• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۵۸۳
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳
آذربایجان غربی » سیاسی

ایران با تکیه بر توان داخلی هیمنه آمریکا و صهیونیست‌ها را درهم شکست

امام جمعه شهرستان خوی گفت: ایران در ۱۲ روز اخیر، با تکیه بر توان داخلی، قدرت نرم و اراده ملی، هیمنه آمریکا و صهیونیست‌ها را درهم شکست و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، رژیم صهیونیستی را له کرد.

ایران با تکیه بر توان داخلی هیمنه آمریکا و صهیونیست‌ها را درهم شکست

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی  ؛امام جمعه شهرستان خوی، حجت‌الاسلام حجت قاسم‌خانی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه، با گرامی‌داشت ششم تیرماه، سالروز ترور نافرجام رهبر معظم انقلاب در مسجد ابوذر تهران، این واقعه را سندی روشن از مظلومیت رهبری و دشمنی سازمان‌یافته منافقان دانست و گفت: انفجار بمب در آن روز، با امداد الهی و فداکاری کادر درمان، ناکام ماند و رهبری انقلاب نجات یافتند.

وی با بیان جزئیاتی از این حادثه تاریخی، بر ضرورت توجه بیشتر به کار فرهنگی عمیق در جهت تربیت نسل جوان و مقابله با نفوذ فکری دشمن تأکید کرد.

خطیب جمعه خوی همچنین با تجلیل از شخصیت شهید آیت‌الله دکتر بهشتی، ایشان را نماد نظم، سازماندهی و کادرسازی در تاریخ معاصر ایران معرفی کرد و گفت: دشمنان برای حذف بهشتی، ۷۲ تن از یاران انقلاب را قربانی کردند.

حجت‌الاسلام قاسم‌خانی در ادامه با اشاره به عملیات‌های موفق جمهوری اسلامی علیه رژیم صهیونیستی، گفت: ایران در ۱۲ روز اخیر، با تکیه بر توان داخلی، قدرت نرم و اراده ملی، هیمنه آمریکا و صهیونیست‌ها را درهم شکست و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، رژیم صهیونیستی را له کرد.

وی با انتقاد از روایت‌های خودتحقیری و تحریف دستاورد‌های ملی افزود: برخی، پیروزی را به‌گونه‌ای روایت می‌کنند که گویا شکست بوده، در حالی‌که باید از موفقیت‌های نظامی، اطلاعاتی و دیپلماتیک به درستی سخن گفت.

امام جمعه خوی با یادآوری جایگاه رهبری در قانون اساسی گفت: طبق اصل ۱۱۰، اعلام صلح یا آتش‌بس تنها در صلاحیت رهبر انقلاب است و تصمیم‌های راهبردی کشور، بر پایه تدبیر و آینده‌نگری رهبری اتخاذ می‌شود.

وی با اشاره به نقش دانش‌بنیان کشور در مقابله‌های اخیر تأکید کرد: ایران با تکیه بر دانش بومی و سرمایه انسانی تربیت‌شده توسط انقلاب، در لبه فناوری جهانی قرار گرفته و شهادت جمعی از نخبگان در این مسیر، گواهی بر جهاد علمی و مسیر انقلابی مقاومت است.

خطیب جمعه خوی با بیان اینکه هزینه مقاومت بسیار کمتر از هزینه سازش است، گفت: حضور هوشمندانه جمهوری اسلامی در منطقه، از جمله در لبنان، سوریه و عراق، ثمرات راهبردی بزرگی داشته و باید مایه افتخار ملی باشد.

وی در پایان با اشاره به پیام تاریخی رهبر معظم انقلاب در روز پیروزی گفت: سه تبریک رهبری به ملت، نیرو‌های مسلح و بر دشمنان، آغازگر فصل تازه‌ای از وحدت و اقتدار ملی بود و باید تبریک چهارم را به خود ایشان گفت که با تدبیر، صلابت و شجاعت، کشور را از پیچ تاریخی دیگری عبور دادند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت ستاره خراسانی فوتبال بانوان به تیم ملی برای حضور در انتخابی جام ملت‌های آسیا
واگذاری انشعاب آب به بیش از ۴۸۰۰ واحد مسکن ملی در قزوین
مهلت ۷۲ ساعته برای اعتراض به نتایج امتحانات نهایی
خروج ۳۸۰ هزار تبعه غیر مجاز افغان از مرز دوغارون
ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان، ۱۲ تیر
روش های موثر در افزایش کارایی مغز
رزم ۱۲ روزه رزمندگان لرستانی در جنگ با رژیم صهیونی تبیین شود
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
واژگونی خودروی در جاده سپیدان - شیراز با سه مصدوم
آمادگی پایانه مرزی تمرچین برای میزبانی از زائران اربعین حسینی
نجات فرد گرفتار در ارتفاعات سپیدان
معترضان اسرائیلی خواستار آتش‌بس با حماس شدند
آغاز واکسیناسیون رایگان بیش از ۲ میلیون راس دام در کهگیلویه و بویراحمد
شهادت ۳۰۰ فلسطینی در نوار غزه طی ۴۸ ساعت گذشته
توسعه مهارت آموزی در خراسان شمالی
دعوت به همراهی در پویش ۲۵ درجه برای عبور از روز‌های گرم
برگزاری نشست «متون سینمایی و دیپلماسی فرهنگی در تعامل جهانی»
پرداخت یارانه کتابفروشان در طرح پیوست نمایشگاه کتاب
چهار قرن عاشقی برای امام حسین (ع) در تعزیه ارمغانخانه زنجان
گشایش دفتریادبود شهدا در ماداگاسکار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
نشست شورای عالی قضایی
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
فرار پسر نتانیاهو از ترس مخالفان پدرش
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)