• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۴۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳
سیاسی » دولت

کارگاه‌های ارتقاء شیوه‌های آموزشی برای معلمان به زودی آغاز می‌شود

رئیس جمهور با اشاره به آغاز دوره‌های آموزشی برای معلمان در راستای طرح ارتقاء نظام آموزشی گفت: در حال حاضر اساتید دانشگاه و کارشناسان وزارت آموزش و پرورش به‌صورت مشترک، روی ارتقاء کیفیت آموزش کار می‌کنند و احتمالاً از ماه آینده، کارگاه‌هایی در سطح استان‌ها و سپس در شهرستان‌ها در این زمینه برای معلمان برگزار می‌شود.

برگزاری کارگاه‌های ارتقاء شیوه‌های آموزشی برای معلمان به زودی آغاز می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس جمهور در ادامه برنامه‌های دومین روز از سفر استانی دولت وفاق ملی به استان کرمانشاه، صبح امروز پنجشنبه در نشست نهضت توسعه و عدالت آموزشی با مشارکت مردم، با گرامیداشت یاد شهیدان، به‌ویژه شهدای خدمت، اظهار کرد: سالگرد این عزیزان را گرامی می‌داریم و از خداوند برای رئیس‌جمهور فقید، امام جمعه عزیز، استاندار، وزیر محترم خارجه و اعضای گروه پرواز، رحمت و آرامش الهی طلب می‌کنم.

رئیس جمهور با اشاره به کلیپ‌های پخش‌شده از فعالیت‌های مردمی در حوزه آموزش گفت: وقتی آن شور و شوق مردم را می‌دیدم، دلم می‌خواست در کنارشان باشم و کار کنم. دیدن این فضا برای انسان نشاط و انگیزه به همراه دارد، اما شرایطی که امروز در آن قرار داریم، اجازه نمی‌دهد آن‌طور که باید، فعالیت‌ها را گسترش دهیم. ما در یک محاصره هستیم و اجازه نمی‌دهند آزادانه کار کنیم.

آقای پزشکیان با تأکید بر نقش اراده ملی در پیشبرد عدالت آموزشی تصریح کرد: با وجود این موانع، قدم بزرگی برداشته‌ایم و با کمک مردم عزیز، مصمم هستیم که مسیر آموزش را متحول کنیم. ابتدا تامین زیرساخت‌ها و تجهیزات در دستور کار قرار گرفت، سپس روش‌های آموزش مورد بازنگری قرار گرفت.

رئیس جمهور افزود: اکنون اساتید دانشگاه و کارشناسان وزارت آموزش و پرورش به‌صورت مشترک، روی ارتقای کیفیت آموزش، بازطراحی روش‌های تدریس، نوع و نحوه ارزیابی و اصلاح نگرش‌ها در حوزه تعلیم و تربیت کار می‌کنند.

آقای پزشکیان با اشاره به آغاز دوره‌های آموزشی برای معلمان گفت: احتمالاً از ماه آینده، این کارگاه‌ها در سطح استان‌ها و سپس در شهرستان‌ها برگزار می‌شود. این آموزش‌ها هم به‌صورت حضوری و کارگاهی و هم در قالب وبینار و روش‌های مبتنی بر فضای مجازی انجام خواهد شد تا تجربه‌ها میان معلمان به اشتراک گذاشته شود.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: آینده کشور در گرو همین فرزندان است. اگر آموزش را جدی بگیریم و برای تربیت این نسل سرمایه‌گذاری کنیم، می‌توانیم آینده‌ای روشن برای ایران ترسیم کنیم.

آقای پزشکیان با اشاره به تأثیر مستقیم آموزش امروز بر فردای کشور اظهار کرد: هرچه امروز به کودکان و نوجوانان‌مان بیاموزیم، آینده‌ای خواهد ساخت مطابق همان آموزش. اگر مهارت، کار تیمی، حل مسئله، ارتباط، نگاه سیستمی و تفکر نقادانه به آنها آموزش دهیم، نسلی خلاق و توانمند خواهیم داشت؛ در غیر این صورت، نسلی تحویل خواهیم داد که خود به بخشی از مشکل تبدیل می‌شود.

رئیس جمهور با انتقاد از برخی الگو‌های آموزشی رایج، افزود: امروز برخی کلاس‌ها تحت عنوان کلاس‌های نخبگان، انسان‌هایی تک‌بعدی، پرمدعا و ناتوان از مقابله با چالش‌ها تربیت می‌کنند. این افراد وقتی با مشکل رو‌به‌رو می‌شوند، به‌جای حل آن، صحنه را ترک می‌کنند؛ در حالی که باید در همین سرزمین بمانند و مشکل را برطرف کنند.

آقای پزشکیان تاکید کرد: ما باید نسل آینده را طوری تربیت کنیم که به کشورشان، به فرهنگشان، و به عزت و سربلندی ایران متعهد باشند. اگر قرار است کسی به خارج از کشور برود، باید بداند که از دل این خاک برخاسته و نسبت به آینده آن مسئول است.

