• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۴۴۱
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

ارائه طرح به رویداد تخصصی «پترو ونچر» برای بازیابی گاز‌های فلر تمدید شد

صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر خلیج فارس با همکاری شبکه تبادل فناوری، از فناوران، پژوهشگران، شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه انرژی دعوت کرد برای ارائه طرح‌های خود در رویداد تخصصی «پترو ونچر» تا ۲۰ تیر به سامانه ثبت نام این رویداد ارسال کنند.

ارائه طرح به رویداد تخصصی «پترو ونچر» برای بازیابی گاز‌های فلر تمدید شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، بر اساس فراخوان این رویداد پیش از این از فناوران، پژوهشگران، شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه انرژی دعوت شده بود تا یکم تیرماه ۱۴۰۴ طرح‌های خود را از طریق سامانه ثبت‌نام به نشانیhttps://innoten.ir ارسال کنند که این مدت تا  ۲۰ تیر تمدید شد.

این رویداد به چالش سوزاندن گاز‌های همراه نفت (فلرینگ) می‌پردازد و هدف آن شناسایی، حمایت و تجاری‌سازی راهکار‌های فناورانه نوآورانه در این حوزه است. با توجه به حجم بالای گاز‌های تلف‌شده و اثار مخرب آن، این رویداد تلاش دارد تا توانمندی‌های علمی، تحقیقاتی و صنعتی را برای ارائه راهکار‌های کارآمد جذب کند.

«پترو ونچر» زمینه‌ای برای هم‌افزایی میان فناوران، شرکت‌های دانش‌بنیان، سرمایه‌گذاران، نهاد‌های صنعتی و سیاست‌گذاران فراهم می‌کند. شرکت‌کنندگان منتخب از حمایت‌های مالی، فنی و اجرایی برخوردار خواهند شد و فرصت همکاری با صنایع بزرگ پتروشیمی و حضور در بازار‌های صنعتی را به دست خواهند آورد.

ارایه حمایت مالی برای توسعه و پیاده‌سازی طرح‌های برگزیده، امکان اجرای آزمایشی و حمایت‌های این رویداد است.

محور‌های فناورانه پیشنهادی شامل، فناوری‌های بازیافت گاز فلر: طراحی و اجرای واحد‌های بازیافت، توسعه فناوری‌های تبدیل فلر به محصولات با ارزش افزوده، سیستم‌های پایش و کنترل هوشمند فلرینگ: بهره‌گیری از اینترنت اشیا (IoT)، توسعه الگوریتم‌های هوش مصنوعی، مدیریت داده‌ها و تحلیل عملکرد فلرها: طراحی داشبورد‌های مدیریتی، استفاده از فناوری دوقلو دیجیتال (Digital Twin) و مدل‌های کسب‌وکار نوآورانه: تدوین مدل‌های اقتصادی برای سرمایه‌گذاری، توسعه بازار‌های جدید برای محصولات بازیافتی است.

طرح‌ها باید حداقل در مرحله MVP یا دارای سطح TRL ۵ بوده و فایل ارائه طرح (Pitch Deck) باید در فرمت استاندارد ارسال شود.

این رویداد فرصتی برای هم‌افزایی میان بازیگران کلیدی زیست‌بوم نوآوری است و گامی مؤثر در جهت تحقق توسعه پایدار و کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی در صنایع پتروشیمی کشور محسوب می‌شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خروج ۳۸۰ هزار تبعه غیر مجاز افغان از مرز دوغارون
ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان، ۱۲ تیر
روش های موثر در افزایش کارایی مغز
رزم ۱۲ روزه رزمندگان لرستانی در جنگ با رژیم صهیونی تبیین شود
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
واژگونی خودروی در جاده سپیدان - شیراز با سه مصدوم
آمادگی پایانه مرزی تمرچین برای میزبانی از زائران اربعین حسینی
نجات فرد گرفتار در ارتفاعات سپیدان
معترضان اسرائیلی خواستار آتش‌بس با حماس شدند
آغاز واکسیناسیون رایگان بیش از ۲ میلیون راس دام در کهگیلویه و بویراحمد
شهادت ۳۰۰ فلسطینی در نوار غزه طی ۴۸ ساعت گذشته
توسعه مهارت آموزی در خراسان شمالی
دعوت به همراهی در پویش ۲۵ درجه برای عبور از روز‌های گرم
برگزاری نشست «متون سینمایی و دیپلماسی فرهنگی در تعامل جهانی»
پرداخت یارانه کتابفروشان در طرح پیوست نمایشگاه کتاب
چهار قرن عاشقی برای امام حسین (ع) در تعزیه ارمغانخانه زنجان
گشایش دفتریادبود شهدا در ماداگاسکار
کشف ۲۵ تن آرد خارج از شبکه توزیع در مراغه
ذبح دام در معابر عمومی ممنوع است
روایتی از جنایت آمریکا در سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
نشست شورای عالی قضایی
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
فرار پسر نتانیاهو از ترس مخالفان پدرش
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)