• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۰۱۹۵
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶
علمی و فرهنگی » بهداشت وسلامت
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

حمله به مراکز درمانی جنایت است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه حمله به مراکز درمانی جنایت واضح است، گفت: در بزنگاه‌های تاریخ، وجدان فردی و حرفه‌ای است که مسیر را روشن می‌کند؛ امروز جامعه پزشکی باید نقش خود را فراتر از وظایف اداری ایفا کرده، به‌عنوان تکیه‌گاهی برای مردم در شرایط بحران ظاهر شود.

حمله به مراکز درمانی یک جنایت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدرضا ظفرقندی در نشست برخط (وبیناری) با رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور ضمن تأکید بر ضرورت هماهنگی‌های مستمر در شرایط حساس کنونی، افزود: در این مقطع تاریخی، لازم است هر دو تا سه روز یک‌بار جلسات هماهنگی برگزار شود تا با مشارکت علمی و حرفه‌ای، وظایف خود را به‌درستی به انجام برسانیم.

وی با اشاره به اهمیت درک درست موقعیت فعلی، تصریح کرد: امروز در شرایطی هستیم که می‌تواند برای کشور تهدیدآمیز باشد، اما همان‌گونه که در دوران دفاع مقدس و بحران کرونا با عمل به مسئولیت‌ها از این مراحل عبور کردیم، اکنون نیز اگر هر کس وظیفه خود را به‌درستی انجام دهد، می‌توانیم از این برهه تاریخی سربلند بیرون بیاییم.

ظفرقندی خاطرنشان کرد: ما به‌عنوان جامعه پزشکی، بر اساس سوگند حرفه‌ای خود، موظف به حمایت از مردم، به‌ویژه قشرهای مظلوم و آسیب‌دیده هستیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به ابعاد انسانی و سیاسی تحولات اخیر، خاطرنشان کرد: در زمان‌هایی از تاریخ، تشخیص جهت درست دشوار است، اما امروز مسیر روشن است؛ رژیمی با ماهیتی جعلی و غاصب، به‌صورت غافلگیرانه حمله کرده، در حالی که مذاکرات در جریان بوده است.

به اعتقاد ظفرقندی، حمله رژیم سفاک صهیونیستی به ایران، نه ناگهانی بلکه با آمادگی چندماهه صورت گرفته و باید آگاه باشیم که هیچ کشوری با تهاجم و دخالت خارجی آباد نشده و نخواهد شد؛ اصلاحات باید با همت داخلی و اتکا به ظرفیت‌های ملی صورت گیرد.

وی ادامه داد: در روز‌های اخیر بیش از دو هزار مجروح به مراکز درمانی انتقال داده شدند و همانند جنایات این رژیم در غزه و لبنان، شاهد حمله مستقیم به یک مجتمع بیمارستانی در کرمانشاه بودیم که اقدامی محکوم و جنایت‌بار است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مقایسه شرایط کنونی با دوران دفاع مقدس افزود: در آن دوران تاریخی، برخی به مسئولیت خود عمل کردند و برخی دیگر شانه خالی کردند. امروز نیز باید در برابر مردم، کشور و خداوند پاسخگو باشیم و تلاش کنیم شرمنده این مسئولیت بزرگ نشویم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، آموزش را یکی از اولویت‌های مهم وزارتخانه دانست و تأکید کرد: هم‌اکنون باید از همه ظرفیت‌ها برای آموزش نیرو‌های تخصصی و عمومی بهره بگیریم. ما از سوی ستاد مرکزی، هماهنگی‌های لازم را پیگیری می‌کنیم.

وی به اقدامات حمایتی و تأمین منابع مالی نیز اشاره کرد و گفت: دیروز به‌صورت سرزده به سازمان برنامه و بودجه رفتم تا هماهنگی لازم برای تأمین منابع مالی انجام شود. خوشبختانه برای دارویار مبلغ ۸.۵ همت تأمین و ابلاغ شد.