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت اصلاح در رفتار‌ها و نگرش‌ها گفت: تغییر واقعی، بدون تغییر در نگرش و رفتار ممکن نیست. خداوند فرموده است «ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم»؛ ما اگر خودمان را تغییر ندهیم، انتظار تغییر از بیرون بی‌معناست. هیچ‌کس جز خود ما نمی‌تواند مشکلات ما را حل کند.

آقای پزشکیان با ابراز امیدواری نسبت به نسل آینده کشور خاطرنشان کرد: بچه‌های ما قادر خواهند بود آینده‌ای سرشار از امید، عشق، فداکاری، خلاقیت و شرافت بسازند. آینده را آن‌گونه که می‌خواهیم، باید خودمان خلق کنیم. اگر تسلیم شویم، همان می‌شود که هست؛ اما اگر تسلیم نشویم، آینده را به چیزی تبدیل می‌کنیم که باید باشد.

رئیس جمهور با اشاره به تجارب مثبت حاصل از اقدامات مردمی در استان کرمانشاه، گفت: بسیاری از اتفاقاتی که امروز اینجا افتاده، زمانی حتی به ذهن ما هم نمی‌رسید. هرکسی می‌تواند کاری بکند که دیگری از آن عاجز باشد. این تجارب قابل انتقال و بهره‌برداری‌اند.

آقای پزشکیان تأکید کرد: باید دست به دست هم بدهیم و فرزندان این مرز و بوم را طوری تربیت کنیم که دلشان برای این آب و خاک بتپد، و بتوانند گرهی از مشکلات کشور بگشایند، نه اینکه باری بر دوش جامعه باشند. آموزش باید این توانمندی را در آنها ایجاد کند.

رئیس جمهور با اشاره به برنامه دولت در اصلاح روش‌های آموزشی افزود: ما به دنبال بهره‌گیری از بهترین روش‌های آموزشی جهان هستیم. می‌خواهیم فرزندان‌مان را نسبت به سرزمین‌شان، منطقه‌شان و مردم‌شان پایبند تربیت کنیم، و ان‌شاءالله این مسیر را با قدرت ادامه خواهیم داد.

آقای پزشکیان با قدردانی از تلاش‌های مسئولان و فعالان حوزه آموزش اظهار کرد: از همه شما که در این مسیر گام گذاشته‌اید تشکر می‌کنم. اگر بچه‌ها را خوب تربیت کنیم، کشور را خوب خواهیم ساخت. اگر تربیت‌شان نکنیم، خود ما باید پاسخگو باشیم.

رئیس جمهور ادامه داد: دانشجویان خوب، دانشگاه‌های درست، و در نهایت کشور شایسته‌ای خواهیم داشت اگر آموزش را جدی بگیریم. با مشارکت مردم، حتی می‌توان کوه‌ها را جابه‌جا کرد. هیچ مانعی در برابر اراده ملت نمی‌ایستد، هیچ قدرتی در برابر انسجام مردم تاب نمی‌آورد.

آقای پزشکیان با بیان اینکه تا پایان مسیر در کنار مردم خواهد ماند، خاطرنشان کرد: دستان همه شما را به گرمی می‌فشارم. با هم، تا فتح قله‌های سربلندی پیش خواهیم رفت.

پیش از آغاز سخنان رئیس‌جمهور در این نشست، دکتر کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، با قدردانی از تلاش‌های مسئولان استانی، خیرین، مدیران مدارس، معلمان و گروه‌های جهادی، از اجرای پویش «هر خانواده، یک کلاس درس» به‌عنوان الگویی نوآورانه در مدرسه‌سازی مردمی یاد کرد. این طرح، به‌عنوان یک تجربه پیش‌رو، مشارکت مردم را به‌صورت مؤثر در توسعه فضا‌های آموزشی وارد کرده و الگویی جدید از هم‌افزایی میان دولت و جامعه محلی ارائه داده است.

آقای کاظمی تأکید کرد که باور رئیس‌جمهور به نقش محوری آموزش و پرورش در حل مسائل کشور، فرصت ارزشمندی برای نظام تعلیم و تربیت جمهوری اسلامی ایران فراهم کرده و جامعه معلمان قدر این توجه را می‌داند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برنامه تحولی طراحی‌شده در این وزارتخانه، دو محور اصلی این برنامه را ارتقای فضا و تجهیزات آموزشی و بهبود کیفیت فرآیند یاددهی و یادگیری عنوان کرد و گفت: در حوزه زیرساخت، نظام مسائل آموزشی هر منطقه شناسایی و مستند شده و با همراهی نهاد‌های محلی، به گفتمان عمومی و برنامه اجرایی تبدیل شده است. در حوزه کیفیت نیز تمرکز بر توانمندسازی معلمان در قالب اجتماعات یادگیری، تربیت مدیران دارای صلاحیت حرفه‌ای و اجرای طرح‌های نوین پرورشی و فرهنگی قرار دارد.

آقای کاظمی اعلام کرد که برای ۱۹۳ پروژه آموزشی استان کرمانشاه، ۱۵۰ تیم مسئول تعیین شده‌اند و فعالیت‌های آنان از طریق سامانه شاد مستندسازی و برای بررسی و نظارت در اختیار رئیس‌جمهور قرار خواهد گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)