پخش زنده
امروز: -
وزارت حقوق بشر عراق اعلام کرد گروه های تروریستی هفده تن از صد و هفتاد دختر ایزدی مذهبی را که در اسارت خود داشتند به قتل رساندند.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل ازشبکه تلویزیونی العراقیه ، گروه های تروریستی صدو هفتاد دختر ایزدی مذهب را در مدرسه ای در بخش تلعفر ربوده بودند.
دستکم 47 کشته در انفجارهای بغداد
منابع امنیتی و پزشکی عراق روز چهارشنبه اعلام کردند بر اثر چندین انفجار در بغداد دستکم 47 نفر کشته و هفتاد تن نیز زخمی شدند.
بنابه اعلام این منابع، بر اثر دو انفجار همزمان در شهرک صدر در شمال بغداد 16 نفر کشته و 34 تن نیز زخمی شدند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، در شمال شهرک صدر و در منطقه عور نیز انفجار خودروی بمبگذاری شده باعث کشته شدن هشت نفر و زخمی شدن 21 نفر شد.
همچنین بر اثر انفجار چهارمین خودروی بمبگذاری شده در شرق بغداد، دستکم چهار نفر کشته شدند.
از سوی دیگر، بر اثر انفجار بمب کنار جادهای در منطقه زعفرانیه در جنوب بغداد دو نفر کشته شدند.
نیروهای پیشمرگ منطقه ای در غرب اربیل را از تروریست ها بازپس گرفتند
شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد نیروهای پیشمرگه کرد کنترل منطقه « الکویر » در غرب اربیل را از تروریست های داعشی بازپس گرفتند و حضور خود در این منطقه را تقویت و استحکامات نظامی و سلاح سنگین در آن را افزایش دادند.
هلاکت 62 تروریست را در منطقه الظلوعیه
شبکه تلویزیونی العراقیه گزارش داد : نیروی هوایی ارتش عراق با هماهنگی سازمان مبارزه با تروریسم سه مرکز حضور نیروهای تروریستی داعش را در منطقه الضلوعیه ویران کرد.
در این حملات 62 تروریست به هلاکت رسیده و نه خودروی متعلق به تروریست ها منهدم شد.