به گفته دکتر ظفرقندی، همچنین منابع مربوط به بیمه‌ها و مطالبات پرسنلی نیز از طریق بیمه سلامت، سازمان برنامه و بودجه و تأمین اجتماعی تأمین شده و ظرف ۲ تا ۳ روز آینده در اختیار دانشگاه‌ها قرار خواهد گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو نوبته شدن بیش از 20 نانوایی‌ در بوکان
یقین دارم اسرائیل مغلوب این معرکه خواهد بود
سفر استاندار آذربایجان غربی به خوی و چایپاره
انهدام ۲۸ فروند هدف متخاصم با شبکه یکپارچه پدافند هوایی
دشمنی تاریخی یهود صهیونیزم با اسلام ومسلمانان
بیانیه شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی استان فارس در پی تجاوز  رژیم غاصب صهیونیستی به خاک ایران
تسویه بدهی نیازمندان به نیت امام علی (ع) در سمنان
همه امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد اسلامی گیلان حضوری برگزار می‌شوند
هراس رژیم صهیونیستی از بازتاب جنایات خود
 بازسازی ویرانی حملات ایران ۵ سال زمان می‌خواهد
توسعه زیرساخت‌های سرخس با همکاری بنیاد کرامت رضوی
ناتوانی دشمن در مقابل زبان گویای انقلاب و جبهه مقاومت
حمله رژیم صهیونیستی به صدای حقیقت
انتخاب حمزوی به‌عنوان رئیس جدید هیات ووشو بوشهر
آمادگی دستگاه‌های اجرایی گیلان برای خدمات رسانی به مردم
اعلام انزجار مردم رباط سنگ تربت حیدریه از جنایات صهیونیستها
تابستان فرصتی برای غنی سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان
جابجایی حجاج از پایانه‌های مرزی کشور بدون وقفه در حال انجام است
دستگیری عامل تشویش اذهان عمومی در بوکان
تصمیم شورای عالی بورس در خصوص فعالیت بورس‌ها در سه روز کاری آینده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
معادلات در روز‌های آینده تغییر خواهد کرد
اطلاعیه شماره شش عملیات وعده صادق ۳
سخنگوی عملیات «وعده صادق ۳» منصوب شد
موساد در آتش می‌سوزد
نیرو‌های مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهندکرد
موج نهم وعده صادق ۳ بدون وقفه علیه بانک اهداف رژیم ادامه می‌یابد
بیانیه مرکز رسانه قوه قضاییه پیرامون حمله به ساختمان صداوسیما
دستگیری عامل موساد در استان البرز
گردن متجاوزان به خاک ایران را خواهیم شکست
حمله رژیم صهیونیستی به استودیو پخش خبر زنده صداوسیما
تمامی فعالیت‌های پالایشگاه حیفا متوقف شد
شناسایی یک تیم عملیاتی مهم رژیم صهیونیستی در تهران
انهدام یک جنگنده f ۳۵ اسرائیلی در آسمان تبریز
ریزش شدید سهام سازنده f-۳۵
دو فوریت بیمه اجتماعی رانندگان اعلام وصول شد
گردن متجاوزان به خاک ایران را خواهیم شکست  (۳ نظر)
مادورو: تا دیر نشده نتانیاهو را مهار کنید  (۳ نظر)
پیکر شهدای پدافند هوایی ارومیه در حمله رژیم اسراییل تشییع شد  (۳ نظر)
دستگیری عامل موساد در استان البرز  (۲ نظر)
موج نهم وعده صادق ۳ بدون وقفه علیه بانک اهداف رژیم ادامه می‌یابد  (۱ نظر)
انهدام یک جنگنده f ۳۵ اسرائیلی در آسمان تبریز  (۱ نظر)
کمر رژیم صهیونی را خواهیم شکست  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از تجهیزات ارتباطی و مخابراتی برای مسئولان  (۱ نظر)
سندرز: نتانیاهو جنایتکار جنگی است  (۱ نظر)
هشدار مرزبانی به گروهک‌های معاند  (۱ نظر)
برخورد قاطع با جاسوسان و مخلان امنیت مردم در اولویت است  (۱ نظر)
عملکرد موفقیت آمیز سامانه دفاع هوایی آذربایجان شرقی  (۱ نظر)