• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۳۷۲۹
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۷
اجتماعی

افزایش زمان روادید گردشگران خارجی به یک ماه

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از تلاش این سازمان با همکاری وزارت خارجه برای صدور روادید الکترونیکی برای گردشگران تا سال آینده و نیز افزایش زمان روادید از دو هفته به یک ماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، مسعود سلطانی فر در حاشیه دیدار با جامعه هتلداران و تشکل های مرتبط با دفاتر مسافرتی کشوری و استان تهران در مصاحبه با خبرنگاران گفت: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در هر دو عرصه توسعه اقتصادی و فرهنگی مسئولیت، وظیفه و برنامه های مفصلی دارد.
وی افزود: ما در ماه های گذشته با رشد چشمگیر ورود گردشگران مختلف در قالب تور و همچنین به صورت فردی مواجه بوده ایم که علاوه بر ظرفیت گسترش تعاملات فرهنگی و نشان دادن جاذبه های فرهنگی و تاریخی کشورمان از نظر اقتصادی هم موجب ارزآوری، ایجاد اشتغال می شود.
سلطانی فر تصریح کرد: ما به سرعت در حال فراهم کردن امکانات مختلف، زیربناهای لازم و هماهنگی بین دستگاه ها هستیم تا بتوانیم گردشگری خارجی بیشتری جذب کنیم و در مورد گردشگری داخلی هم بتوانیم ساماندهی زمانی و مکانی را صورت دهیم تا فشار گردشگران روی تعطیلات عید و دو ماه تابستان نباشد.
وی ادامه داد:در بقیه اوقات سال این امکانات با مشکل مواجه می شوند از این رو باید با تقسیم گردشگران به قشرهای مختلف بتوانیم در ماه های کم مراجع هم از امکانات موجود استفاده کنیم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: ما در سال گذشته پذیرای 4 و نیم میلیون ورودی خارجی با حدود 5 تا 6 میلیارد دلار درآمد بودیم که براساس سند چشم انداز این تعداد باید در سال 1404 به 20 میلیون گردشگر و 25 میلیارد دلار درآمد برسد.
وی افزود: تصور ما این است که با رویکرد خود دولت و تاکیدات رئیس جمهور به دستگاه های مختلف، اگر بتوانیم زیرساخت های لازم را به وجود بیاوریم و ارتباطات با کشورهای دیگر را از جمله حمل و نقل هوایی خارجی و داخلی، ریلی و زمینی، مراکز اقامتی و هتل ها را گسترش دهیم به سمت این هدف حرکت خواهیم کرد.
سلطانی فر تعداد عراقی هایی را که سال گذشته به کشور وارد شده اند یک میلیون و 600 هزار نفر ذکر کرد و گفت: ما مشغول ساماندهی برای ارائه خدمات بهتر هستیم علاوه بر این که در بخش گردشگری سلامت هم به علت کیفیت بالای خدمات و هزینه ای کمتر از یک چهارم اروپا ، همسایگان ایران ترجیح می دهند برای درمان به کشور ما مراجعه کنند.
وی به نشست خود با جامعه هتلداران و تشکل های دفاتر مسافری کشوری و تهران اشاره کرد و گفت: این نشست برای اطلاع از مشکلات آنها از زاویه بخش خصوصی برگزار شد که خوش بختانه بحث های خیلی خوبی هم مطرح شد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: برخی از محورهای مورد نظر را ما در دستور کار و پی گیری داشتیم و موضوعات جدیدی هم مطرح شد که با ادامه این جلسات و تبادل نظری که انجام می شود، فکر می کنیم بتوانیم با استفاده از همه ظرفیت ها از نظر اقتصادی و فرهنگی به نظام کمک کنیم.
وی موضوع مورد بحث دیگر را آسان سازی صدور روادید برای گردشگران خارجی ذکر کرد و افزود: وضع کنونی در مقایسه با سال گذشته بسیار بهتر است و هم اکنون تقریبا نزدیک به 190 کشور دنیا می توانند ویزای فرودگاهی دریافت کنند ما هم به دنبال آن هستیم که مدت این ویزاها را از 2 هفته به یک ماه افزایش دهیم.
وی افزود: علاوه بر این با همکاری وزارت امور خارجه قرار است روش های صدور روادید در نمایندگی های مختلف ایران در خارج از کشور آسان تر و متنوع تر شود از جمله صدور ویزای الکترونیکی که وزارت خارجه قول همکاری دادند تا بتوانیم در یک سال آینده ویزای الکترونیکی را اجرایی کنیم.
سلطانی فر درباره رتبه بندی هتل ها هم گفت: ما از درجه بندی کنونی راضی نیستیم و در بسیاری از موارد یک هتل ما درجه ای می گیرد که با استانداردهای جهانی تطبیق نمی کند از این رو در حال اصلاح ساز وکارها هستیم که بتوانیم درجه بندی اصلاح شده را اجرایی کنیم و کیفیت مورد نظر گردشگران ارائه شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
بازگشایی مرز کیله شین در دستور کار دولت
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آبان در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)