان ما تقدیم ۱۲۲ شهید به انقلاب اسلامی را به همراه داشت.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به ادامه فعالیت جهادگران پس از جنگ اظهار کرد: جهادگران پس از دفاع مقدس نیز با همان روحیه به بازسازی مناطق محروم پرداختند و امروز در سنگر امنیت غذایی کشور همراه با کشاورزان تلاش می‌کنند تا به رغم محدودیت‌های این بخش با روحیه‌ای جهادی به خودکفایی در تولید غذا دست یابند.
 
گفتنی است وزیر جهاد کشاورزی در سفر به تبریز بر مزار شهید گمنام دفاع مقدس در محوطه استانداری آذربایجان شرقی حضور یافت و با خواندن فاتحه و ادای احترام به شهدای عزیز با آنان تجدید میثاق کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خانواده‌های اسرای لبنانی به دنبال سراب وعده‌ها
پیش بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های صنعتی خوزستان
محکومیت اقدام غیرقانونی و خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
کتاب «گنج قصه ها » روشی نو در باز آفرینی
بررسی اجرای طرح جامع شهری در شهر تم شولی بختگان
جابه جایی ۱۱ میلیون تن کالا با ناوگان حمل و نقل جاده‌ای قزوین
ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه در منطقه محروم پیام نور دزفول
هفته دوازدهم لیگ برتر والیبال
ماجرای یک تصویر
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
کاشت ۲۵ هزار اصله درخت در بوستان چیتگر
واگذاری ۴۳۲ قطعه زمین به مشمولان طرح جوانی جمعیت در دامغان
بهره برداری از ۱۴ هزار واحد مسکونی ملی مسکن در قم
پیش بینی منابع واقعی برای طرح‌های آب و برق در سال آینده ضرورت دارد
استقرار ۵ گروه راهداری در جاده های نيشابور
وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی آذربایجان غربی
سردار رادان: برخی سلبریتی‌ها، جوانان را به جنایت وادار می‌کنند
برگزاری ۸۶ هزار دادرسی الکترونیک در دادگستری خوزستان
اعلام برنامه های بزرگداشت دهه فجر در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
طلایه‌داران امنیت غذایی ایران
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)