• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۳۶۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۶
اجتماعی » جامعه و شهری
معتمدیان:

تخریب بیش از ۱۲۰ خانه در تهران در حمله رژیم صهیونیستی

استاندار تهران گفت: بیش از ۱۲۰ واحد مسکونی به‌طور کامل تخریب و بیش از ۵۰۰ واحد دیگر دچار خسارت جدی شده‌اند.

تخریب بیش از ۱۲۰ خانه در تهران بر اثر حمله

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  محمدصادق معتمدیان در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به عملیات «بشارت فتح» گفت: عملیات اخیر رزمندگان نیرو‌های مسلح ایران، نمایشی از اقتدار بود. این نخستین بار است که مهم‌ترین پایگاه نظامی آمریکا در غرب آسیا هدف حمله هوایی یک کشور قرار می‌گیرند.

وی با گرامیداشت یاد شهدا به‌ویژه شهدای اخیر جنایات رژیم صهیونیستی و سرداران سرافراز سپاه و دانشمندان هسته‌ای و مردم، گفت: از همان ساعات اولیه حملات دشمن در روز جمعه ۲۳ خرداد، آرایش جدیدی در سطح استان تهران بر اساس مانور‌های قبلی در بحث پدافند غیرعامل و ستاد مدیریت بحران داشتیم و کار‌ها را از حالت عادی خارج و در قالب قرارگاه‌های اجرایی چه در حوزه اقتصادی شامل تأمین، تنظیم، توزیع و نظارت بر بازار و چه در حوزه حمل‌ونقل و سوخت‌رسانی سازماندهی شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

استاندار تهران با اشاره به تشکیل ستاد بحران در استان تهران گفت: بیشترین حملات دشمن در ۱۱ روز گذشته در استان تهران به ویژه شهر تهران بوده که بخشی از این حملات در مناطق مسکونی است. تعداد زیادی از منازل مسکونی مردم تخریب شده که بیش از ۱۲۰ واحد مسکونی به‌طور کامل تخریب و بیش از ۵۰۰ واحد دیگر دچار خسارت جدی شده‌اند. بخشی از زیرساخت‌های عمومی استان به ویژه شهر تهران در حوزه آب، برق و گاز حتی یک مرکز درمانی در پایتخت مورد حمله دشمن قرار گرفت.

معتمدیان ادامه داد: آمادگی‌های قبلی با شرکت‌های خدمت‌رسان در مجموعه برق استان و شرکت توزیع شهر تهران و سایر مجموعه‌ها داشتیم و بیش از ۲۵۰ اکیپ عملیاتی به صورت صدردصدی آماده خدمت رسانی در حوزه‌های مختلف بودند و در حداقل زمان سر صحنه حاضر شده و امدادرسانی و خدمت رسانی کردند.

وی افزود: با زحمات عزیزان شاهد کمترین آسیب در حوزه زیرساخت بودیم البته زیرساخت‌ها آسیب جدی دید به‌عنوان مثال در میدان قدس تجریش، سه خط اصلی آبرسانی تخریب شد که در سریع‌ترین زمان ممکن تعمیر و دوباره به مدار بازگشت. در آخرین حمله روز گذشته، بخشی از زیرساخت برق در مناطق شمالی تهران آسیب دید که در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با حضور اکیپ عملیاتی بازسازی و نوساری شد و اجازه ندادیم کمترین مشکل از لحاظ زیرساخت‌ها ایجاد شود که این موضوع، نشان دهنده آمادگی، هماهنگی، همدلی و روحیه جهادی دستگاه‌های مختلف بود.

مردم عادی در حمله به زندان اوین شهید شدند

استاندار تهران با اشاره به حمله به در ورودی زندان امین گفت: روز گذشته به در ورودی مقابل زندان اوین حمله شد آن هم در ساعاتی که مردم برای ملاقات با زندانیان در زندان حضور پیدا کرده بودند. تعدادی از شهدا از مردم عادی است که برای ملاقات آمده بودند. این نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی به هیچ قاعده‌ای پایبند نیست. نیمه شب به خانه‌های مردم که کودکان و زنان در آن استراحت می‌کنند، حمله کرد که آخرین نمونه آن حملات دیشب بود لذا تعدادی از شهدای ما کودکان و زنان بی‌گناهی هستند که مورد تهاجم رژیم صهیونیستی قرار گرفتند.

