• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۳۸۳۴
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۷
زنجان » اقتصادی

ارائه دو میلیون و ۳۴۰ هزار خدمت دامپزشکی در زنجان

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: طی سه ماهه اول امسال ، این اداره کل با تداوم فعالیت‌های تخصصی و میدانی و با حضوری پررنگ و جهادی به ارائه بیش از دو میلیون و ۳۴۰ هزار خدمت دامپزشکی موفق شد.

ارائه دو میلیون و ۳۴۰ هزار خدمت دامپزشکی در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان؛ حاج کاظمی  افزود: از مجموع کل، بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار مورد صرفا به درمان طیور اختصاص داشته که نقش مهمی در حفظ سلامت جمعیت طیور و پیشگیری از بیماری‌های ویروسی و میکروبی در واحد‌های تولیدی ایفا کرده است.

وی افزود: همچنین بالغ بر ۱۵۷ هزار مورد خدمات درمانی به دام‌های سبک، سنگین و سایر گونه‌های دامی ارائه شده است.

حاج کاظمی گفت: حجم و تنوع خدمات ارائه‌شده در این بازه زمانی، نشان‌دهنده حضوری مسئولانه و اثربخش در کنار جامعه تولید و مصرف‌کننده است.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان خاطرنشان کرد: دستاورد‌های ثبت‌شده در بهار ۱۴۰۴، سندی روشن بر ظرفیت علمی، میدانی و مدیریتی دامپزشکی زنجان است، نهادی که در سکوت خبری، شانه به شانه بحران‌ها ایستاده و سلامت را صبورانه پاس می‌دارد.

وی با بیان اینکه طی سه ماهه اول امسال همچنین مجموعه درمانگاهی استان پذیرای بیش از پنج هزار و ۶۰۰ نفر مراجعه کننده بود گفت: این افراد برای دریافت خدمات درمانی، تخصصی و مشاوره‌ای به مراکز ما مراجعه کرده‌اند.

حاج کاظمی اضافه کرد: این سطح از مراجعه نشان‌دهنده اعتماد بالا و ضرورت مداخله مؤثر دامپزشکی در پویایی تولید و سلامت عمومی است.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان، به سهم بسزای این اقدامات در پایداری زنجیره تولید و سلامت عمومی اشاره کرد و گفت: در شرایطی که کشور با تهدید‌های متنوع اقتصادی، روانی و زیستی مواجه بوده، کشور نیازمند اعتمادسازی، آرامش و امنیت غذایی است.

وی گفت: در اداره کل دامپزشکی استان با استفاده از ظرفیت نیروی انسانی متخصص، شبکه گسترده بخش خصوصی و دولتی، و بهره‌گیری از تجربه میدانی، حضور مؤثر خود را در عرصه سلامت دام حفظ کرده‌ایم.

حاج کاظمی افزود: در مجموعه دامپزشکی استان با اتکا به ظرفیت تخصصی نیروی انسانی و بهره‌گیری از توان زیرساخت‌های میدانی، تلاش کرده‌ایم خللی در مسیر خدمت‌رسانی ایجاد نشود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اصناف و دستگاه‌های نظارتی پای کار تنظیم بازار
اعلام محدودیت‌های ترافیکی در قم
عطر دلنشین نذری های محرمی
عزت و آرامش مردم ایران در سایه سار بیرق عزای حسینی
عاشورا در قاب هنر / برپایی موکب هنرمندان در فسا
مراسم یابود شهدای مدافع وطن
مهار آتش‌سوزی تالاب بین‌المللی انزلی در محدوده خمام
تجمع اساتید دانشگاه های سمنان و شاهرود در محکومیت رژیم صهیونی
معرفی نمایندگان ایران در مسابقه‌های بین‌المللی قرآن عربستان
تشکیل ستاد‌های مردمی پشتیبانی از جنگ تحمیلی در مازندران
بدرقه تا بهشت
شهادت نشان افتخاری دیگر برایشان
ماه محرم نماد همبستگی و مقاومت و ظلم ستیزی است
توسعه شیلات در دشتی؛ از پرورش میگو تا اشتغال‌زایی در روستا‌ها
اجرای دو ریداد هنری در خیمه هنر
ثبت آلودگی در ۱۶ شهر خوزستان
نام جاودانه سرباز شهید اهل سنت تجاوز رژیم صهیونیستی
هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد
تبدیل جلسات قرآنی به هسته‌های مبارزه ترکیبی
واگذاری ۴ درصد سهام خلیج‌فارس به پارسان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
نشست شورای عالی قضایی
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
تصویب هزار میلیارد تومان برای کمک به آسیب‌دیدگان تجاوز رژیم صهیونی