بیش از ۱۰ تن برداشت از هکتار؛
برداشت گوجه سبز از حدود ۶۰۰ هکتار باغ
باغداران ساوجی برداشت گوجه سبز از حدود ۶۰۰ هکتار باغات این شهرستان را آغاز کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مسؤل اداره آموزش وترویج کشاورزی جهاد کشاورزی ساوه گفت: حدود ۶۰۰ هکتار از باغات این شهرستان به تولید گوجه سبز اختصاص یافته است.
علیرضا ارباب افزود: گوجه سبز بیشتر در بخش مرکزی ساوه تولید میشود و عملکرد برداشت آن در هر هکتار، بیش از ۱۰ تن است که پیش بینی میشود، امسال ۶۵۰۰ تن از این محصول توسط باغداران پر تلاش ساوجی تولید و برداشت شود.
به گفته ارباب خشکسالی مکرر از یک سو و وزش تندبادها از سوی دیگر، باعث شده تا کشاورزان با کاهش ۲۰ درصدی تولید این محصول روبه شوند.
مسول مرکز خدمات حومهی جهاد کشاورزی شهرستان ساوه نیز گفت: ارقام گوجه سبز تولیدی شهرستان ساوه عبارتند از شیشهای، شهریار، برقانی و مراغه است که بیشترین سطح تولید باغداران ساوجی رقم شیشهای است.
محمد رضا شریعتی طعم ترد، رنگ سبز روشن را از ویژگیهای گوجه سبز ساوه بیان و افزود: تاکنون امسال حدود ۵ تن از محصول گوجه سبز ساوه به کشورهای، هلند، آلمان و روسیه صادر شده است.
گوجه سبز این میوهی بهاری سرشار از ویتامین c، آنتی اکسیدان و فیبر است که در شادابی پوست، تنظیم قند خون و بهبود دستگاه گوارش مفید است.