• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۳۳۸
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
امید:

مردم در جنگ ۱۲ روزه پای نظام و رهبری ایستادند

سرپرست دانشگاه تهران گفت: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران، مردم با حضور همه‌جانبه در عرصه، پای نظام و رهبری ایستادند، بنابراین باید مسئولان به این سرمایه عظیم توجه کنند و خادم این ملت نجیب باشند. 

مردم در جنگ ۱۲ روزه پای نظام و رهبری ایستادند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدحسین امید در جلسه شورای عمومی دانشگاه تهران که با حضور سرپرست، اعضای هیأت رئیسه و رؤسای واحد‌های دانشگاه در سالن شهید سلیمانی برگزار شد، اظهار داشت: در ایام جنگ، دانشگاه ناگزیر به اخذ تصمیمات متناسب با شرایط عمومی کشور بود و این تصمیم‌ها، تغییرات سریع را در روند کار‌های دانشگاه ایجاد کرد.

وی افزود: در این ایام بیانیه‌های بین‌المللی و نامه‌هایی به شخصیت‌ها و مراجع علمی مهم دنیا و نهاد‌های مؤثر سیاسی ارسال شد تا با فشار بر سیاستمداران، در کنترل این جنایت علنی علیه ملت ایران اثرگذار باشند.

سرپرست دانشگاه تهران هم‌چنین با اشاره به نقش مردم در حوادث اخیر گفت: اتفاقات ۱۲ روز جنگ تحمیلی بسیار تلخ، اما درس‌آموز بود. رژیم غاصب صهیونی، از نقش حضور مردم غافل بود و حتی آن را برعکس تعبیر و پیش بینی کرده بود.

امید تاکید کرد: اکنون کشور به روند عادی فعالیت خود ادامه می‌دهد و امید است عنایات الهی و معصومین (ع) شامل این کشور و ملت باشد و رویداد دیگری شبیه آنچه که در این ایام شاهد بودیم رخ ندهد؛ اما در عین حال باید مراقبت‌های لازم را در همه جوانب داشته باشیم.

وی درباره موضوع اصلاح نوع فعالیت شورای دانشگاه نیز گفت: بر اساس آئین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها، هیأت امنا و شورای دانشگاه دو بخش سیاستگذار اصلی دانشگاه هستند و باید به همان ساختار برگردیم. بر این اساس و برای تسریع در امور، شورای کوچک ذیل شورا تشکیل خواهد شد تا بتواند بر اساس مقررات شورا، مسائل و موارد را در جلسات متوالی کوچک‌تر و چابک‌تر بررسی کرده و به تصویب شورای دانشگاه برساند.

در این جلسه، هم‌چنین معاونان دانشگاه و رؤسای واحدها، ضمن گزارش فعالیت واحد‌های خود، به ارائه دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

محمود کمره‌ای معاون آموزشی دانشگاه تهران نیز در مورد روند فعالیت‌های آموزشی، امتحانات و آزمون‌ها، علی مقاری معاون توسعه منابع انسانی گزارشی در مورد وضعیت بودجه دانشگاه و حضور کارکنان و منوچهر مرادی سبزوار معاون پژوهشی گزارشی درباره وضعیت رتبه‌بندی دانشگاه و پژوهش ارائه کردند و همچنین در ادامه بحث ناترازی منابع در کشور، مباحث جلسات قبلی شورای دانشگاه مطرح و اعضا در خصوص آن اعلام نظر کردند.

باقرزاده رئیس پردیس قشم، مظاهریان رئیس دانشکده هنر‌های زیبا، جعفریان رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد، سوری رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه، موسوی موحدی رئیس مرکز بیوشیمی و بیوفزیک، عامری رئیس دانشکدگان علوم، امام جمعه رئیس پردیس ارس، راضی آستارایی رئیس دانشکده مهندسی انرژی و منابع پایدار، ابراهیم‌زاده موسوی رئیس دانشکدگان کشاورزی، غفاری رئیس دانشکده علوم اجتماعی، عاملی رئیس دانشکده مطالعات جهان، امیری رئیس دانشکده حکمرانی و شیری رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی به ارائه دیدگاه‌های خود در خصوص مسائل دانشگاه تهران پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مسابقات هندبال طرح شهاب دختران کشور در فلاورجان
عرضه ۴۶۱ هزار تنی محصول در بورس کالا
بوکان بار دیگر صحنه «وداع حماسی» با قائد شهید امت/ میثاق نسل‌های مختلف با آرمان‌های انقلاب
سرفصل‌ها آموزشی باید با رویکرد کارآفرینی اجتماعی بازنگری شود
۵۵ درصد مددجویان کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد مسکن مقاوم ندارند
راه اندازی ۶ مرکز نوآوری و توسعه روستایی - عشایری
فریاد «یا لثارات الخامنه‌ای» ذکر آزادی خواهان جهان است
صرفه‌جویی، راهکار اصلی عبور از روز‌های اوج مصرف
توقیف ۴۰ هزار قطعه جوجه قاچاق در تایباد
جلوگیری از ورود دام غیرمجاز به محدوده جنگلی خوسف
پیشرفت طرح بومی‌سازی ژن‌درمانی سرطان خون در ایران
افزایش ۱۵ درصدی خرید تضمینی گندم در استان؛ تلاش برای دستیابی به سقف ۴۵۰ هزار تن
پیمان مجدد دانش‌آموزان مازندرانی با رهبر شهید انقلاب اسلامی
روایتی از تبدیل اشغالگری به فناوری قابل فروش
برگزاری بازی درون‌ اردویی تیم ملی فوتبال ساحلی در مرکز ملی
آتش سوزی به جان دو هکتار از مزارع گندم باروق در جنوب آذربایجان غربی افتاد
شواهدی از تدفین عصر آهن و بقایای معماری در گلستان کشف شد
وداع تاریخی مردم با مجاهد شهید ایران در قاب رسانه‌های خارجی ماندگار شد
حمایت استاندار آذربایجان‌غربی از توسعه زیرساخت‌های قضایی
بررسی استاندارد‌های طراحی مبلمان شهری فراگیر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاروان بزرگ زائران اربعین «عشاق‌الحسین(ع)» از رامشیر به سوی کربلا
علی نعمتی به لوسیل قطر پیوست
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
آبادان، هندیجان و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
جنگ با ایران ارتباطی با تنگه هرمز یا برنامه هسته‌ای ندارد
امروز؛ آغاز امتحانات نهایی دانش آموزان یازدهم و دوازدهم
سرنگونی یک موشک کروز با آتش پدافند نوین هوافضای سپاه
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)