وی با اشاره به حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی در تهران گفت: امروز صبح ۱۲ نقطه در مناطق مختلف شهر تهران و برخی از شهرستان‌ها مورد هجوم رژیم صهیونیستی قرار گرفت که در پاسخ به این جنایات، رزمندگان ما عملیات گسترده‌ای در مناطق مختلف رژیم صهیونیستی انجام دادند و تابوی آنها شکستن شد. گنبد آهنین صهیونیست‌ها در برابر اراده رزمندگان ما آسیب‌پذیر است. ایران به تلافی اقدامات وحشیانه اسرائیل حملاتی انجام دادند.

صبح امروز ۱۲ نقطه در تهران مورد هجوم رژیم صهیونیستی قرار گرفت

معتمدیان ادامه داد: عمده مناطق مورد حمله صبح امروز رژیم صهیونیستی، شرکت‌های خدمت‌رسان و شرکت‌های عمومی مثل شیشه و شکلات‌سازی و بخشی هم مربوط منازل مسکونی بوده است.

وی درباره اینکه آیا حملات صبح امروز باعث ترور شخصیت‌هایی شده است؟ گفت: یکی از راهکار‌های دشمن، انتشار اخبار جعلی و عملیات روانی و ایجاد رعب و وحشت و بزگ‌نمایی قدرت خود است؛ درباره اینکه تروری صورت گرفته نیز هنوز اطلاعی ندارم.

استاندار تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه خدمت‌رسانی گفت: تقاضای مردم در روز‌های اولیه حمله دشمن برای تامین کالا‌ها و مایحتاج عمومی زیاد شد که باعث تشکیل صف‌های طولانی در نانوایی‌ها و پمپ‌بنزین شد که با سازماندهی صورت گرفته اقلام مورد نیاز مردم تامین شد. مسیر‌های جاده‌ای و ریلی برای حمل کالا باز بود و مشکلی وجود نداشت.

از ذخایر استراتژیک استفاده نشده است

وی ادامه داد: برای اولین بار طبق اصل ۱۲۷ قانون اساسی، اختیاراتی به استانداران و وزرا داده شد تا خدمات غیرمتمرکز در جهت رضایتمندی مردم داشته باشیم که آثار این تصمیمات را می‌بنیم که امروز شاهد جریان عادی زندگی مردم هستیم؛ مترو، تاکسیرانی، اتوبوس‌رانی و نانوایی‌ها بدون وقفه در حال خدمت‌رسانی‌اند و محدودیتی از لحاظ تامین مواد غذایی نداریم. از ذخایر انبار‌ها و استراتژیک نیز استفاده نشد که اینها به دلیل مدیریت در توزیع و نظارت بر مایحتاج عمومی مردم است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار درباره لینک های غیرمجاز یارانه
۵۲ گروه دامپزشکی در آذربایجان غربی در تاسوعا و عاشورا آماده‌باش هستند
شناسایی ۲۶۲ تبعه غیرمجاز در کارگاه‌های لرستان
بازدید عکاسان و تصویربرداران ۳۰ رسانه داخلی و خارجی از زندان اوین
دستگیری عاملان مزاحمت در ایلام
اعلام ویژه برنامه‌های عزاداری شب های تاسوعا و عاشورای حسینی
محکومیت قاچاقچی پوشاک در اهواز به پرداخت جریمه
تشییع شهید اقتدار ملی در علی آباد کتول
قضاوت داوران قزوینی در لیگ‌های تکواندوی باشگاهی کشور
برگزاری محفل انس با قرآن کریم یادبود شهدای اقتدار در مه ولات
پایان اختلاف ملکی در هندیجان پس از ۵ سال
خرمشهر در وضع نارنجی آلودگی هوا
قم، مقصد سرمایه گذاران حوزه خلیج فارس
طبس، گرمترین نقطه کشور
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
توزیع ۳۳ هزار تن کود ازته در مازندران
بهره‌برداری از بوستان بانوان «بسیج» در مشهد تا پایان ماه صفر
مهر و موم یک واحد نانوایی در حمیدیه
آیین گرامیداشت شهدای اقتدار در ارومیه
آغاز نام نویسی آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور
کالابرگ الکترونیک به هفت دهک پرداخت می‌شود
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران
پاسخ قاطع ایران مانع تحقق اهداف آمریکا شد
آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس
شرایط مالیات صفر اعلام شد
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
قدرت موشکی برای پاسخ به صهیونیست‌ها در وضع عالی است
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
هم‌گرایی و تعامل عامل پایداری تولید در صنعت پتروشیمی
دو هزار میلیارد تومان خسارت صنعت برق ناشی از جنگ ۱۲ روزه
بازدید پزشکیان از مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونی
برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیر
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از اولویت‌های وزارت راه است
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)